17.7.2013

28

Miten musta tuntuu, että tänään kaikki on vaan menny pieleen. Joka ikinen pienikin asia ärsyttää ja sitten tuntuu, että koko maailma kaatuu päälle. En osaa tehdä mitään päätöksiä ja kirjottelen kavereillekin viestejä sen vaihtelevan moodin mukaan ja nyt ei varmaan kukaan tiedä mitä on tarkotus tehdä ja millon.

Vaikka teinkin tänä vuonna vakaan päätöksen, etten anna synttäreiden haitata mun lomapäivää mitenkään, niin kyllä se itku tuli sitten lopulta siinä vaiheessa, kun kaiken säädön keskellä pudotin mun beetakaroteenipurkin ja kaikki pillerit levis ympäri kylppäriä. Tiedättekö, kun jos on tosi turhautunut, niin joku asia jossain vaiheessa katkaisee sen kamelin selän. Ja nyt ne oli noi typerät tabut.


Kaverit ilmoitti, että tulee tänään käymään, mutta synttärikakku pitää olla. Siis miksi ihmeessä? En ole muutenkaan koskaan ymmärtänyt sitä käsitettä, että juhlitaan muka synttärisankaria, mutta sitten se sankari joutuu tekemään jäätävän duunin, että kestitsee muita.... Ja itse olen tosiaan niin sankari keittiössä, että kyse on ihan hirveästä duunista. Tai ehkä se on laiskuutta. En tiedä.

Eikä mitään, tykkään kestitä ja kutsua ihmisiä kylään, mutta sitten kun siihen tulee sellainen viba, että se on joku velvollisuus "kakku pitää olla", niin mulla menee hermo. ...ja nyt kun oikein asiaa mietin, niin todennäköisesti se oli mulle ihan ok alunperin, mutta sitten kun ajatuksesta tuli sellainen, että tässä illassa ei mene mikään niinkuin itse toivoin, niin ei ei ei...


Huh. Että sellainen avautuminen :D Laitetaan tää negatiivisuus pliis tän iän piikkiin. Luin muuten eilen jonkun facessa olleen "mistä tietää, että on kolmekymppinen"-jutun ja tuli aika jännä fiilis, kun oikeasti niistä jutuista ei kyllä oikein mikään osunut kohdalle. Sillä samalla sivustolla oli tosin linkki myös johonkin "early twenties"-ikäkriisiin, mikä taas nappasi paljon enemmän... Toisaalta ehkä ihan hyvä, kun sinne kouluunkin lähtee, että jollain tapaa sulautuu joukkoon :)

Ainiin, Kelahan muisti mua kivalla "opintotukihakemuksesi on hylätty"-kirjeellä tälleen synttäreitten alle, joten tuli muutama muuttuja taas tähän lähtöön. Siis lähtö tulee, mutta rahotus on nyt hieman kysymysmerkkinä. Laitoin kyynelten tuhriman viestin sinne koululle (sähköpostissa, mutta annoin epätoivon paistaa läpi), että voisko ne auttaa ja kirjottaa Kelalle kirjeen (oli muuten kauheen kiva avata Suomen opintotukijärjestelmää englanniks) ja koska Hollannissa ollaan kivoja, niin kyllä ne autto. Se mun meili tosin matkas silleen taholta ylemmälle ties kuinka pitkään, kunnes joku valtuudet omaavan sen lopulta rustasi. Ja maanantaina vein sen Kelalle. Nyt hei kaikki sormet ja varpaat ristissä toivotaan, että se menee läpi! :)


Jep jep. En ole tänään taas vaihteeksi syönyt mitään, joten ehkäpä voisi kipaista tuohon kauppaan, kun Meri tulee kohta ja päästään hukuttamaan ikäkriisi viinipulloon. Kaunista. Ja niin aikuistakin...

Oon nyt lomalla yrittänyt aloittaa katsomaan Greyn anatomiaa ihan alusta (kun en oo koskaan sitä sarjaa alottanut), mutta pakko se on mennä kaupasta ostamaan, koska tarvitsen toimivat tekstitykset. Mun englanti ei yksinkertaisesti riitä siihen lääkärisanastoon ja ne tautiluokituksesthan aina niitä oleellisimpia on! ..ja jos ostan dvd-boxin, tartten myös ulkosen dvd-aseman tähän mun koneeseen. Ehkä onkin jo aika hankkia se... Koska en tällä hetkellä omista minkäänlaista dvd-soitinta. J mokoma vei sen pleikankin sillon aikanaan...

Ainiin ja joo kuvat. Asu on toiselta Summer Up päivältä (en mitään muuta kuvitusta keksinyt näin turhan päiväiseen lätinäpostaukseen) ja tosiaan päältä löytyi seuraavaa:

Neule / Vila
Shortsit / Guess
Laukku / Tory Burch
Statement / Pieces
Fläbyt / Havaianas
Blehat / RayBan

Ja nyt takaisin ikäkriisin pariin. Palataan!! :)


...Ja tuo otsikon numerohan on mun farkkujen tuumakoko (jos siis käyttäisin farkkuja). Ei sen kummempaa...

9 kommenttia:

 1. Alko kiinnostaa minkä takia se sun opintotukihakemus sitten oikeen hylättiin? :o Toivottavasti saat asian tosiaan kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Premaster ei kuulemma ole tutkintoon johtavaa koulutusta eli ei vastaa Suomessa tuettavia opintoja. Mutta nyt ne koululta kirjotti kirjeen, jossa sanoo sen olevan pakollinen osa maisteria... Saa nähdä kuin käy :)

   Poista
 2. Oot kyllä aivan törkeen kaunis!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea synttärinä, ja elä suotta ikäkriiseille, kun ei se ikä oo muuta kun niitä numeroita oikeesti :)

  Toivottavasti koulun kirje vakuuttaa kelan ja saat opintotukea, eiks jostain järjestöiltä yms. voi lisäks hakea erilaisia apurahoja ulkomaan opiskeluun? Nyt vaan google laulamaan ja hakemuksia kehiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä apurahoista, pitää tutkia asiaa... Mutta tosiaan saa nähdä kuin käy kelan kanssa :/

   Ja kiitos onnitteluista :)

   Poista
 4. Mulla kans tuli kelalta vastaava lappu, ja kyseessä oli ihan vaan pelkkä väärinkäsitys. Olin itse Espanjassa juuri silloin sen kuukauden ja valitusaikaa oli kuukausi... :D Pientä stressinpoikasta siinäkin, onneksi asia nyt ratkesi! Toivottavasti myös sinulla.

  Mutta oli pakko kysyä, oot niin hurjan ruskettunut. Toimiiko se beetakaroteeni oikeasti noin hyvin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on niin turhauttavaa. Toivottavasti toi tosiaan ratkeaa asap.

   Ja siis mitä rusketukseen tulee... En tiiä :D Tai että syön niitä tabuja vuoden ympäri ja joka kesä toi auringon tarttuvuus vaan paranee entisestään. Tänkin kesän oon ollu toimistotöissä ja viettänyt oikeasti ehkä kaks kokonaista rantapäivää eli mitään älytöntä grillaamisra ei ole edes tullut harrastettua.

   Kai ne siis toimii. Ja sen ainakin tiedän, että ne pitää sen kerätyn rusketuksen pitkälle syksyyn voimissaan ja ehkäsee palamista. Ite syön ihan apteekin halpoja Karovit-merkkisiä 6mg tabuja ja tosiaan espanjassa riitti vartalolle 6sk aurinkorasva ja kasvoille sk15, Suomessa en käytä mitään (ehkä joskus kasvoille kutosta) enkä oo palanu vuosikausiin... Kyllä siis suosittelen niitä todella. Tietty se on myös ihmisestä ja pigmentistä kiinni, mutta noi muuttaa sitä omaa ihonväriä (ihan niinku porkkanakin) ajan kanssa sellaseks oranssimmaks, mikä ei oo yhtään huono ainakaan talvella :D

   Poista
  2. Joo voi hitsi, toivotaan nyt kuitenkin! :S

   Oho aika jännä, ne siis tavallaan estää myös palamista? Tai mulla on yleensä vähintään alkukertoimet lähellä 30, sitten ehkä tiputan johonkin 15-20, kun vähän väriä tarttuu. Mutta joo, no hei kiitos vinkistä, oon jotenkin aina pelännyt noita vähän, mutta ehkä voisin kokeilla sitten ainakin talvella. Tai ehkä tässä vielä toivon mukaan kesän aikana ehtisi kerätä vähän rusketusta varastoon hah!

   Poista