Meet Teté

Tässä tuli nyt tällainen muutaman päivän tauko blogista, sillä tuon lauantaiyön jälkeen on ollut kyllä kaikki ajatukset jossain ihan muualla. Kuten Instagramia seurailevat ovatkin jo saaneet muutaman sneak peekin meidän uudesta hauva-vauvasta, niin tässä nyt muutama kuva tänne bloginkin puolelle...


Kentällä otetut kuvat on valitettavasti todellista pikselimössöä, kun äidin puhelimen kameran tarkennuksessa oli jotain häikkää ja se tietenkin huomattiin vasta liian myöhään kuvia selaillessa. Niitä oli kyllä räpsitty toden teolla, mutta sääli, ettei joukossa oikein ollut yhtäkään oikeasti onnistunutta otosta. Toisaalta olen kyllä myös tosi tyytyväinen, etten kentällä kesken kaiken käyttänyt aikaa jonkun kameran säätöjen tutkimiseen, sillä tällaiset tilanteet on sen verran ainutlaatuisia, että niistä pitää nauttia hetkessä eläen eikä kameran linssin läpi :) Ja kai noista kuvista nyt jotain selvää saa...


1-IMG_7419


1-IMG_7421-001 1-IMG_7479


1-IMG_7614


1-IMG_7480


Ja mitä tässä nyt sitten voi sanoa... Tyttö on yksinkertaisesti täydellinen!! Tämä pieni rescue-tapaus on näiden kolmen kuluneen päivän aikana kotiutunut meille täydellisesti. Heti kotiin tullessa se otti Vilin vanhan kopan itselleen omaksi ja siitä onkin tullut sen oma pieni "turvapaikka", jonne se ryntää vauhdilla aina heti lenkiltä tultua tai muuten vaan jännityksen iskettyä (joskin tänään se keksi juosta kopan sijasta mun sänkyyn, mikä ei todellakaan ollut mikään sallittu juttu... Ja tyyppi teki siitä vielä leikin, että tuli kulman takaa kurkkimaan olohuoneeseen ja heti huomion saatuaan juoksi vauhdilla makkariin ja oman korin sijasta sänkyyn, mokoma kakara! :D )


Lukuunottamatta tätä tämänpäiväistä "rajojen koettelua" pieni on kyllä niin kiltti ja hellyydenkipeä, etten ole vastaavaa nähnyt. Aivan mielettömän suloisen luonteen lisäksi tytön ruokahalu on hyvä ja vatsakin toimii todella ongelmitta, mikä ei aina ole niin itsestäänselvyys taustalla olevan tarharuokinnan jälkeen. Tyttö tosin on todella laihassa kunnossa eli hyvä onkin, että ruoka maistuu, painoa kun pitää tuohon runkoon saada ihan reippaasti kerättyä. Niin ja ei ehkä uskoisi, mutta kaiken tämän lisäksi meidän pikkuinen on myös täysin sisäsiisti! :) Ainoastaan silloin lauantaiyönä ei tyttö jännityksessään ulkona pissoja tehnyt ja sisällä se yllättäen juoksi ruuan jälkeen eteiseen varuilta laitettujen sanomalehtien päälle pissalle. Ilmeisesti tuon taidon on pieni jossain elämän vaiheessaan oppinut, sillä minkäänlaista ohjeistusta ei papereiden suhteen tarvinnut antaa... ja eipä noita sanomalehtiä ole tuon ensimmäisen illan jälkeen enää edes tarvittu.


1-IMG_7544 1-IMG_7527 1-IMG_7530


1-IMG_7551 1-IMG_7563 1-IMG_7571 1-IMG_7575


1-IMG_7558


Kyseessä on siis 3-vuotias koira, mutta sen olemus on silti jotenkin pentumaisen suloinen ja siksi tuo paketti onkin niin täydellinen; aikuisen koiran fiksuus ja käytöstavat, mutta pentumainen hellyyttävyys... <3  Lisäksi on niin ihana seurata, kun joka päivä pikkuinen kerää koko ajan enemmän rohkeutta ja ensimmäisenä iltana jalkojen välissä ollut häntä heiluu jo nyt parin päivän jälkeen todella reippaasti hetki jos toinenkin :) Niin ja onpa hän myös lintukoira! Sen verran sai pikkuveskun hanhet kyytiä toissailtana... :p


Aivan supertyyppi ja uskonpa, että Vilikin tuolla jossain katselee tyytyväisenä, että kyllä nyt on tuota pientä espanjalaistyttöä lykästänyt <3


ps. Pisteet sille, joka arvaa, mistä tyttö on nimensä saanut ;)

Kommentit

  1. Aivan ihana! Nimetty Teté Serranon mukaan? :) Oliko nimi annettu jo tarhalla vai saitko nimetä koiran uudelleen? Vaikuttaa todella hurmaavalta ja hyväluonteiselta tapaukselta. Rutkasti onnea uudesta perheenjäsenestä! Otatko Tetén syksyllä mukaan Hollantiin vai asuuko se äitisi luona Suomessa?

    Luin noiden koirien tarinoita... Alkoi surettaa mm. se koira, joka oli hylätty tielle ja oli juossut perheensä auton perässä kunnes ei enää jaksanut :( Niin julma tapa hylätä perheenjäsen. Onneksi se koira oli jo varattu ja pääsee toivottavasti pian rakastavaan loppuelämän kotiin.

    Kiitos muuten siitä, että vinkkasit Duolingo-sovelluksesta! Olen jo ihan koukussa. Kiva ja hyödyllinen ajanviete saksan ja espanjan kertaamiseen + uusien kielten opetteluun! :)

    VastaaPoista
  2. Oliskohan Serranon perheestä napattu nimi :) Mutta aivan uskomattoman suloinen typy on.

    VastaaPoista
  3. Oi pieni neiti Teté on varsin hurmaava! Kovin on vaikeaa arvata mistä on nimensä saanut, ettei olis Serranon perheellä jotain tekemistä tämän kanssa ;)
    ihania hetkiä pikkuneidin kanssa! <3

    VastaaPoista
  4. Ei vitsit! Mä tulin niin iloiseksi kun näin tän postauksen. Onnea uudelle perheenjäsenelle:).

    VastaaPoista
  5. Kyllä vain, ja jos se olisi ollut poika siitä olisi tullut Curro :p Tytöllä oli myös tarhanimi (Heidi), mutta halusin antaa nimen itse - etenkin, kun tuo alkuperäinen nimi ei ole niin koiramainen ja muutenkin vähän liian saksalainen :D Ja onhan se kiva, että se nimi jollain tapaa muistuttaa lapsen alkuperästä :) ...tosin pohdin, että kun Teté on lyhenne "María Teresasta", niin ehkä se koko nimi nyt tässä tapauksessa on sitten "Heidi María Teresa (Capdevila Gómez)" :D

    Teté ei varmaan tällä elokuun lennolla tule vielä mukaan, koska pitää tehdä hieman asuntojärjestelyjä Hollannin päässä. Tämän hetkinen kämppä on kuuma kuin sauna näin kesällä ja vuokranantaja ei muutenkaan katso lemmikkejä hyvällä... Eli järkkäilen nuo asuntoasiat kuntoon ja haen lapsen sitten lokakuussa (en tosin tiedä miten ihmeessä raaskin pienen tänne jättää!!)

    Nuo tarhakoirien tarinat todellakin saa kyyneleet silmiin ja kaikkihan sieltä adoptoisi, jos mahdollisuus olisi... ja noita auton perässä juosseita tarinoita on miltein jokaisella adoptiosivulla :( Niin surullista. Siksi itsellä on jotenkin tosi hyvä mieli, että sai antaa tuollaiselle kodittomalle hylätylle tapaukselle kodin, se koiran hämmentynyt kiitollisuus kyllä näkyy ja lämmittää niin mieltä :)

    Kiva, jos on hyötyä sovelluksesta! Aika harvalle tuo Duolingo on tuttu, vaikka se on ihan huikean kätevä juurikin kertailuun :) Ja vielä kaiken lisäksi ilmainen ilman mitään mainoksia!!

    VastaaPoista
  6. No olishan se :) Kiitos, ja näkisitpä tyypin livenä... en kestä! <3

    VastaaPoista
  7. No näin voisi olla joo :D Vili sai aikoinaan nimensä sen piirretyn koalakarhun "Vili Vilperin" seikkailuista, joten pitihän tämänkin lapsen nimeämisessä olla jotain tv-vaikutteita, erityisesti espanjalaisia sellaisia ;)

    Kiitos, niitä ihania hetkiä varmasti tulee :)

    VastaaPoista
  8. Ihana ihana ihana! :) Ihan herkistyin tätä lukiessa. :) Todella ihanaa kuulla, että kaikki meni hyvin ja että prosessista on jäänyt positiivinen kokemus mieleen. Ja etenkin se, että koira on noin hyvin ja nopeasti rentoutunut stressaavasta elämänmuutoksesta. Mutta kieltämättä, onhan pikkuinen kyllä päässytkin todella hyvään ja rakastavaan kotiin! Itse haluan myös joskus muutaman vuoden kuluttua/sisällä adoptoida kodittoman koiran, joten mukava lukea muiden kokemuksia. Mielenkiinnolla jään seuraamaan seuraavien viikkojen kotiutumisprosessia!

    VastaaPoista
  9. Joo on todellakin ollut enemmän kuin positiivinen kokemus tähän mennessä! Suosittelen ehdottomasti adoptiota ainakin tämän perusteella :) Ja varmasti tulen fiiliksiä jakamaan täällä jatkossakin!

    VastaaPoista
  10. Mulla kans sydän särkyi kun luin siitä auton perään juosseesta koirasta. :( Omakin koira on rescue ja lämmittää kyllä mieltä kun näkee koiran saavan kodin! Ja aivan ihana pieni pakkaus sieltä näyttää tulleen. <3 Tsemppiä jatkoonkin!

    Mikähän on tuo kuvissa vilahtava vaalea ja pörröinen koira, muistuttaa niin erehdyttävästi tuossa matolla loikoilevaa kaveria?

    VastaaPoista
  11. Kiitos :) Se valkoinen koira oli Peter niminen pieni poika, joka tuli samalla reissulla Suomeen. Ei tosin taustoista mitään tietoa, mutta ainakin Auringonkoirien facebook-sivuilla oli Cerecon tarhalta useampia kuvia, joissa tyyppi näkyi paremminkin.

    VastaaPoista
  12. Kiitos!

    Toivottavasti jatkossa(kin) tulee runsaasti koirapostauksia. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.