Zombie

Kello näyttää nyt puolta kahta, ja kun postauksen saan ulos veikkaan sen olevan lähempänä kahta, ehkä jopa puoli kolmea. Kiitän itseäni, että levitin matkalaukun ja aloitin pakkaamisen jo eilen, joten periaatteessa sinne pitää heittää enää ne välttämättömyydet ja sitten on melkeen valmista. Lisäksi tietysti pitäisi vielä käydä suihkussa, tiskata ja laittaa kämppä siihen kuntoon, että se pärjää viikon täällä yksikseen. Niin ja herätyskello soi seiskan pintaan.


Oon niin väsynyt tällä hetkellä. Oli pakko nukkua äsken muutama tunti, kun pääsin kotiin kasin pintaan, koska pää ei yksinkertaisesti enää pelannut. En tiedä onko "ongelma" siinä, että kyseessä on vuoden maisteriohjelma, mutta hommaa ihan mielettömästi ja vaikka jo nyt tuntuu, että koko ajan tekee jotain tai vähintään miettii sitä mitä pitäisi olla tekemässä, niin silti tuntuu, että on koko aika jäljessä. Tänään saatiin ihan kivaa palautetta yhdestä experience-marketing- raportista ja päätettiin, että viilataan ne pari pikkujuttua kuntoon, että saadaan se sitten eteenpäin asiakkaalle. Se parin pikkujutun viilaus vei iltaan asti, eikö silti saatu sitä lähetyskuntoon :D Yritin vielä kunnianhimoisesti tällä viikolla nähdä kavereita, mutta se kutistui eilisillan reilu tuntiin, kun Marlies kävi vierailulla, ja silti tuntuu, että sekin oli liikaa, koska siinäkin välissä olisin ehkä voinut nukkua.


10723163_10152381358551190_1172218875_n

En halua varsinaisesti valittaa asiasta, koska se mitä tällä hetkellä opiskelen on ihan mielettömän mielenkiintoista ja oon todella tyytyväinen, että tähän lähdin, mutta en voi myöskään valehdella, etteikö vähän harmittaisi, kun tuntuu, että sosiaalinen elämä on jäänyt ihan jalkoihin. Tai no Ramonan kanssa tulee kyllä aikaa vietettyä, mutta se on siksi, että meillä on noi pari kouluprojektia tuossa yhteisenä. Muut hommat onkin sitten yksilötöitä, joten saa sitä aikaa viettää ihan vaan itsensäkin kanssa kiitettävästi tässä syksyn aikana.


Lähinnä nyt Suomeen mennessä harmittaa taas, kun ehti niin monelle ihmiselle sanomaan, että sinne on tulossa ja mm. oli puhetta I love me -messuista ja tyttöjen illasta ulkona, mutta ei hemmetti, kun tuntuu, ettei aika yksinkertaisesti riitä. Olisihan se tosi kiva lähteä ulos, mutta kun seuraavana päivänä on pakko ehtiä lukemaankin, niin missä välissä sitä nukkuu? Olen ihminen joka tarvitsee todellakin sen 8-10 tuntia vuorokaudessa unta tai ei vaan pää toimi. Matkalukemisina olisi sellainen 1500 sivua, kolme kirjaa ja liuta artikkeleita, joiden pohjalta pitäisi vääntää "lomaviikolla" yksi kotitentti yhdestä kurssista ja lisänä aloittaa kahden kirjan pohjalta jonkin sortin akateemista artikkelia tehtävänannolla: Give an analysis of the rise of the global leisure/cultural industries (the underlying driving forces, analyse the organisational consequences and reflect upon the social, economic and cultural tensions involved on the basis of the theoretical-empirical outlooks)


Että niin mikä loma...?


blog111-300x281

Olen kyllä niiiiiin onnellinen, että saan Tetén tuotua tänne nyt viikon päätteeksi, koska sitten on ainakin joku syy lähteä ulos kesken koulujuttujen ottamaan sitä raitista ilmaa ja jollain tavalla irrottautua noista koulujutuista. Niin ja onhan siitä karvapallosta myös ihan kivasti seuraakin, sekin vielä! Itseasiassa loman jälkeen oikeastaan varsinaisia tunteja on enää vain ma-ke ja loppuviikko on aina vapaa. Tennistunti on torstaisin ja tammikuusta eteenpäin suunnittelin, että aloittaisin sen kahdesti viikossa, koska silloin jää ne loputkin koulutunnit pois ja aika on varattu vaan gradulle. Ja Tetélle :)


Ainiin ja ostin muuten Tetéä varten pyörääni tuollaisen korin, johon mahtuu tytön kantolaukku kätevästi. Kori on luonnossa huomattavasti isompi, leveydeltään peräti 37cm ja korkeuttakin ehkä 35cm, kuva siis hieman hämää (koska onhan toi laukkukin oikeasti paljon isompi!), mutta tuossa olisi tarkoitus sitten tyttöä ympäri Bredaa tarpeen tullen kärräillä :)


1-10578594_10152385596596190_122832946_n

Ainiin ja vielä loppuun kysymys, koska ideoita kaivataan. Kuten parin viikon takaisessa postauksessa näkyi, täällä kämpässä on tuollaiset portaat. Periaatteessa ne ei pitäisi olla mikään huolen aihe, koska ne ei varsinaisesti ole mun huoneessa, mutta ne on kuitenkin tässä yläkerrassa. Uskon siis, että tulee tilanteita oman huoneen oven ollessa auki, ettei Teté pysykään siellä ja tietenkin pelkään ihan hirveästi, että se riehuessaan loukkaa itsensä - niin millä tuon portaikon voisi suojata?! Yritin jo Ikeasta katsella niitä lasten portteja, mutta ne ei tuohon välikköön oikein sovi. Ja kun suojattavaa ei ole vain tuo aukko, vaan myös nuo kaiteet, koska raot on niin suuret. Pohdittiin äidin kanssa myös jotain kankaan pujottamista siihen tms. mutta en tiedä.


1-IMG_8656

Jos siis tulee jotain ideoita mieleen, niin kertokaa ihmeessä. Eihän portaikko välttämättä lopulta edes ole mikään ongelma, mutta vähän silti pelottaa... pudotus on meinaan aika jyrkkä jos niin sattuisi ja nuo porrasaskelmatkin on tosi liukkaat. Täytyy tyyppi aina kantaa tuo osio ihan suosiolla.


Mutta nyt painelen suihkuun ja tiskaamaan ja pakkaamaan loput ja joskus nukkumaankin. Niin ja mitä hemmettiä sinne pukee päälle, kun tänne on taas luvattu viikonloppua kohden yli +23 astetta ja Suomeen +2, jos hyvin käy. Pakko varmaan ottaa villakangastakki mukaan, mutta ei liikaa naurata sen kanssa mennen tullen täällä hikoilla... Onneksi lähtö on aamulla, niin sää on edes jollain tapaa kohtuullisen viileä. Saa nähdä.


Palataan taas!

Kommentit

  1. Kiitos kovasti linkeistä! :) Tuollainen kevyt verkkotyypinen ratkaisu voisi ollakin aika kätevä...

    VastaaPoista
  2. Itse käytin oman koirani pentuaikana kompostiverkkoja. Sellaisen sai kätevästi pingotettua ovenkarmien väliin portiksi, ja tuohon portaikkoon ne saisi kiinnitettyä esim. nippusiteillä. Portin saat väsättyä kätevästi, kun kiinnität aukon kohdalle tulevan verkkokappaleen kiinni toiseen kappaleeseen niin, että teet nippusiteistä saranat. Kovin kaunishan tämä viritys ei kyllä ole, mutta kai noita verkkoja voi tuunailla tarpeen mukaan esteettisemmäksi esim. jouluvaloilla pimeän talven piristykseksi. :)

    VastaaPoista
  3. Ei sillä esteettisyydellä niin väliä, kunhan ei koira putoa portaisiin :D Jouduin oikein googlettamaan, että mikä ihme on kompostiverkko, mutta totta - tuommoinen voisi siinä porttina toimia tosi kätevästi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus