Lupa kysyä!

Se olisi perjantai nyt! Näin lomalla ei tämä kyllä tunnu muita päiviä kummemmalta, ja itseasiassa tämä koko loma ilman mitään oikeaa ohjelmaa tuntuu jotenkin tosi... turhalta?! Pitäisi ehkä osata nauttia enemmän vaan pelkästä vapaudesta, mutta itse huomaan ainostaan laiskistuvani tällaiseen toimettomuuteen. Tai no, ennemminkin itseaiheutettuun toimettomuuteen, koska tekemistähän olisi vaikka millä mitalla, jos saisi jotain aikaan...

No mutta tänään on pakko saada asioita tehtyä, koska jo alkuviikosta kävin Ikeasta hakemassa pahvilaatikot ja oikeasti nyt on tuo pakkaaminen aloitettava, että saadaan Inkerin kamat tänne mun huoneeseen ja tuota toista huonetta tyhjemmäksi. Lupasin nimittäin yhdelle italialaiselle tytölle (HH-ajan kavereita), että hän voi muutaman viikon tuossa toisessa huoneessa majoittua. Ahdasta tulee, mutta ehkä siitä selviää :)


Ja tosiaan tässä kaikkien pakkailujen keskellä ajattelin hieman hyödyntää teitä lukijoita blogin sisällön tuottamisessa! :D Mietin, että pitkästä aikaa voisi toteuttaa tällaisen perinteisen kysymyspostauksen! 

Nyt saa siis vapaasti kysyä mitä mieleen tulee ja esittää toiveita tulevan suhteen!!

Tällä kertaa ajattelin myös lahjoa kaikkia postauksen kommentoijia muutamilla blogin kautta saamillani tuotteilla, kun eipä noita kaikkia kerkeä koskaan itse käyttämään. Yksinkertaisesti arvontaan osallistuu  siis kommentoimalla tätä postausta kysymällä ja/tai toivomalla... kyssäristä/kyssäreistä saa yhden "arvan" ja postaustoiveista toisen. Simple :)

Kysyä voi kaikesta blogin aihealueeseen kuuluvasta... eli siis noh, kaikesta mahdollisesta! Vanhoihinkin postauksiin tulee toisinaan kysymyksiä kommenttiboxiin ja olen aika laiska ollut niihin enää vastaamaan, joten nyt voi sitten niistäkin kysellä, jos jotain on mielessä ollut... Ja luonnollisesti myös kaikki toivepostaukset on toooosi tervetulleita :)

Kysymyksiä ja toiveita voi jätellä viikonlopun yli keskiviikkoon lauantaihin asti. Postauksia niiden pohjalta laittelen sitten ulos myöhemmin.

Ja nuo arvottavat, kuvassa näkyvät kesäiset tuotteet, ovat Yves Rocherin Grand Rouge huulipuna (sävy 43), kiiltokynsilakka (sävy 35), Neroli hajuvesi (15ml) sekä Accessorizesta saatu kolmen pastellisen vyön setti (koko M)

... Ja nyt ihan oikeasti yritän palata pakkailujen pariin... Suorastaan säälittää tää edistymisen hitaus! :D

Kommentit

  1. Mitä jos löydät Hollannista jonkun ihanan miehen, jäätkö sinne sitten vai haluaisitko tuoda sen Suomeen?

    Ja toivoisin enemmän semmosta vanhan kaltasta juttuja miehistä :D tiedän että aika vaikeeta kun on paljon lukijoita ja varmaan tulee ongelmiakin jos liikaa tänne vuodattaa mutta ne oli niin parhaita, oikeita ja aitoja ongelmia, siksi ootkin mun lemppariblogeja! Vihaan feikkeyttä ja sä jos joku oot musta aito:)

    Toivottavasti saan nyt kaks arpaa, palkinnot vaikuttaa nii kivoilta :)

    anni.selin@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Aiotko käydä katsomassa usein Viliä? :)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mitä haluat saavuttaa elämältä? Tarkoitan tällä nyt sitä, että kun valmistut Hollannista, niin mitä sitten, ootko vielä ajatellut sinne asti esim. töiden kannalta tai muuten tulevaisuuden kannalta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JA!
      Bucket list - things to do before I turn ____ vapaavalintainen ikä/ajanjakso :)

      Poista
  4. Millanen sun uus asunto Bredassa on? Haitko muihin kouluihin kuin NHTV?

    VastaaPoista
  5. Kysymys: Missä kaikkialla oot ollu elämäs aikana duunissa (tai minkä alan hommissa)? Keästyöt,TET...


    Toivepostaus: Kuvia eri lemppareistasi, kuten laukku, tv-sarja, ruoka, muki :)

    VastaaPoista
  6. Jos lähtisit maailmanympärysmatkalle, eikä ja aika tai raha olisi este/rajoite, mitkä olis sun stopit? (vähintään viis) :)

    VastaaPoista
  7. Hei!
    Ekaa kertaa laitan viestiä, vaikka usein täällä pörräilenkin.. :)
    Mua kiinnostaisi tietää miten kauan olet pelannut tennistä, miten opit sen ja missä käyt sitä pelaamassa? Itsekin pelaan, mutta vitsit, kun täällä hesassa on niin kallista pelata!
    Olisi kiva kuulla sun tulevista opinnoista ja suunnitelmista Hollannissa, ootko o katellut asuntoja , mikä jännittää muuton suhteen? se tulee kyllä varmasti menemään hyvin vaikka alkujärjestelyt on aina vähän stressaavia. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti