Cold. Flu. Finrex.

Flunssan määritelmä on ehkä epämääräisin mitä tulee sairastamiseen. Toisille flunssa on jo pelkkä kurkkukipu, toisille flunssa ei ole flunssa ilman kunnon räkätautia ja sitten on niitä flunssia, kun yskä jatkuu niin pitkään, että kylkiluiden kiinnikkeet tulehtuu tai kuume jatkuu reippaassa 38:ssa useamman päivän. Siksi se, että sanoi joskus pomolleen olevansa poissa, koska on flunssa (tai sai itse esimiehenä ollessaan saman selityksen) tuntui vaativan jotain lisäinformaatiota, koska flunssa on niin ärsyttävän epämääräinen tauti.

Kyllä, mulla on flunssa. Kuumeesta en osaa sanoa, ei ole mittaria, mutta olo on kuin olisi katujyrän alle jäänyt ja jokaista Tetén lenkitystä varten pitää vetää kohtalainen Finrex/särkylääkeannostus. Ironisinta on, että olen vähän turhankin paljon iloinnut tämän talven flunssattomuudesta, viimeisimmän kerran toissapäivänä Marliesin valitellessa vilustunutta fiilistä kysellen, etteikö mulla ole muka mitään? Joo ei ole ei. Meni puoli päivää ja flunssafiilikset alkoi... Noh, sen siitä saa kun juoksentelee helmikuussa pitkin Bredan baarikatuja pelkässä kesämekossa.


Katsoin äsken kaikki New Girlin jaksot loppuun (tai siihen asti mitä niitä on ilmestynyt), jonka lisäksi olen katsonut kaiken maailman sekalaista tarjontaa Suomen tv:n puolelta TVkaistan kautta... pitää taas palata niiden teidän suositteluiden pariin vanhasta blogista, tuo New Girlkin oli yksi niistä. Osui ja upposi :) Toivon muuten todella, että mahdollisimman moni vanha lukija on seurannut tänne uuden blogin puolelle seuraamaan näitä uusia päähän pistoja. Eihän siinä vanhassakaan blogissa vikaa ollut, periaatteessa, mutta jotenkin vaan kaipasi sitä alun fiilistä... ja siltikään en nyt mitenkään osaa vieläkään aloittaa tätä uuden kirjoittamista jotenkin alusta... pitäisi ehkä tehdä jonkinlainen kooste sieltä vanhan puolelta, missä mennään ja mihin on tultu. Terapiamielessä tai jotain :p

Ok, nyt alkaa taas finrex potkimaan, niin voi tuon Tetén käyttää yöpissalla. Tajusin tosin juuri, että tuo flunssajuoma sisältää myös kofeiinia, tosi hyvä yötä vasten. Tosin onpa nää rytmit nyt muutenkin ihan sekaisin, joten samapa tuo. Tavallaan jopa taas odotan sitä aikaa, kun pääsee työelämään kiinni ja saa jonkinlaisen rytmin takaisin. Tosin en millään jaksa enää sellaista perus kasista neljään duunia, jotain vähän epävakaampaa olisi kiva löytää. Vakailla tunneilla tosin... Ja vielä kun keksisi mistä niitä töitä hakee. Tällä hetkellä listalla on tietenkin ensimmäisenä ihan vaan tämä Hollanti, ja Amsterdam, ehkä jopa Rotterdam tai Den Haag. Sitten sellaisessa epämääräisessä järjestyksessä on pyörinyt päässä myös ihan vaan Helsinki, Tukholma, Barcelona ja jopa Lontoo, vaikken jälkimmäisessä ole koskaan edes käynyt... Toisia ahdistaa tällainen tulevaisuuden tiedottomuus, mutta itse jollain tapaa nautin siitä epätietoisuudesta. Eipähän käy elämä liian tylsäksi... :) Mihin kaupunkiin te muuttaisitte, jos olisi vapaus valita?

Kommentit

  1. Muuttaisin Berliiniin! Ehdottomasti! Tai Saksaan ylipäänsä. Olen itse myös niitä, jotka tietyllä lailla nauttivat tulevaisuuden tiedottomuudesta. Mulla tiedottomuus alkaa heinäkuun puolesta välistä. Melkein odotan jo sitä kun ei tosiaan tiedä what's next. Kuukausipalkan puuttuminen tietty tulee rassaamaan, but hey that's only money! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein joskus sellasen nettitestin (luotettavia kuin mitkä), että mikä olisi sopivin kaupunki asua ja sain Berliinin ;) Ärsyynnyin koko testille, koska en ole edes käynyt Berliinissä, enkä mitenkään erityisemmin fanita Saksaa. Tosin nyt opiskelujen myötä on tullut paljon puhuttua kaupungista, joten olisihan siellä ihan kiva joskus käydä. Mutta joo, missä sitä sitten asuukaan, olisihan se ihan hyvä saada ne säännölliset tulot siihen alle :D

      Poista
  2. Täällä yksi lukija joka seurasi vanhan blogin puolelta! Mä rupesin itse asiassa yksi päivä ihmettelemään, että miten blogisi uudet päivitykset eivät näy Rantapallon sivuilla enää ollenkaan, kunnes tajusin, ettei koko blogia ollut enää listoilla. :D Äkkiä siis googlettamaan minne blogisi oli siirtynyt ja onneksi löysin tänne.

    Mä olen tosi kehno kommentoimaan, mutta sun blogisi on yksi mun lemppareistani. Tykkään lukea nimenomaan arjestasi siellä ulkomailla, opiskelujen etenemisestä ja näin koiraihmisenä myös Tetéstä, tottakai. ;) Ulkosuomalaisten blogit on ylipäätänsä mun listan kärjessä kun asun itsekin ulkomailla ja on kiinnostavaa kuulla miten muiden arki soljuu siellä maassa, missä he asuvatkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla. Ja tosi kiva, että jätit kommentin (olen itsekin todella surkea kommentoija), ne piristää aina todella paljon! :) Joo, päätös blogimuutosta/uudesta blogista oli muhinut jo pitkään, oikeastaan jo ajoilta ennen Rantapalloa, mutta vaati aikansa hauduttaa koko asiaa. Pari viikkoa takaperin blogin kanssa tuli jotain teknisiä ongelmia ja päätin sitten siihen samaan viestiin ilmoittaa, etten enää jatka vanhan blogin kirjoittamista, kun ei siihen ollut löytynyt fiilistä enää pitkään aikaan.

      Poista
  3. Mullakin on samanlaisia tuntemuksia, kuin sulla. Yritän hakea töitä, mutta tilanne on aika toivoton ja alkaa jo masentaa. Mulla on nyt osa-aikainen työ, mutta nykyisessä työpaikassa ole mahdollista saada enempää tunteja. Valmistuin vähän aikaa sitten amk:sta ja ei kai tässä ole kai muuta vaihtoehtoa kuin kouluttautua lisää. Toisaalta en nyt jaksaisi opiskella lisää, kun oli vaikeuksia jo motivoitua viimeisten kurssien suorittamisen kanssa.. Tämä vkonloppu meneekin hakemuksia tehden muutamiin eri kouluihin täällä Suomessa että ulkomailla. Millainen sun motivaatikirjeestä tuli? Saitko mistä vinkkejä? Tsemppejä työnhakuun ja pikaisia paranemisia! -Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä se työnhaku on periaatteessa vasta ajankohtainen syksyllä, mutta silti sitä on jo nyt alkanut pohtimaan mitä asian kanssa mahdollisesti haluaa tehdä. Erityisesti, kun ei niitä töitä sormia napsauttamalla tule, pakko olla ajoissa liikkeellä jos jotain haluaa.
      Itse kirjoitin motivaatiokirjeen nimenomaan sen motivaation pohjalta. En olisi itsekään osannut kuvitella lähteväni jatko-opiskelemaan heti Haaga-Heliasta valmistumisen jälkeen, koska silloin ei ollut sitä motivaatiota. Kirjoitin kirjeen pohjautuen fiiliksiin, entisiin opintoihin, työkokemukseen ja niiden muodostamaan käsitykseen siitä, miksi haluan lähteä opiskelemaan juuri kyseistä alaa. Kirjoitin ihan 'hölmöistäkin' asioista, mutta rehellisesti siitä mikä juuri minua motivoi opiskelemaan sitä alaa sillä hetkellä :) Varsinaisia vinkkejä googlettelin netistä lähinnä kirjeen rungon suhteen. Kannattaa mm. aloittaa ensimmäinen kappale jollain omakohtaisella kokemuksella, tarinalla tms. joka herättää lukijan mielenkiinnon, koska kyllä se kirjeen lukija jo tietää CV:n perusteella kuka olet, mitä olet tehnyt ja että haluat siihen kouluun: motivaatiokirjeen pointti on antaa se tuki sille hakemukselle, miksi haluat ja mistä se halu kumpuaa? Tsemppiä, aloita vaan kirjoittaminen fiilispohjalta, kyllä se siitä muokkautuu :)

      Poista
  4. Arvaa minne mä muuttaisin? 😄 Kiva kun jatkoit kirjoittelua xx ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oisko vaikka Lontoo :p Mietinkin jo, että ehkä ensin muutan sun kanssa sinne Tukholmaan vielä vuodeks (vai kauan se sun koulu nyt kestääkään..?) Ja sit otetaan yhessä kämppä Lontoosta ja mennään sinne duuniin :D Enkä muuten edes kyseisestä kaupungista ole sen enempää innostunut, mutta kyllä täällä toi kielen osaamattomuus on alkanut pikkuhiljaa tökkimään. Kuinka paljon helpompaa vaan oliskaan olla maassa, jossa oikeasti ei aina tartte olla silleen 'sorry but i dont understand a shit, once again...'

      Poista
  5. Parane pian! Oon lukenut sun blogia jo monta vuotta ja oon iloinen ettet lopettanut! Oon about saman ikäinen kuin sinä ja käynyt Haaga-Helian ja nyt opiskelen myös maisterintutkintoa. (Tosin Suomessa) Oot säilynyt jotenkin aitona verrattuna muihin jo kauemmin bloganneisiin. Kirjoitat hyvin ja on ollut mukava lukea juttuja elämästä, koirista, Hollannista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, tosi kiva kuulla tällaista palautetta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti