Ootd & new sandals

Nämä on taas näitä jo Instagramin puolella näkyneitä kuvia, mutta otetaanpa nyt kuitenkin esille täällä blogissakin. Kesäkuun loppupuolella äidin vieraillessa Bredassa, kierreltiin keskustaa ja sen kauppoja Suomen kesäkuun ilmoihin verrattaen ihan kohtuullisen lämpimässä säässä.


Kuten olen aikaisemminkin täällä kuluneen vuoden aikana maininnut, shoppailut on jääneet kaikkien muiden kulujen jalkoihin, eikä uusia vaatehankintoja ole juurikaan tullut tehtyä. Olen parhaimpani mukaan yrittänyt nähdä jo olemassaolevan vaatevarastoni mahdollisimman positiivisin silmin, ja koska viime vuodet tyylini on pysynyt kohtuu samanlaisena, ei mitään liian suurta haastetta ole siinä ollut.


1-IMG_7149 1-IMG_7143

Kuvissa näkyvän huivihankinnan tein viime maaliskuussa ja olen ollut ostokseen erittäin tyytyväinen. Pientä nukkaantumista on huivin pinnassa näkyvissä, mutta se nyt ei juurikaan ole omaa silmää haitannut. Olen saanut ihan liian monta kyselyä, josko voisin huivin myydä tai mahdollisesti käydä siellä outletissa katsomassa onko niitä vielä jäljellä ja postittaa Suomeen, mutta pettymyksen olen joutunut kyselijöille tuottamaan. En ole omaa huiviani ihan heti myymässä, ja tosiaan se Roermondin Outlet ei ole ihan Bredan naapurissa. Mietin kyllä ihan tosissaan, että ensi kerralla ostan sen varaston tyhjäksi, jos niitä huiveja vielä on ja laitan hemmetti Huuto.nettiin myyntiin! Siitähän saattaisi saada jopa muutaman euron yli vaivanpalkkaa :p Ei vaan, mutta ajattelin ainakin sitä ruskeakuosista käydä syksyllä metsästämässä, joskos sekin olisi jo outletin puolelle siinä vaiheessa siirtynyt, sen verran kyseinen sävy jäi vielä mieltä kaivelemaan :)




  • Blouse / H&M

  • Skirt / Zara

  • Scarf / Mulberry

  • Sandals / Poelman

  • Bag / LV


Huivi ei tosin tässä kokonaisuudessa nyt ollut se uusin osa, sillä halusin nuo kuvat laittaa erityisesti esitelläkseni ihanat uudet sandaalini käytössä! Kyseessä ei ole mitkään huisin kalliit merkkiläpsyt, vaan ihan tuollaiset tekonahkaiset perussandaalit. Bongasin kyseiset kengät tuolloin äitini vierailulla alkuviikosta, ja päätin, että jos en mitään muuta viikon aikana löydä, saan nuo käydä itselleni kotiuttamassa. Hintaa kengillä oli 39,90 siinä liikkeessä jossa ne näin. Kyseessä oli ilmeisemminkin ovh. hinta, koska myöhemmin bongasin samat popot toisesta kaupasta ja ilokseni siellä oli laitettu koko valikoima -30% alennukseen... Tämän jälkeen mietin enää vain päivän verran ja kävin hakemassa omani pois tuolla alennuksella. Oli muuten viimeinen pari, mikä tuuri :)


1-IMG_7134

Etsin jo viime kesänä täysin tuloksetta vastaavia sandaaleita, joita siskoni taas oli omalta Espanjan reissultaan kotiuttanut aivan liian monet. En ole koskaan erityisemmin tykännyt omista jaloistani, reisissä on aina ollut liikaa tavaraa, polvet on väärät ja nilkat suhteessa kapeaan jalkaterään aivan liian paksut, ja tästä syystä tällaisten kenkien käyttäminen on aina ollut hieman haasteellista - ettei ne katkaisisi sitä nilkkaa juuri siitä kaikista paksummasta kohdasta korostaen juuri niitä eniten vääristyneitä mittasuhteita. Olen hemmetin onnellinen, että ylipäätään omistan jalat ja siksi en tällaisista asioista haluaisi edes ääneen täällä valittaa, mutta yritin tällä nyt avata sitä ongelmaa, mikä kivojen sandaalien etsimisessä on ollut niin haastavaa. Nyt kuitenkin sellaiset löytyi ja olen erittäin tyytyväinen :)


Selailin mielenkiinnosta myös eri nettikauppojen tarjontaa tällä hetkellä ja yllätyin positiivisesti kivojen sandaalien määrästä. Poimin tähän ihan vain muutaman esimerkin Espritin, Stockmannin ja Nellyn tarjonnasta, mutta tosiaan kullan ja beigen yhdistelmää, joka miellyttää erityisesti omaa silmää, oli yllättävän paljon esillä. Samaa sävymaailmaa on siis nuo omanikin, kuten ylläolevassa kuvassa näkyy, mutta mitä näihin poimintoihin tulee, tuollaisella paksummalla nilkkaremmilläkin olevat kengät on jotenkin tosi viehättäviä...


1-2014-07-017
***1. Stockmann.com (Global)   2. Esprit.fi   3. Nelly.com (River Island)   4. Esprit.fi   5. Nelly.com (Duffy)   6. Stockmann.com (Guess) ***


Itse olen yleensä ollut sandaaleissa enemmän sellaista Havaianaksien kuluttajaa, mutta kyllä tuollaiset siistimmät kesäkengät on todella tarpeelliset monenkin asun kanssa. Yleensä olisin ylläolevaan kokonaisuuteen yhdistänyt ihan vaan ballerinat, mutta nyt noiden uusien sandaaleiden kanssa on ihana luoda vieläkin kesäisempiä yhdistelmiä, vai mitä olette mieltä? :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.