Kesäkenkäkelit!

Voi eih, tää luonnos kyseisellä otsikolla ja kuvilla on peräti kuukauden takaa, mutta siltikin aika ajankohtainen. Joskin ne kesäkenkäkelit on nyt jo olleet tässä valloillaan useamman viikon, postausta tehdessä se oli sitä ensimmäisten lämpimien ilmojen fiiliestelyä :) On kyllä hieman ärsyttänyt, että tämä kevät on täällä Hollannissakin ollut hieman nihkeä ja käynnistyminen jollain tapaa hidasta. Eilen oli reipas 25 astetta lämmintä, mutta tänään taas kymmenisen astetta vähemmän ja tällaista heittelyä se on ollut viimeisen kuukauden verran, enemmän tietenkin noita kylmempiä ilmoja. Pukeutumisen kannalta aina yhtä ärsyttävää, kun saa joka aamu tarkistaa säätiedotuksen, että laittaakos päälle kesämekon vai pukee suosiolla sukkikset ja kevyttoppatakin. 

No, nuo lämpimät päivät onneksi tuo luottamuksen siihen, että kesä lähestyy ja sehän se on tärkeintä. Kevätkuukaudet on menneet vauhdilla ja tosiaan ei kovin kauaa, kun saa suunnata sinne Suomeen kesäksi. Ilmoittauduin itseasiassa Lahdessa jopa kesäkursseille tennikseen, vaikka yritänkin mahdollisimman paljon Helsingissä käydä, ainakin viikonloppuisin, mutta näin 'asunnottomana' on helpointa olla tuo aika äidin nurkissa. Täällä Hollannin päässä olen tosi kivasti saanut huonekalujen myynnin sovittua ja ensi viikonloppuna itseasiassa yksi tyttö tuleekin melkein kaiken noutamaan. Siinä sitten ollaan pari viikkoa miltei tyhjässä kämpässä :D Onneksi se tähän muuttava tyttö ostaa sängyn ja ruokapöydän, joten ainakin jotain jää itsellekin käyttöön. ... tosin menin noissa 'hintaneuvotteluissa' lupaamaan sille muiden huonekalujen ostajalle myös lähes kaikki astiat kaupanpäällisiksi, eli täytyy nyt kehitellä jotain väliaikaista sitten loppuajaksi. Tosin en valita, hyvä vaan, että pääsee kaikesta eroon eikä tarvitse mitään ainakaan roskiin heittää :)


Ja sitten gradun etenemisestä, tutkimusmateriaalin keräys on lähtenyt ihan hyvin käyntiin ja vastauksiakin on tullut jo kasaan ihan kiitettävästi. Tapasin graduohjaajan maanantaina ja hän oli oikein positiivisesti yllättynyt tahdista, jolla olin vastauksia saanut kasaan :) Oikeastaan isoin puute tällä hetkellä on hollantilaisten ja miesten vastausprosentit. Hollantilaisia on tällä hetkellä kokonaismäärästä vain 27% ja miehiä 31%... Nuokin prosentit onneksi koko aika tasaantuu, ja oikeastaan mitä miesten vastauksiin tulee, en muista ikinä tehneeni mitään tutkimusta tai kyselyä, jossa vastanneista naisia ei olisi ollut reilusti isompi määrä :D Nykypäivänä muutenkin, kun kyselyitä ja tutkimuksia tulee joka tuutista, ei ihmisten mielenkiinto enää riitä, ja vastausprosentit on yleisesti ottaen todella minimaalisia. Itse en oikeastaan edes tässä tapauksessa voi sanoa, mikä oma vastausprosentti on, koska kyselyä on jakaneet sen verran useat tahot. Kuitenkin, ihan jo tilastollisesti voidaan todeta, että jos esim. 30% edes kaikista kontaktoiduista siihen reagoi, niin ollaan jo tosi hyvissä lukemissa.



Että tällaista siis tänne. Äsken purin noita huonekaluja pienempiin osiin, ja on oikeastaan kerrankin kiva pakkailla tällein useamman viikon aikataululla, kun voi rauhassa miettiä mitä antaa/heittää pois, mitä pakkaa elokuulle odottamaan ja mitä vie mukanaan Suomeen. Sain myös varattua meille Tetén kanssa lennot kesäkuun alkuun, joten sekin on hoidossa. Ja paluulento on sitten elokuun lopussa viimeisille koulupäiville. Mutta nautitaan nyt näistä viimeisistä kevätviikoista täällä ennen Suomen kesään suuntaamista :)

Ja nyt kauppaa kohti ostamaan jotain ruokaa... helatorstaina näyttää sulkevan jo viideltä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti