Flunssaa ja ahaa-elämyksiä.

Meneekö se niin, että jos jotain oikein tosissaan pelkää tapahtuvaksi, niin sitten se todellakin tapahtuu? Miten se sanotaankaan, että "älä maalaa piruja seinille" tai jotain... Koska arvatkaapa kuka nappasi kunnon köhäflunssan alkaen keskiviikosta?

Kylläpä vain, minä. Tsemppasin tosin keskiviikkona aamulla töihin, mutta luovutin parin tunnin jälkeen ja tulin kotiin nukkumaan. Koko torstaikin meni sängyn pohjalla ihan iltaan asti ja nyt yöllä (uni kun ei jostain syystä tule) olo on edelleen aika mielenkiintoinen. Varsinaista nuhaa en ole saanut, mutta keuhkoputki on ihan tukossa ja yskiminen sattuu tosi paljon. Lisänä tietysti perus päänsärky ja lihasjumitus, että hyvää lentoa mulle vaan lauantaiksi, jos tää ei nyt tästä oikeasti katoa ja vauhdilla.



Ja jos tän näköinen kummitus on kävellyt teitä vastaan Töölössä, niin ei tartte liikaa säikähtää. Kaupassa vaan on pakko käydä, kun jääkaapissa on ollut juurikin vaan ne valot eikä muuta. Ostin tuossa pari päivää sitten ekan kerran noita Frooh-smoothieita ja siis en ole kyllä hetkeen maistanut mitään noin hyvää, joten oli ihan pakko saada lisää, koska nuo pari isoa pulloa upposi päivässä helposti.

Lähi-Siwasta nuo oli päässeet tietysti loppumaan ja niiden pienempien hinta on siellä taivaissa, joten raahauduin Alepaan ja sieltä sitten nappasin noita pikkuisia mukaan, vaikka edelleenkin suosin isoja pakkauksia, koska se litrahinnan ero on oikeasti todella suuri. Mutta siis se hinta nyt ei ole tässä se juttu vaan se maku :D Aivan mielettömän hyviä! En osaa vieläkään päättää kumpi on parempaa kookos-ananas-banaani vai appelsiini-mango. Periaatteessa ensimmäinen on varmaankin ehdoton suosikkini, mutta toisaalta jälkimmäinen on vaan tosi raikas, mutta kuitenkin sellainen pehmeä. Siksi ostan molempia aina kerralla ja juon vuorotellen. Pari kertaa olen jopa sekoittanut, kun en osaa päättää :D Joku siinä on, että alkaa tosi paljon ahdistamaan, jos ei tiedä kumpi on parempaa... Sama kun ostaa vaikka jonkun paidan eikä osaa valita väriä ja sitten on otettava molemmat.



Ja olipa pakko mennä jäätelöhyllynkin kautta... ja sitten siellä oli vaan yksi tällainen jäljellä ja se vaan jotenkin huusi sieltä, että "ota minut" ja olihan se pakko ottaa. Etenkin kun en ole syönyt jäätelöä hetkeen ja monestihan kurkukipuun (tai no siihen keuhkoputkikipuun) auttaa jäätelö, niin oli hyvin perusteltu ;) Sitäpaitsi vaihtoehto oli, että olisin ottanut jotain karkkia, jossa olisi ollut tuplaten kaloreita, joten periaatteessa tämä oli dieettivaihtoehto, koska nyt niitä tuli paljon vähemmän. Muuten en välittäisi, mutta se Espanja ja bikinit yhdistettynä tähän mun erittäin hedelmälliseen vartalooni tällä hetkellä ei vaan näytä hyvältä... 

Note: Luin jostain, että muodokas nainen viestii miehille hedelmällisyydestä ja lapsientekokyvystä. "Hedelmällinen" kuulostaa tavallaan kivemmalta kuin "muodokas", joka on jotenkin kokenut jo inflaation ja saanut tosi sellaisen "tarkoittaa samaa kuin läski"-vivahteen. Tai silleen... Niin olen sitten mieluummin hedelmällinen.


Ja koska tää mun kotoilu on saanut aikaan muitakin ahaa-elämyksiä, niin jaampa nyt ainakin yhden ihan superjutun niille joilla on Pauligin cupsolo-kone. Itsehän hankin kyseisen laitteen kaikkien muiden kapselikoneiden joukosta siksi, että siinä oli eniten tuttuja kahveja, ja siksi, että olen aina ollut sitä mieltä, että Tazza-kaakao on ehkä parasta ikinä... Noh, nuo Tazza-kapselit olivat kaikkiin kahviloiden Tazza-koneisiin ja niiden tuotoksiin verrattuna todella iso pettymys, enkä oikein niitä ole käyttänyt muuten kuin "suklaakahvin" tekemiseen, eli yksi kahvi + tazza, niin hyvä tulee. Mutta tosiaan kaakaon olen ihan suosiolla unohtanut...

Kunnes kävi sellainen tilanne, että siskon poikaystävä (jolle olin niiiiiin vihainen) oli mennyt ottamaan vikan maitokapselini ja rikkonut sen kannen ottaakseen omaan tavalliseen kahviinsa maitoa (!!!!) ja jättänyt sen vajaan maitokapselin vielä rikospaikalle, kuin mitään väärää ei olisi tapahtunut :D Kaiken huutamisen ja raivoamisen jälkeen (lähinnä siis periaatteesta ja faktasta, että se oli viimeinen kapseli jäljellä, enkä tämän takia saanut omaa aamukahviani tehtyä) päätin hyödyntää sen kapselin jämän ja laitoin koneeseen vaikka se kansi vähän rikki olikin, ja tosiaan valutin ihan pelkälleen sen maidon mukiin... Ja kun se kuuma maito tuoksui jotenkin niin hyvälle, niin sain sitten päähäni sekottaa siihen maitoon ihan vaan tavallista oboy-kaakaojauhetta, ja oikeasti, PARASTA KAAKAOTA IKINÄ!! Siis oikeasti!! Noissa maitokapseleissa on varmaan jotain rasvaa sen verran enemmän tai sitten vaan se, että siihen tulee se maitovaahto tai jotain, mutta olenko tässä viime viikkojen aikana juonut varmaan kolme pakettia pelkästään noita "crema latte" maitokapseleita kaakaojauhon kanssa :D :D



Eli todellakin unohtakaa ne Tazza-kaakaot ja sekoittakaa tavallista kaakaojauhetta noihin maitokapseleihin, niin ei terve... Ihan törkeän hyvää!! Varmaan saattaa sama toimia myös muiden kahvikapselikoneiden kanssa, joissa noita maitokapseleita on erikseen, mutta ainakin tämän Cupsolon kanssa ihan täydellinen sekoitus. Varmaan saisi tosi hyvää ja huomattavasti halvempaa kaakaota ostamalla kaupasta ihan vaan täysmaitoa ja sitä lämmittämällä, mutta nyt pointti olikin tuo kahvikone ja sillä tehty kaakao.

Niin ja tosiaan kannattaa ensin laskea mukiin se eka kapseli ja sekoittaa sitten siihen sitä kaakaojauhetta koko mukillisen tarpeen mukaan, jonka jälkeen laskea päälle toinen kapseli ja sitten vaan lopuksi vähän pyöräyttää sekaisin. Tällein saa parhaimmat maitokaakaovaahdot pysymään tuossa pinnalla ;) Ihan superhyvää.

Mutta nyt menen takaisin nukkumaan. Palataan vielä ennen reissua... ja pliis pitäkää sormet ristissä, että tää lenssu menee ohi ennen lauantaita!!

Kommentit

  1. Pikaista paranemista!! Nyt lepoa kehiin. Terkuin tyttö jonka piti lähteä keskiviikkona Kanarialle, mutta lääkäri passitti nielurisojen+paiseen leikkaukseen. Voi tätä veetutuksen määrää..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti