...Suomeen.

Vajaa viikko takana Suomessa, ja noh, tarkemmin ottaen Lahdessa. Kuten tänään skypetellessä graduohjaajani sanoikin, on erittäin hyvä olla tällaisessa ympäristössä, niin tulee työt tehtyä. Kyllä. Ei ole liikaa virikkeitä niin sanotusti. Mietin itseasissa jo hetken, että mikäs tässä lahdessa nyt niin huonoa olikaan (pari päivää ihan mukavia kelejä, markkinoita jne.), mutta tänään se iski... perjantai - Tetén kanssa iltalenkillä ysin pintaan tuossa kisapuisto-kirkkopuisto-akselilla (paikalliset tietää) ja johan taas kolahti ne Suomen ja Keski-Euroopan juomakulttuureiden erot. Ei siis mennyt kuin viikko ja tuli ensimmäistä kertaa ikävä takaisin Bredaan. 

Sitä fiilistellen siis muutama kuva viikon takaiselta perjantailta, kun oltiin Anniinan viimeistä iltaani keskustassa viettämässä. Päivällä oli riittänyt asteita reippaasti yli 30, joten iltakin oli lämmin. Kesän ensimmäinen visiitti yöelämään ilman pitkähihaista. Mitä luksusta! :)





Ja ei juotu kaksin käsin, vaikka kuvista voisikin jotain sellaista päätellä :p

Lauantaina koittikin sitten iltapäivällä lähtö kohti Amsterdamia. Ainut vaan, että kaikki suorat junat kentälle olikin seis ja jo pelkkä kentän päässä matkalaukkujen saaminen junasta ulos oli moneen kertaan suunniteltu. Onneksi Anniina oli niin ihana, että kiireisestä viikonlopustaan huolimatta lähti heittämään meitä kentälle ja päästiin sinne ensinnäkin todella ajoissa, mutta myös todella kätevästi. Siinä olikin sitten aikaa tapettavana, joten mentiin Starbucksiin kahvittelemaan, ennen sisään tsekkausta. Ja tietenkin myös kone oli sen 40min myöhässä, että saatiin siellä kentällä lopulta odotella oikein urakalla. Lento meni kuitenkin lopulta tosi hyvin ja Tetékin oli kassissaan jollain tapaa rauhallisempi kuin viime kerralla. Hyvillä mielin voi siis suunnitella taas seuraavaa reissua, mikä se nyt sitten sattuukaan seuraavaksi olemaan :)

Alla vielä muutama kuva tuolta lauantailta... Jotenkin muuten tykkäsin tuosta Bredassa käytetystä 'sepelistä' huomattavasti sitä peruskivisettiä enemmän. Ihanan kesäistä!




Kommentit

  1. Jospa kerrankin kommentoisin (oon lukenut sun blogeja k-a-u-a-n :) ) Teté on ihan ylisuloinen tuossa Starbucks-kuvassa! Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, oon ihan satavarma, että vastasin tähän kommenttiin, mutta näköjään on joku netti pätkässyt tai jotain. Kiitos kovasti ja ihanaa, kun olet jaksanut olla mukana näinkin pitkään!! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti