Budapest Liberty Statue

Nyt alkaa jo pikkuhiljaa nolottomaan tämä postaustahti... Joka ilta tulee laitettua läppäri sivuun ja siinä vaiheessa muistettua, että ainiin se blogi. Kyllä se siellä odottaa, vaikka nyt hieman muihin juttuihin keskittyisi. Toisaalta eihän täällä Helsingissä ole oltu kuin vasta viikon verran, mutta aika on hujahtanut ihan käsittämättömän nopeasti. Suurin osa siitä on mennyt tavaroiden järjestelyyn, varaston tonkimiseen ja yleiseen siivoamiseen. Äsken käytin hetkisen myös itsepalvelupesuloiden selaamiseen, koska tytöt on ehtineet saada entisen pesukoneen toimimattomaksi, eikä uutta ole vieläkään vakuutuksesta kuulunut, joten kohta alkaa olemaan sen puolesta hieman tunkkaiset fiilikset. Nyrkkipyykillä ehkä sitten ainakin urheiluvaatteiden osalta, kun tuntuu niin hölmöltä jossain pesulassa maksaa täydestä koneesta useampi euro ja lopulta niitä pestäviä tietyn värin vaatteita onkin vain ihan muutama. Tulisipa se uusi kone vaan pikaseen...

Joka tapauksessa Helsinkiin on sopeuduttu nyt ainakin hetkellisesti ja katsellaan miten sitä tästä sitten eteenpäin. Eniten raivona olen ehkä ollut siitä faktasta, ettei täällä oikeasti ole mitään järkeä pyöräilyliikeenteessä. Pyöräilijät ei osaa ajaa oikein (en ihmettele, koska pyöräteitä ei ole) ja jalankulkijoilla ei ole mitään kunnioitusta (saati sitten autoilijoilla) pyöräkaistoja kohtaan, jos niitä jossain sattuu olemaan. Ja mites sitten, kun jalankulkijat itkee, että pyöräilijät ei saa ajaa jalkakäytävällä ja autot tööttäilee tiellä...? Wtf, miten joskus aikaisemmin täällä on oikeasti pärjännyt pyörän kanssa, ei ymmärrä. Tai muista. Nyt se on jotenkin mennyt ihan liian vaikeaksi.







Ja postauksen kuvat... Hehe. Ne on sieltä elo-syyskuun vaihteen Budapestin matkalta. Olipa unohtunut luonnoksiin, eikä muuten ole edes viimeiset. Budapestin 'vapaudenpatsas' Gellert-vuorella, eli tuonnehan lähdettiin kapuamaan siitä Gellert hotellin kupeesta ja kuten naamasta näkyy, oli ihan hemmetin tuskaista siinä miltei 40 asteen kuumuudessa. Ei paljoa hymyilyttänyt, vaikka näkymät olikin ihan hienot :D

Ja eipä noista kuvista juuri muuta sanottavaa tulekaan mieleen. Tai no, jumpata voisi ehkä muutenkin kuin vain kuvissa esittää, että kyllä sitä venyy. Ei edes veny.



Että sellaista. Äsken kävin keskustassa askartelukaupassa tuhlailemassa parikymppiä kaikenlaisiin helmiin sun muihin hölmöihin juttuihin. Kaivoin eilen varastosta ison kasan pari vuotta sitten pakkaamiani askartelu ja maalaustarvikkeita ja iski pitkästä aikaa sellainen luovuusmomentti. Iski se kyllä Hollanninkin askartelukaupoissa moneen kertaan, mutta siellä sitä kielsi itseään hankkimasta mitään ylimääräistä ja turhaa nurkkiin, kun sitä samaa löytyy laatikkokaupalla Suomesta. Ja nyt ollaan täällä ja vihdoin pääsee taas pipertämään. On se rentouttavaa... Siinä missä ne aikuisten värityskirjatkin. Jotenkin vaan itse tykkää aloittaa ihan sieltä piirustustasolta asti, eikä väritellä valmiita kuvia :)

Palataan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti