17.3.2016

Komiikkaa ja kuulumisia.

Pitkästä aikaa kirjoitan koneella jossain muualla kuin sohvan nurkassa tai sängyllä. Tuleepa heti paljon aktiivisempi olo, joskin kaipaan sitä Hollannin kämpän isoa pehmeää toimistotuolia, jossa oli niin hyvä istua jalat sylissä... Ei tässä fanettissakaan sinäänsä mitään vikaa ole, mutta noh, osaatte ehkä kuvitella eron. 

Postauksen kuvat on viime lauantailta (jee, alle viikon viive), kun oltiin Apollossa Hedbergin synttärikemuissa. Ilmeisesti tapahtuma oli jälkeenpäin saanut vähän lokaa järjestelyistään, kun itse synttärisankarin osuus oli tullut heti alkuun ja eventistä 'myöhästyneet' jäivät sitten vähän itkemään sitä ohjelman vähyyttä. Niin, no sellaista se välillä on. Kieltämättä oli ehkä vähän ylibuukattu homma noin niinkuin ihmismäärältään suhteutettuna tilan riittävyyteen, mutta muuten oli ihan kivaa. Joskin ymmärrän täysin niiden ihmisten harmistuksen, jotka eivät takariveistä mitään edes kuulleet... Mutta kuten sanottu, elämä on. Ensi kerralla paremmin.

Ja mitäs muuta kuuluu. No eipä juuri mitään ihmeellistä. Jotenkin huomaa, ettei tätä blogiakaan tule kovin paljoa päiviteltyä, kun sitä vaan odottaa jotain. Siis, että olisi joku projekti tai joku sellainen selkeä suunnitelma taas eteenpäin. Varmasti vaikuttaa myös sen kokopäiväduuniin uupuminen edelleen, mutta esim. Hollantiin lähtiessä oli sellainen fiilis, että nyt on ainakin pari vuotta taas lisäaikaa miettiä mitä sitä sitten elämällään tekisi. Niin se vaan meni se pari vuotta ja tässä ollaan ihan yhtä ihmeissään asiasta. 

Kaverit saa vauvoja ja perustaa perheitä ja itsellä tuntuu olevan tuo asia edelleen ihan yhtä kaukana ajatuksissa kuin mitä joskus kymmenen vuotta sitten. Onneksi omissa läheisissä ystävissä on vielä näitä sinkkuja, ja tosiaan ainakin sen verran ollaan siitä syksyn hukkuneesta fiiliksestä tultu eteenpäin, että nyt on taas se sellainen tietynlainen kaveriporukka taas kasassa ja on niitä tyttöjä useampi, jotka jakaa tän saman elämäntilanteen :D Jossain vaiheessa oli vaan niin itkun partaalla asian kanssa, että jotain positiivista sentään.Mutta joo, tällaisia kuulumisia tähän väliin. Nyt vauhdilla taas laittamaan pari työhakemusta eteenpäin ja sitten keskustaan irkkujuhlaa viettämään... vai mikä se St. Patrick's Day nyt onkaan :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti