If I was an animal...

(...or mom) I would definitely be a cat!!


Kaikella rakkaudella koiria kohtaan (koska minähän olen koiraihminen henkeen ja vereen), mutta olen aina jotenkin fiilistellyt, että jos olisin eläin, niin olisin kyllä kissa. Ja tämä video sai räkättämään ääneen tuon ajatuksen kanssa... :D


http://www.youtube.com/watch?v=ury-e4iej1M

Kommentit

  1. Video ei näy :( "Tämä on yksityinen video"

    VastaaPoista
  2. Nyt pitäisi toimia :) Vahdoin videon linkin jo toistamiseen, kun nuo näkyy youtubesta katoavan vähän väliä...

    VastaaPoista
  3. Voi ei, aivan huippu video, nauroin vedet silmissä tälle!! :D :D Hassua miten usein kissat ja koirat jakavat ihmiset kahtia. Vaikka olen äärettömän eläinrakas yleisesti ottaen, en jostain syystä siedä kissoja kun taas koiraa ihanampaa/valloittavampaa eläintä en maailmasta keksi. Löysin blogisi tänään ja jäin samantien täysin koukkuun. Luin lähes koko viime vuoden postaukset kerralla läpi ja pakko sanoa että uskomattoman tunneskaalan kävin läpi blogiasi lukiessa. Naurusta kyyneliin ja taas kohta nauruun. Suurimmat osanottoni Vilin poismenon vuoksi. :( Itselläni on 12-vuotias Bichon frisé, joka on muuten aivan loistavassa vedossa, mutta toisessa etutassussa todettiin nivelrikko viime kesänä ja koiran "kunto" on siitä lähtien oikeastaan kokoajan mennyt alaspäin... On väkisinkin joutunut jo miettimään sitä tosiasiaa, että jokupäivä tuo rakas ystävä ja perheenjäsen täytyy päästää ikuiseen lepoon, ellei se tapahdu luonnollisesti jollain tavalla ennen sitä. :´( Itku tulee joka kerta sitä ajatellessa ja puhkesin täysin itkuun lukiessani Vilin poismenosta. Voin niin tuntea tuon tuskan minkä jouduit kokemaan ja sen avuttomuuden tunteen, kun ei itse päälle paikanpäälle toisen luo - pitämään sylissä ja silittämään... <3<3

    Sit mun on pakko kysyä kun rakastuin TÄYSIN sun Ugg Lucianna sandaaleihin, että onko sulla niistä ihan normaali koko? Siis käytätkö normaalistikin kokoa 38? Voisin jostain yrittää metsästää noita ihanuuksia itsellekin ensi kesäksi, kun tietäisi niiden mitoituksen... :) Iso kiitos siis jo etukäteen jos viitsit vastata. :)

    Tsemppiä opintoihin ja kaikkea hyvää jatkoon! :)

    -Sari

    VastaaPoista
  4. Ensinnäkin, kiitos aivan ihanasta kommentista. Heräsin puolisen tuntia sitten nähdessäni Vilistä unta, jonka jälkeen käytin aikaa lukien facebook-viestejä juurikin tuolta surun päivältä ja sitten tulin tänne ja näin kommenttisi... Hassu sattuma :)

    Ensinnäkin jaksamista sinne, koska tuo vaihe, kun tiedostaa, että sillä parhaimmalla ystävällä on enemmän päiviä takana kuin edessä tuntuu pahalta, mutta toisaalta se myös auttaa hyväksymään tilanteen sitten, kun se jossain vaiheessa koittaa. Oikeastaan ainut neuvo jonka voin tässä vaiheessa antaa on, että nauti hauvastasi täysillä, kun niitä hyviä päiviä vielä on. Kun se surun päivä joskus koittaa, tiedät, että olet nauttinut saamastasi ajasta täysillä eikä tarvitse katua mitään. Omassa surussa on auttanut juurikin se tietoisuus siitä, että Vili ei varmasti rakastavampaa kotia olisi voinut saada ja etenkin viimeisinä vuosina elin täysin pikkuisen ehdoilla. Se tyyppi oli mulle tärkein asia ikinä, enkä kadu mitään mitä tuon pienen ystävän eteen tein tai olisin jättänyt tekemättä. Annoin pikkuiselle kaikkeni ja kaikki ne yhteiset hetket saa hymyilemään, joskin se ikävä onkin todella kova edelleen :)

    Todellakin viime vuosi on ollut kyllä sellaista tunteiden vuoristorataa, että on varmasti blogiteksteissäkin näkynyt :D Tuntuu jopa, että liian monta muutosta liian pienen ajan sisään, eikä itse ole pysynyt kunnolla perässä.

    Sitten ne Ugg Luciannat, kyllä vain normaali kengänkokoni on 38 ja nuo istuvat todella hyvin. Sisäpohjahan niissä on nahkaa, mutta se kangas sen verran jämäkkää, että koko pääse juurikaan edes käytössä löystymään, ja on oikeasti maailman parhaimmat jalassa! :) Nuo omani taisi olla peräti parin kesän takainen malli kuosiltaan, mutta olen niitä kyllä satunnaisesti nettikaupoissa edelleenkin nähnyt eli onnea metsästykseen!

    VastaaPoista
  5. Tuo on kyllä täysin totta - täytyy nyt vielä nauttia niistä hetkistä mitä on haukun kanssa jäljellä ja antaa mahdollisimman paljon aikaa nyt kun vielä voi. Meillä on käynyt vähän sama efekti koiran vanhennuttua kun teillä, että kaikki ajatellaan (entistä enemmän) aika lailla hänen kannalta...

    Kiitos! Täytyy katsoa josko vaikka Ebayn ihmeellisestä maailmasta löytyisi noita ihanuuksia. :)

    Sun blogi on kyllä ihana, vaikutat niin ihanan aidolta! On myös kiva kun täällä "puhutaan" niin paljon ns. oikeista asioista eikä esitellä vain niitä hienoja tonneja maksavia laukkuja. Täytyy vielä sanoa vaikka oot varmasti kuullut tän tuhat ja sata kertaa mutta oot myös ihan älyttömän kaunis! :)

    Ihanaa sunnuntain jatkoa! :)

    VastaaPoista
  6. Haha, kiitos paljon :) Joo, tää on lähinnä tällanen päiväkirja eikä tosiaan viime aikoina ole ollut rahaa ostella niitä "tonnin laukkuja", joten tällä sisällöllä mennään ainakin toistaiseksi :D

    Toivottavasti löydät kengät ja paljon rapsutuksia sekä jaksamista teidän karvapallolle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus