30.10.2015

Budapest Buda Castle

Ja vielä löytyi yksi Budapest-kuvasarja... lupaan, ne päättyy tähän :D Olisi ehkä voinut skarpata näiden kanssa silloin syyskuun puolella, mutta noh, tällaista tää on. Joka tapauksessa, väitän, että nämä on ehdottomasti kuvat sieltä parhaimmasta päästä. Lähdettiin kiipeämään tuonne Budan linnaan auringon laskiessa ja ylhäälle päästyämme se pimeys sitten ehtikin laskeutua. Hauskasti näkee noissa kuvissa, kuinka se valon määrä vaan romahti alle tunnin sisään. Mielestäni hienoja kuvia kuitenkin. Auringonlasku on vaan yksi parhaimpia aikoja kuvata, mutta harvemmin sitä osaa oikeasti siihen ajoittaa.
Budapest on kyllä omalla tavallaan todella kaunis kaupunki, ainakin mitä noihin turistina kokemiin juttuihin tulee. Joskin ainakin kuumaan kesäaikaan kaupunki on todella pölyinen ja likainen, mutta se nyt taitaa olla ihan jokaisen suuremman kaupungin ongelma. Jos jotain Suomessa osaa arvostaa, niin puhdasta ilmaa. Sitä harvemmin osaa sen enempää miettiä, mutta ero on suuri. Joka tapauksessa suosittelen ehdottomasti Budapestissä vierailemaan, jos mahdollisuus tulee. Kaupungissa on paljon nähtävää, mutta uskon, että tiiviillä tahdilla myös pitkän viikonlopun aikana saa kivasti ainakin ne suurimmat nähtävyydet koluttua. Pidemmällä ajalla tietenkin vielä enemmän...ja erityisesti kesällä suosittelen kyllä todella paljon edes yhtä kylpyläpäivää kokeilemaan. On niissä oma fiiliksensä.

Ja kuten totesin, tämä oli viimeinen laatuaan tämän reissun kuvia. Olin vaan tallentanut tuonne luonnoksiin aina toisiinsa jollain tapaa liittyvät kuvat ja yrittänyt niiden ympärille jotain kirjoitella aina silloin tällöin, mutta näin se sitten menee, kun ei oikein ole mitään rytmiä tän blogin kanssa. Mutta menköön. Nyt on kaikki kasassa ja toivon, että edes jotakuta kiinnosti :D Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti