Kauneudeksi.

Eilen oli taas vaihteeksi pitkä päivä, ja kun tenniksen jälkeen kotiuduin, sammuin sänkyyn jälleen ennen puoltayötä ja nyt olen ollut hereillä seiskasta lähtien. 11 aikaan pitäisi olla koululla väsäämässä ryhmätehtävää, jota varten olisi yksi artikkelikin luettavana... Jostain syystä vaan tuo HIMYM on vienyt voiton viimeisen parin tunnin ajan. Mutta kohta, ihan kohta saan itseni sen artikkelin pariin. Sitä ennen jotain muuta.


En ole juurikaan tehnyt suurempia hankintoja viime aikoina, jos ostosrintamasta puhutaan, mutta muutamia juttuja on kyllä tullut tässä viime kuukausien, viikkojen, päivien aikana tullut oivallettua ja hankittua sitä myöten. Edelleen kuitenkin aika rauhallisesti, koska sitä rahaa ei ole yhtään ylimääräistä, mutta jotain kuitenkin ja tällä kertaa vähän enemmän kauneuden puolesta.


Granaattiomena


Koska Hollannissa on keskimääräisesti ruoka huomattavasti edullisempaa, olen erityisesti tykännyt tutustua hedelmätiskien antiin. Kun hinta ei ole liian korkea, ei pieleen menneet kokeilut tunnu niin pahalta. Tästä syystä päädyin ostamaan ensimmäiset granaattiomenat ihan oikeasti hedelminä. Ensimmäisen kerran kokeilin sellaista on-the-go-pakkausta, mutta sitten laskeskelin, että on ehkä pikkuisen edullisempaa kuoria se hedelmä itse. Enää en ole ihan varma siitä hinta-vaivannäkösuhteesta, koska granaattiomenan kuoriminen on kohtuu haasteellista eikä sitä missään nimessä kannata tehdä valkoinen paita päällä (virheistä oppii ja sitä rataa).


Mutta joka tapauksessa, luin jälkeenpäin granaattiomenan terveysvaikutuksista ja niitä on vaikka kuinka paljon. Erityisesti silmiin pisti monet artikkelit liittyen ihon hyvinvointiin ja "taisteluun ikääntymisen merkkejä vastaan". Ei siinä, että se olisi vielä ajankohtaista, mutta sanotaan, että pari vuotta eteenpäin ja olen helisemässä ihan oikean ikäkriisin kanssa. Nämä viimeisimmät synttärit on olleet vasta lämmittelyä, joten jos jotain tiettyä, ja vielä hyvän makuista, hedelmää syömällä saa kauniimman ja nuorekkaan ihon sekä luonnollisen suojan mm. auringon haittoja vastaan, niin kyllä kiitos granaattiomenat. Lisäksi hedelmä on vähäkalorinen, sisältää ties kuinka monia vitamiineja, alentaa kolesterolia ja on hyväksi sydän- ja verisuoniterveydelle. Kuitenkin on pakko sanoa, että tuo ihon hyvinvointi oli se joka sai ne suurimmat pisteet, jostain kumman syystä :D


1-1482892_10151880084381190_386767955_n


1-1555329_10151868540801190_749705714_n


Garnierin pohjustusvoide


Ja lisää trikkejä kauniiseen ihoon... Tästä on itseasiassa aikaa jo todella paljon, koska taisin saada suositukset voiteesta Stockan hulluilla viime syksynä ja kävin lopulta voiteen ostamassa Anttilasta pikkuisen edullisempaan hintaan. Voide on siis täysin väritön, mutta tasaa ja häivyttää ihon juonteita sekä poistaa kiiltoa ja luo iholle sellaisen tasaisen mattaisen pinnan. Täydellinen erityisesti kasvojen t-alueelle sekä luomivärin pohjustajaksi. Itse inhoan kaikkia meikkivoiteita tai mitään mikä tuo ylimääräistä väriä, koska tykkään käyttää vain aurinkopuuteria, joten tämä on ihan huikea tuote. Kannattaa kokeilla, jos yhtään samoja fiiliksiä jakaa :)


1-1503295_10151868542856190_1483358927_n


Naked 2 -luomiväripaletti


No joo. Tätä aloin pohtimaan ensimmäisen kerran kesän lopulla, mutta se oli joka paikasta loppu. Mietin pitkään 1 ja 2 väillä, kunnes lopulta päätin, että jos jonkun hankin se on tämä 2. Ihan siksi, että sävyt oli kylmemmät ja tässä oli mattamusta yhtenä sävynä. Naked 3 en edes pohtinut, koska sävyt vaikuttaa ihan liian punertavilta omaan makuun, mutta tätä tulikin sitten kytättyä nettikaupoista hetki jos toinenkin. Pitkään mm. BeautyBay näytti "out of stock", kunnes muutama viikko takaperin paletti oli kuin olikin tilattavissa. Enpä miettinyt hetkeäkään ja siinä se nyt on. Ja on ihan superkätevä, ei voi muuta kuin tykätä. Siinä on kaikki mitä perusmeikkiin voi tarvita, olen erittäin tyytyväinen.


1-1551509_10151873661431190_1703474094_n 1-1012014_10151873661261190_433075787_n


TennisPoint-tilaus


Olen viimeiseen asti välineurheilija, koska uskon vakaasti, että jopa ne huonoimmat urheilusuoritukset tuntuu suorituksilta, kun on ne itselle parhaimmat mahdolliset urheiluvaatteet päällä. En sano, etteikö se olisi yhtä hyvä liikkua niissä omissa lempparipieruverkkareissakin, mutta jotenkin itse tykkään erotella vaatteilla erilaiset tilanteet. Urheiluvaatteet motivoivat liikkumaan, pikkumusta bilettämään ja ne pieruverkkarit löhöämään sängyssä puoleenpäivään... ja sitä rataa.


Pesukone tai joku muu on syönyt mun kaikki urheilusukat. Tai no ainakin kaksi paria, koska en tiedä missä ne on. Ostin joskus aikoja sitten sellaisia Niken lyhytvartisia urheilusukkia eikä niistä ole ollut paluuta. Otin tuolloin koon S (34-38) ja se oli täydellinen. Tykkään, että sukat on napakat eikä yhtään liian väljät. Nyt mustia sukkia enää yhden parin omistavana lähdin Bredan urheilukenkäkaupoille etsimään uusia ja kohtasin uudenlaisen koko-ongelman. Heillä oli kyllä jokaisessa kaupassa kyseisiä sukkia tarjolla, mutta ainoastaan kokoa M (38-42). Selitys oli, että hollantilaisilla kun nyt vaan on keskimääräisesti iso jalka, niin ei niitä pieniä tilata. Vai niin. Jotain muita merkkejä oli pienemmässäkin koossa, mutta olen todella jäärä mitä urheiluvaatteisiin tulee ja luotan tasan siihen yhteen brändiin, koska tiedän, että sukkani on S, kengät 38,5 ja vaatteet M, aina.


Ei auttanut kuin mennä nettiin ja netissä on aina se paha, että niiden toimituskulujen takia tulee tunne, että pitää tilata muutakin ja sitten sitä tilaa muutakin. Kuten t-paidan, trikoot, päällysgrippejä ja putken tennispalloja. Ja sitten ne sukat, kuudet, jotta varmasti riittää. Mutta toisaalta olen kaivannut tuollaisia 3/4 treenitrikoita jo pidempään (syy mennä salille) ja tuo t-paita oli parodisella tekstilläänkin mitä sopivin (syy 2 mennä salille). Päällysgrippejä tarttee aina, kun ne menee niin nopeasti huonoksi ja noh, pallot sitä varten, jos joskus menisi tuntien ulkopuolellakin pelaamaan.


1-Kuvankaappaus 2014-1-26 kello 23.45.06


Tilasin muuten kesällä uudet mailat sekä muutaman hameen juuri tuolta Tennispointilta ja en voi kuin suositella. Toimitus on ihan supernopea ja hinnat reippaasti Suomen hintoja alhaisemmat. Postikulut on 6e paikkeilla, mutta jos tilaa yli 150e niitä ei tarvitse maksaa. Kesällä tosiaan tilailin melkein 400 eurolla, mutta nyt ei mennyt kuin se satanen. "Kuin satanen", se on ihan hemmetisti, mutta noh, onpahan nyt taas varusteet kunnossa…


Ja oikeasti ajattelin alkaa käymään salilla, kun se korttikin kerta on. Ja kyllä, lupaan ottaa kuvan, jolla todistan sen tapahtuneeksi :D

Kommentit

  1. Siis mä olenki ihmetellyt, että miten mä näytän niin hyvältä ja nuorekkaalta, vaikka just oli synttärit. Nyt tiedän! Oon pari viikkoa kanssa nauttinut granaattiomenia <3. Mums!

    VastaaPoista
  2. granaattiomena on lapsesta lähtien ollu mun lempparihedelmä, mutta tuon työn takia en oo sitä juuri ostellu. kunnes n. pari vuotta sitten älysin googlettaa ja löysin ihan mielettömän hyvän kikan siihen kuorimiseen :D kuori granaattiomena veden alla! ei sotke, on ihan älyttömän helppoa ja kaiken lisäks siemenet menee kulhon pohjalle ja se kaikki valkea kuori nousee veden pinnalle, koska on kevyempää. tässä yks videoesimerkki http://www.youtube.com/watch?v=sHyqoeB0Wlk

    nyt onkin sit tullu ostettua granaattiomenoita paaaaljon useammin :) ja yleensä ostan pari-kolme kerralla, ni se kuoriminen menee siinä samalla ja saa pidemmäks aikaa valmiiks kuorittuja hedelmiä.

    VastaaPoista
  3. Joo luin myös ton vinkin jostain, mutta silti sitä aina unohtaa sen sitten käytännössä :D Pitää ens kerralla kokeilla tota oikeasti, kiitti linkistä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.