Se on "Lahest" ilman d:tä, voisit tarkistuttaa kuulos.

Niin meni viikonloppu, Lahti ja Summer Up. 

Olen nykyään tosi huono lähtemään Helsingistä mihinkään. Vilin kanssa matkustaminen on jäänyt ja äitikin tulee mieluummin Helsinkiin meitä katsomaan. Jotenkin siihen tarvitsee aina tosi hyvän syyn, että Lahteen saa itsensä liikutettua. Tällä kertaa syynä oli Summer Up -festarit!

Aloin joskus toukokuussa/kesäkuun alussa kelailemaan koko tätä kesää ja sain sitten ajatuksen laittaa viestiä Summer Upin media-akkreditointiin josko heiltä vaikka ex-lahtelaiselle bloggaajalle yksi medialätkä irtoaisi... ja irtosihan se, ja vielä VIP-lipun kera. Tosi jees :)

Ready, steady, go!
Näillä mentiin!

Mun uusi kaiffari! Jos jossain törmäätte, menkää ihmeessä tutustumaan, Robin oli ihan huikea tyyppi!

JVG

Yleisöä riitti jopa perjantaina todellakin paljon...

Lahdessa ei ihan hirveän montaa sellaista todella isot massat vetävää eventtiä ole, ja oikeastaan mieleeni  tuleekin Summer Upin lisäksi ainoana "pitää mennä Lahteen"-tapahtumana Salppurin kisat maaliskuussa. Jälkimmäiset on tunnelmineen koettu liiankin monta kertaa ja Summer Up on toistaiseksi jäänyt omasta kesäohjelmasta pois. Kirjoittelin viime viikolla ennakkofiiliksiä tässä postauksessa ja nyt jälkeen päin voin sanoa, että odotukset täyttyivät aikalailla siinä mitä odotinkin.

Tapahtumapaikkana on Mukkulan ranta, mikä on itselle hyvinkin tuttua aluetta, sillä olen aikoinaan käynyt koulut ala-asteesta lukioon juurikin Mukkulassa (mitä nyt pari vuotta Salppurissa käännyin yläasteella). Joka tapauksessa alue on mitä mainioin festarille, ja jos jostain asiasta voi antaa iiiiisoa positiivista palautetta, niin järjestelyistä!! Okei, itselläni ei ole juuri festareista ihan hirveästi kokemusta, mutta jos kokonaisuudessaan ei tuolta osin ole mitään valitettavaa missään muodossa, voi varmaan sanoa niiden olleen tosi hyvät?! :) Missään vaiheessa ei pitänyt liikaa jonotella, järjestyshäiriöitä ei juurikaan näkynyt ja henkilökuntaa järjestysmiehineen oli todella runsaasti. Sinäänsä hyvä, sillä tapahtumahan on ikärajaton... Niin ja ehkä jopa isoinpana juttuna se, että missään vaiheessa ei tullut sellaista hukassa olevaa fiilistä. En tiedä johtuiko se hyvästä ennakkoperehtymisestä vai tapahtumaa varten ladattavasta appsista puhelimeen (joka toimi myös ilman nettiä), mutta koko aika oli kartalla, mitä tapahtui ja missä.

Lauantain sadekuurot

ED-stage

Lauantain VIP-safkailut. Noi kertislautaset oli ihan superihania!! Mistäköhän tollaisia saa?

Festarikenkävalintaa á la BB:stäkin tuttu viidakon tähtönen... Arvaatteko kuka? :D
Hmmm.. kenenköhän keikka mahtaa olla alkamassa?


VIP-aluetta



Ihana Diandra

Olin kovasti suunnitellut törmääväni useampaankin tuttuun noiden kahden päivän aikana, kun niin moni kaveri tapahtumaan oli menossa, mutta nyt jälkeenpäin täytyy kyllä sadatella omaa tyhmyyttä. Jos Vappuna on kaivarissa isot ongelmat tavoittaa kavereita, niin joo, olisi ehkä voinut aavistaa saman ongelman tulevan eteen myös tuolla. Paritkin treffit jäivät sitten vain ajatukseksi satojen viiveellä lähetettyjen "missä oot"-viestien jälkeen. Ensi kerralla täytyy siis napata joku kaveri alusta alkaen tuonne mukaan, jos ei halua tuohon elektroniikan pettämiseen turhautua :)

Lauantai-illaksi olin sopinut jo valmiiksi treffit Anun kanssa, joten sentään joku suunnitelma piti! Varsinaiset viralliset Summer Up- jatkot järjestettiin Lahden Tivolissa, joka päätettiin lopulta jättää   tosin välistä. Päästiin kyllä tosi kätevästi ihan sinne melkeen narikoille asti, kunnes tuli sellainen "ei, kyllä tää porukka on aivan liian nuorta"-fiilis ja karattiin Anun kanssa viereiseen Armaaseen yksille. Tavallaan olisi ollut kiva käydä ne jatkotkin katsomassa (viime vuonnahan olin töissä siellä), mutta jotenkin vaan iski sellainen "ei kestä enää yhtään teiniä"-paniikki ja oli pakko karata :D

Itselläni ei siis jatkoista ole yhtään kuvaa, mutta Robinin blogista niitä löytyy vaikka millä mitalla, kannattaa sieltä käydä katsastamassa! ;)

Elastinen



"Ei saa kuvata alaviistosta!!!"
Linda < 3

Kokonaisuudessaan Summer Up oli kyllä kiva kokemus. Muutama aikataulujen ja muun sähläyksen takia missattu artisti ehkä vähän harmitti, mutta jos vaikka ensi vuonna menisi sitten uudestaan vielä paremmalla suunnittelulla. Tämä vuosi kun oli nyt tällainen ekan kerran kokeilu :) 

Mietin kovasti millä tavalla tämän koko viikonlopun tunnelman tiivistäisi, mutta en keksi mitään sellaista yhtä selkeää ajatusta... Ehkä tietyllä tapaa hämmentää nähdä jotain noin suuren yleisön vetävää tapahtumaa juuri Lahdessa - siinä samassa kohtuu pienessä kaupungissä, jossa itse teinivuotensa vietti. 

...Oikeastaan eniten verta itkee juurikin se mun sisäinen 16-vuotias Virpi, harmitellen sitä faktaa, että Mara + muut tapahtuman takana säätävät kaverit on tätä omaa ikäluokkaa. Miksei Summer Upia voinut olla jo omina teinivuosina?!

- Se olisi ollut niin siistiä!!!!! :D

---

Ja loppuun pari fiilisbiisiä (nää pääs mun soittolistalle viikonlopun jälkeen)... Erityiset Lahti-maininnat kahdelle viimeiselle videolle! :)






Kommentit

  1. Moikka!

    Tuli niin mieleen nuoruss tästä :D Itse aikoinaan olin ihan ekoissa summer upeissa ja sen jälkeen en sinne olekaan kyennyt menemään vaikka vanhat kaverit tätä järkkää :D Tosin niinkuin itsekin sanoit nuo Lahti visiitit on nykyään niin harvinaisia myös minulle. Ties mistä syystä- ITse tosin puhun lahtea kuulemma vieläkin haha. Lahdest tietty!

    -Sara

    VastaaPoista
  2. jatkoa edelliseen...

    ja juurikin nää kaksi edellistää herraa. Haa mitä muistoja lahti-ajoilta. Aina Lahessa ollessa nämäkin näkee. Siellä ne vasta pienet piirit on :)

    -Sara

    VastaaPoista
  3. Leinan tai Minnan jalat?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsi on Minnan jalat :D

      Poista
    2. En tiedä ketä noi on :D Mutta HK:sta oli kyse... Vähän vanhempaa tuotantoa siis :)

      Poista
  4. Aivan ihana tuo viininpunainen pusero! :) Mistä olet sen hankkinut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilasta on tuo. Ja itseasiassa taitaa olla ihan "syksyn" uutuuksia :)

      Poista
  5. Ruohonjuuresta saa vähän samannäköisiä banaaninlehtilautasia:
    http://kauppa.ruohonjuuri.fi/banaaninlehtilautaset-pienet-/ECO-06430042990023/dp

    Ja Casuarinasta saattaa myös löytyä samaa tyyliä olevia palmunlehtilautasia:
    http://rawdesignblog.blogspot.fi/2013/06/palm-leaf-plates.html

    Varmaan muualtakin löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :D Kiva tietää, jos joskus tuollaisia tarttee!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti