Heroes' Square (Hősök tére)

Tämä näytti tältä. Ensimmäinen pakollinen turistikohde, jonne suunnattiin muistaakseni torstaina. Ja oli kuuma. Tuollaisella kivisellä aukiolla se kuumuus oikein korostuu, se reilu 35 muuttuu hetkessä neljäksikympiksi... Olen kyllä todella huono tällaisten nähtävyyksien kanssa, kun en oikein tiedä niiden historiasta mitään, eikä varsinaisesti sellaista erityistä kiinnostusta ole juuri Unkarin tapahtumiin koskaan ollut. Voisin kuvitella olevani paljon aktiivisempi faktojen suhteen esim. juurikin jossain Ateenassa tai Roomassa, kummatkin edelleen käymättä. Samoin Pariisi ja Lontoo. Pitäisi vähän tsempata noiden kaupunkilomien kanssa :D

"To the memory of the heroes who gave their lives for the freedom of our people and our national independence."





Kommentit

  1. Apua onpa valkoset hymyt! Onko luonnostaan vai muuten hankittu? Mulla oli joskus isosmilelta liuskat ja tykkäsin, oon taas miettinyt josko uudestaan kokeilis :

    -Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos. On ihan luonnostaan, selkeästi joku sukuvika. Ainut 'valkaiseva' tuote mitä molemmat käytetään on Pepsodentin White Now hammastahna, mutta se nyt tuskin syynä on :D
      Crestin liuskoja oon itekin joskus aikoinaan kokeillut, mutta ei tosiaan itellä suurempia eroja näkynyt juurikin tuon jo valmiiksi valkoisen hammasluun takia. Kuitenkin vinkkinä: kannattaa tilata Crestin liuskat Euroopan sisältä, niin säästää tullit! Isosmilessa on juuri tuo ongelma, että liuskat postitetaan jenkeistä... Jos mitään asiaa Hollantiin koskaan on, siellä liuskat saa tällaisesta kaupasta suoraan ovelle parissa päivässä: http://crestwhiteshop.nl/ (tilasin kerran äidille paketin ja lähetin sitten Hollannista kirjeellä Suomeen). Lisäksi on myös ainakin tämä UK:n kauppa, joka toimittaa myös muualle Eurooppaan: http://www.crestwhitestrips.co.uk/ :)

      Poista
  2. Oukkeii! Joo itelläki suht. valkonen ollut mutta nykyään vähän kellastunu. Itseasiassa oon taas Hollantiin menossa joulukuussa :D Tosin käymään vaan niin ei varmaan pysty sieltä paikan päältä saamaan? Pitää kokeilla tilaa tuolta,kiitos tästä:)

    -Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ainakaan tiedä, että missään myytäis. Jos on tuttuja Hollannissa, tilaat jonkun kaverin osoitteeseen :p

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.