20.10.2017

High tea at the 'Haagse Toren', Den Haag

"Welcome to The Penthouse on the top floors of The Hague Tower: a truly unique setting. Inspired by the famous New York City flat iron building. Our venue, at 135 meters, is higher than the restaurant at the Eiffel Tower, offering a truly international and cosmopolitan atmosphere and an amazing view of up to 45 kilometers. 

 Holland’s Highest Tea…. enjoy this luxury experience!"

Ja näin tehtiin. Kuten jo aiemmin mainitsin, vietin myös synttäreitäni tällä kesäisellä Haagin reissulla. Maanantaipäivä on viikon tylsin päivä, ja synttäripäiväksi vieläkin tylsempi, mutta hyvällä tuurilla reissun aurinkoisin päivä osui juuri tähän. Ja kun aamupäivä nautittiin rannalla, iltapäiväksi olikin hyvä suunnata iltapäiväteelle "Haagse Toreniin", joka on kuulemma paikallisten keskuudessa paremmin tunnettu nimellä "Het Strijkijzer" (silitysrauta). Mitä ilmeisemminkin nimi johtaa tuosta katon muodosta... ja jos jotain reissun aikana opin taas hollannista lisää, paikalliset todella tykkäävät antaa lempinimiä erinäisille rakennuksille.
Ja tämä iltapäiväteekokemus oli tosiaan syntymäpäivälahja Marliesilta. Jos jotain on näin vuosien saatossa oppinut, tällaiset lahjat on aina niitä parhaita! Korkeanpaikankammoisena en niin tuollaisista tuulisista yli sadan metrin korkeudessa olevista näköalapaikoista perusta, mutta olihan ne maisemat tosi hienot. Enemmän kyllä fiilistelin tuota ruokapuolta... olin tuon jälkeen niin ähky, ettei mitään rajaa... :D

Mutta suositukset tällekin, jos Haagissa vierailette. Tarkemmat detaljit löytyy paikan nettisivuilta.

...ja onpa muuten ihana palata näihin kesäisiin fiiliksiin tällein lokakuussa, eikö? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti