Koti kasassa.

Jos ei aika muutenkin tunnu kiitävän ihan mielettömällä vauhdilla, niin tällä viikolla se on mennyt kyllä todella vauhdilla. Viime sunnuntaina muutettiin kaikki tavarat vanhalta kämpältä ja vihdoin eilen pääsin Ikeaan ostoksille, jotta sain jotain mihin kaiken tavaran voisin järjestellä.


Kolme kierrosta tavallisella autolla on itseasiassa todella pieni muutto ottaen huomioon edelliset kokemani muutot, mutta siltikin aika paljon, kun miettii, että tulin tänne kolmen matkalaukun kanssa ja nyt sitä tavaraa on kolme autollista... Hmmm.


1-IMG_8640

1-IMG_8641 1-IMG_8643

1-IMG_8639

 

Ikea-reissulta tarttui mukaan mm. pannu ja kattila, jotta pääsen käyttämään keittiötä ihan oikeasti... tuo kaasuhella tosin on edelleen hieman pelottava, mutta ehkä pääsen yli pelosta, että unohdan jossain vaiheessa kaasun päälle, sytytän kynttilän ja koko paikka räjähtää. Onneksi en kuulu kännikokkaajiin, vaan ostan aina baari-illan jälkeen pitsan. Huomattavasti turvallisempaa ainakin tässä tapauksessa.


Ja löyty sieltä hyllykin, sekä muutama tuoli ja vähän jotain muuta sälää. Jos mietin "entistä" elämääni, yleensä olen tykännyt ostaa hieman laadukkaampaa tavaraa ja maksaa siitä enemmän, mutta täällä on kyllä menty todella skandinaavisen pelkistetyllä Ikean lastulevylinjalla, ja todellakin sillä mikä edullisimmin on irronnut. Luonnollisesti olen jo ostamisvaiheessa miettinyt miten mikäkin huonekalu jossain vaiheessa menee sitten kaupaksi, että saisin ainakin puolet takaisin tuhlailuistani :D Erittäin valkoinen tyyli ei siis ole vain mieltymystä vaaleaan tai edellisen huoneen pienuuden häyvyttämistä, vaan ihan tietoinen valinta. Valkoinen on helppo myytävä, koska se sopii kaikkeen.


1-IMG_8655 1-IMG_8644 1-IMG_8645 1-IMG_8654 1-IMG_8646 1-IMG_8648 1-IMG_8653 1-IMG_8649 1-IMG_8650 1-IMG_8652

Toisen vaaterekin sain kaverilta "lainaan" ulkomaan harjoittelun ajaksi ja muut tavarat on omiani. Kaikella tapaa siis erittäin pienen budjetin kämppä. Voi että Ikeassa oli vaikka mitä kivoja huonekaluja, mutta oli vaan pakko järkisyistä mennä mahdollisimman edullisilla ratkaisuilla. Edelleen tuohon portaiden yläpäähän kaipailisin jotain kivaa ruokailuryhmää, jos jostain sellaisen esim. käytettynä löydän. Olisihan se ihan jees syödä oikean ruokapöydän ääressä joskus...


Tänään oli tarkoitus lukea koko päivä, mutta lopulta se meni vähän niin ja näin. Huomenna paremmalla tsempillä. Olen täysin koukuttunut taas TVkaistan tarjontaan, kun Suomen TV:ssä pyörii ties kuinka monta hyvää kotimaista sarjaa. Hyvät ja Huonot Uutiset alkoi viime viikolla, Vain Elämää toissa viikolla, uusi Vino Show myös viime viikolla ja nyt Posse tällä viikolla. Niin ja Putous alkaa sitten ensi viikolla! :D Nuo uudet, Vino Show ja Posse, oli osittain hieman väkinäisiä, mutta molemmissa oli myös oikeasti hauskoja juttuja, joten meinaan ehdottomasti katsoa usemman jakson saadakseni kokonaiskuvan. Jos asutte ulkomailla (tai muuten vaan haluatte katsoa eri kanavien tarjontaa juuri silloin kun huvittaa), voitte näiden laittamieni TVkaistan linkkien kautta kokeilla palvelua maksutta kaksi viikkoa :) Tarjouksen saa myös syöttämällä koodin "LAdaysofv" tilausvaiheessa. Olen itse ollut TVkaistaan todella tyytyväinen ja käytän sitä päivittäin myös ulkomaisten sarjojen katseluun ihan vaan helppouden takia. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :)


Mitä te olette muuten mieltä noista uusista sarjoista, upposiko?! Jouduin Possen jälkeen googlettamaan Robinin syntymävuoden, 1998, on se vähän turhan nuori... Mutta miten se onkin niin söpö?!? Niin ja Vain Elämää on sai itkemään. Itseasiassa on saanut nyt joka jakson kohdalla, enkä edes ole kenenkään artistin suuri fani, mutta jotain tuo sarja vaan tekee. Ja voi että näkee jonkun PMMP:n ja Apulannankin musiikin ja lyriikat ihan eri näkökulmasta. Veskusta en edes aloita, koska sen mukana olo vaan tekee tästä kaudesta ihan mielettömän, jostain kumman syystä.


Ps. Pupu on Tetélle. Katsoin sitä jo edellisellä Ikea reissulla, mutta koska asuntoasia oli vielä kysymysmerkki, se jäi kauppaan. Ja nyt se lähti mukaan. Eikö olekin söpö! <3

Kommentit

  1. Voi miten kaunis ja valoisa koti! Pienellä olet saanut siitä niin kotoisan ja siistin! :) Olisipa itselläkin sisustushommat hanskassa. Tykkään erityisesti noista sängynpäädyn ja päiväpeiton päällä olevista vilteistä! Kaunis värimaailma!

    VastaaPoista
  2. Totta. Tähän mennessä kaikki artistit on jollain tapaa olleet niin melankolisia biiseineen, että väkisinkin alkaa miettiä kaikkia synkkiä juttuja! Ehkä joku Elastisen päivä on sitten hieman positiivisempi, toivottavasti! :D

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos! :) Itseasiassa toi viltti tuolla sängynpäädyssä oli ihan vahinko, mutta osottautui todella edulliseksi ratkasuksi tuoda muuten vaaleaan sänkyyn jotain pientä piristystä ilman mitään kalliita tyynyjä tai irto sängynpäätyjä :D

    Itse meen sisustuksessa sillä periaatteella, että pidän valkoisen pohjavärinä huonekaluissa ja harmaan tekstiileissä (jotka joutuu kestämään kulutusta esim. matot, sohvat tms.) Näihin on sitten tosi kätevä tuoda fiiliksen mukaan piristystä muilla väreillä. Itsellä tosin on nyt ollut vähän tylsä sininen kausi, mutta noin niinkuin ylipäätään. Edullinen sisustaminen on loppujen lopuksi yllättävän yksinkertaista, kun ottaa jonkun selkeän linjan jota seuraa alusta loppuun :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.