Sunnuntain kuulumisia

Kylläpä voi sunnuntaiaamuna väsyttää, vaikka varsinaisesti ei eilen mitään älyttömän väsyttävää tullutkaan tehtyä. Aamulla lähdettiin Tetén kanssa kyydillä Helsinkiin ja käytiin kaverin chihuja moikkailemassa. Koirat on kyllä niin hassuja keskenään, ei siitä mihinkään pääse. Etenkin kun toinen näistä chihu-pojista on nimetty Urhoksi (toinen on Jari) ja tyyppi vietti milteinpä koko ajan sohvan nurkassa muristen ja ensimmäisen puolituntia koko kroppa pelosta täristen :´D Voi että. Ei se Teté niin pelottava ole, vaikka aikamoinen luonne tytölle onkin kehittynyt.

Lisäksi etsin Tetélle uutta lentokoppaa (koska lapsi tuleekin Hollantiin mukaan) ja löysin aivan iiiihanat kiilakorkonilkkurit talveksi, joita en tosin vielä ostanut, mutta jäin todella haaveilemaan... Annoin jossain tyhmässä mielentilassa edelliset siskolle, enkä ole mitään materialistista luopumista niin paljon sen jälkeen katunut. Edelliset oli normaalit nahkaiset ja kuvittelin löytäväni samat kengät heti nupukissa (eli hieman mattpintaisempina), mutta kuinkas kävikään. Eipä löytynyt ja nyt on jo pari vuotta itketty noiden vanhojen perään. Ehkä siis ihan sallittua jollain tapaa nämä budjetoida, eikö? ...Niin joo ja sitä koppaa ei löytynyt, ainakaan vielä.

Aamu-uniset.
Out of topic, macbook airini näppäimistöstä irtosi juuri 'U'. Se on krenkkuillut jo pidempään ja aina olen jonkun nousevan renan painanut takaisin kiinni, ja nyt se on irti. Mitäs nyt? Laitoin sen takaisin kiinni, mutta koko aika se tuolta nousee. Käytän ehkä näppäimistöä tavallista kovemmilla otteilla, ehkä, mutta ei kai sen nyt tollein vain pitäisi tuolta irrota? Miten sen tuonne uskaltaa takaisin kiinnittää vai antaako vain olla? Ärsyttävää. Kone toimii muuten täysin moitteita ilman minkäänlaista ongelmaa, mutta alkaa tällein ulkoisesti hajota pikkuhiljaa hyvää tahtia. Mikki on rikki, näyttöpaneeli on hajalla ja nyt sitten näppäimistökin alkaa sanomaan itseään irti. Inhottavaa, koska koneessa ei muuten ole mitään huomautettavaa näin niinkuin toimivuudeltaan. Ei millään jaksaisi taas reilua tonnia uudesta maksaa, kun periaatteessa ei tarvitse... Tyhmää.

HSL ja 3 euron sisäinen matka, kun bussikortti unohtui kotiin. Note to self: älä unohda sitä korttia!!
Tällaista siis tänne. Viikon päästä ollaankin taas Hollannissa, tällä kertaa tosin vaan sen vajaan viikon verran. Valmistutaan ja haetaan loput kamat takaisin Suomeen ja aletaan miettiä tulevaisuutta. Onpa tylsää. Mitäs sitä seuraavaksi keksisi?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.