Invisibobble-kilpailun voittajat

Piti ensin suosiolla jättää arvonnan voittajien julkaisu johonkin hamaan tulevaisuuteen noiden päälle puskevien tenttien alta, mutta ei tämä nyt suhteessa sitten niin paljoa aikaa vienyt, ettenkö voittajia kerennyt tähän väliin arpomaan. Koska nimimerkkejä osui jonkun verran samoja, laitoin tuohon alle niiden perään vielä arvontakommentitkin. Eiköhän sieltä jokainen omansa tunnista, että osaa sitten sähköpostia odotella saapuvaksi :)


Ainoa tässä vaan on se, että tuntuu vähän epäreilulta, kun voittajia pystyi arpoa vain sen kymmenen; kommentit oli toinen toisensa perään niin ihania, että olisin halunnut palkita kaikki! Vaikka blogia pitkälti kirjoittaakin ihan omasta ilosta päiväkirjan korvikkeena, niin onhan se nyt täysi fakta, että toinen iso syy on lukijoiden kanssa kommunikointi. On ihan superihanaa, kun jätätte pitkiä kommentteja ja yleensä vastavuoroisesti pyrinkin niihin vastaamaan useammalla kuin yhdellä sanalla, koska arvostan suuresti jokaista tuonne boxiin tullutta viestiä. Siksi siis ehdottomasti tämänkin arvonnan suurinta antia oli itselle juurikin teidän palautteet, toiveet ja muut tarinat! Kiitos niistä ja iso sydän perään jokaiselle päivääni piristäneelle <3


Lupaan myös laittaa ne toiveet myös toteutukseen. Jostain viime syksyltä roikkuu tuolla luonnoksissa muutama muukin toivepostaus, joihin en ole vielä sisältöä saanut aikaiseksi, mutta lupaan olla ahkerampi tulevaisuudessa :)


1-IMG_8336


Ja sitten tosiaan ne voittajat...


Sannu // Mä niin haluun testata näitä. Aluksi inhosin, mutta nopeastiko sitä ihmismieli oppii haluamaan kun tarpeeksi monessa paikkaa kehutaan :D Mustina kiitos. Kiitos myös mainiosta blogistasi, ihan paras, sulla on ihana positiivinen ote, pidän siitä <3


Mervi // Pikaisen pohdinnan jälkeen True Black-värin ponnarilenksu olisi mieluisin. Kirkas ja valkoinenkin jees ja lopulta salivaatteiden kanssa kävisi lähes mikä väri vain. Olen tuota invisibobblea miettinyt, en lenksun ulkonäön, mutta hellävaraisuuden takia. Itse pidän pitkiä hiuksiani samaisista syistä suurimmaksi osaksi kiinni, ovat pois tieltä, eivätkä ole hiostavat. Ne harvat kerrat kun hiukset on auki, aiheuttavat kavereissa aina kommentteja ”valtavasta tukasta” :) Olen uusi lukija. Ajauduin FB:ssa näkemäni arvontavinkin perusteella tänne ja luin saman tien kirjoituksiasi reilun tunnin :D Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja kauniita laukkuja, huiveja, vaatteita jne on mukava katsoa aina! Klikkasinkin itseni listalle.


Roosa R // Candy oinkik väriset ponnarit ois todi kiva saada! Oon kokeillut noista jotain halpisversioita ja ne on pysynyt hyvin hiuksissa! Ainoo mikä harmittaa on, että ne kaikki menivät poikki sauma kohdasta!!


Janni // Läpinäkyvä olis huomaamattomuudessaan mieluisin! :) mulla on ollut aikaisemmin pari toiselta valmistajalta mistä kuitenkin se liitoskohta oli tosi epätasainen minkä päättelin olevan huonoksi hiuksille, ja lopulta sit pettikin liitoskohdan liimaukset ja hajos ponnarit. Kuitenkin vaikka en ulkonäöllisesti tykkää niinkään niin lopputuloksena on paljon paksummat näköiset hiukset. Eli ohuthiuksisillekin paras keksintö :) mielenkiinnolla seurailen sun blogia, erityisesti nyt ulkomaille muuton jälkeen kiva seurata miten muilla suomesta pois muuttaneilla sujuu uudessa maassa :)


tyty // Moikka! Kiva arvonta, itelläni on noita ponnareita värikkäinä ja joskus oon unohtanut semmosen päähän jopa illanviettoon ja baariin :D mut eipä oo kukaan huomauttanut. Töissä olin pudottanut semmosen pinkin lattialle ja meidän siivooja toi sen mulle ja sanoi ”tässä on tää sun käsikoru” :D ihana. Joo mut jos arpaonni suosii nii haluisin noita kirkkaita eli läpinäkyviä noitten mun värillisten vaihtoehdoksi.


H.S // Hei ja kiitos kovasti blogistasi! Kirjoitat mukavalla otteella ja hiuksesi näyttävät hyvin elivoimaisilta. Tiedän kokemuksesta, että pitkät hiukset menevät liian helposti silmien eteen ja sen jälkeen täytyy olla koko ajan tarkistamassa, että hiukset pysyvät varmasti takana. Ponnareita on joskus pakko käyttää, varsinkin jumpatessa ja silloin haluaa hiuksilleen parhaimman mahdollisen ponnarin. Kotona voi huoletta olla ilman pompulaa, mutta jumppasalissa en halua näyttää jöröjukalta :D Minä olen punaisen ystävä, ehkä pitäisi mieluummin sanoa, että olen hulluna punaiseen. Punaiset invisibobble-pompulat sopivat täydellisesti tyyliini.


Furby-fani // Musta on värivalintani. Haluan nämä testiin, josko hiuksia ei lähtisi niin paljoa. Ainoa kommentti, mitä hiuksiini liittyen saan on, että ”näitä sun mustia pitkiä hiuksia on JOKA paikassa!!”. T: maailman ainoa viemärintukkija muka. Sun blogi kuuluu mun vakkareihin ja piristää aina <3!


Julia // Väri ”Crystal Clear” olis kivoin väri ponnareista:) ja Virpi sun blogista sen verran, että oon seurannu tätä jo alusta saakka ja ootan aina että postaisit, kun postaat se on aina sellanen päivänpiristys, sun kirjoitustyylis on ihana ja jutut aina niin piristäviä!


Maiju // Upee tukka, sopii sulle tosi hyvin :) Ja mihin saumaan tää tulikaan, ostin just sittarista lasten osastolta näitä vastaavia pinkkinä ja lilana, näissä tosin on aika selkeä juotoskohta, mutta toistaiseksi oon tykännyt, ei näy enää ponnarinrajat kun tukan avaa! Hollanti oli joskus munkin unelma. Koulun kautta oli pakollinen vaihto ja mä olin aiiiivan varma että Hollanti se on. Kunnes tuli Tanskan mahdollisuus ja sinnehän mä sitten lähdin. Onneks Tanskassa oli kuitenkin hollantilaisia vaihtareita, jotka oli parhaita tyyppejä ikinä! Kesällä oliskin lähettävä kattomaan miltä se Hollanti näyttää ja vieläkö ne tyypit on yhtä hulvattomia kun vuonna 2010 :)


marika.t // Olen kuullut paljon hyvää noista ponnareista :) Kirkas olisi minunkin valintani. Olen lukenut parin vuoden ajan blogiasi. Etenkin jutut Vilistä oli aina niin omaa sydäntä lähellä :) Muutenkin kirjoitat rennosti ja vapaasti, josta pidän.


1-IMG_8356


Onnea kaikille voittajille! Laitan teille loppuviikosta sähköpostia tulemaan, kunhan kiireiltäni kerkiän, mutta voitte myös sitä ennen laittaa kilpailun yhteydessä ilmoittamastanne sähköpostiosoitteesta tulemaan viestiä, jossa kerrotte osoitteen, johon haluatte palkinnon toimitettavaksi sekä muistutuksen värivalinnasta (jos se vaikka onkin muuttunut) :) Värejä voi käydä tutkimassa Invisibobblen nettisivuilta.


Noiden kommenttien joukossa tuli myös muutamia kysymyksiä liittyen invisibobbleihin ja tangleteezeriin, joista tässä tiivistettynä vastaukset perustuen omakohtaisiin kokemuksiin näin muutamalta viikolta...


Miten vedenkestävä tangleteezer (aqua splash) eroaa tavallisesta? - Siten, että sen sisälle ei pääse vettä, joten harjan peseminen ja suihkussa käyttäminen on kätevämpää. Tavallinen teezer on "kaksiosainen" ja sisältä ontto, joten siitä saumasta saattaa sinne sisälle kertyä ärsyttävästi kosteutta.


Pidänkö omaa hiusnutturaa kasassa yhdellä vai kahdella invisibobblella? - Yhdellä. Ponnari joustaa niin paljon, että sillä saa tosi tiukan nutturan kasaan ihan yksinäänkin. Testasin myös tenniksessä, toimi todella hyvin!


Monella kierroksella pidän invisibobblea hiuksissa? - En ollut ihan varma tarkoitettiinko tässä ponnaria vai nutturaa, mutta ponnariin riittää aikaisemman postauksen kuvien mukaisesti ihan vaan se kolmekin kierrosta. Neljällä saa jo tosi tiukan ponihännän aikaiseksi.


Juuttuukohan ponnari (ohuisiin) hiuksiin poisvetäessä? - Itsellä on paksut hiukset, mutten ole kokenut minkäänlaista ongelmaa tuohon liittyen, joten tuskin ohuemmillakaan hiuksilla mitään suurempaa ongelmaa tulee. Ponnari kuitenkin venyy sen verran.


Lisäksi monet pohtivat: venyykö invisibobble muodottomaksi tai kestääkö sen saumakohta venytystä, kun vastaavat ponnarit on siitä katkenneet? - Piti oikein ottaa tuo päästä pois ja etsiä se sauma, on siellä sellainen! Ponnari on kuitenkin tosi ohut ja "pitkä", joten mielestäni tuohon saumaan kohdistuva paine on aika vähäistä. En usko, että se siis ensimmäisenä pettää. Käytössä ponnarit ei veny muodottomaksi, mutta kyllä ne silti venyy ja palautumisessa menee hetki. Ponnaria voi kuitenkin itse painella takaisin kasaan ja olen jopa onnistunut omani tunkemaan käytön jälkeen takaisin alkuperäiseen boxiin. Mutta kyllä se siis venyy, joskin en ole kokenut asian kauheasti käyttöä haittaavan ainakaan toistaiseksi.


Kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistuneille! Nyt tämä tyttö palaa takaisin koulujuttujen pariin, palaillaan myöhemmin! :)

Kommentit

  1. Hei oon ite miettiny jo pitemmän aikaa noiden ponnareiden hankkimista, mistä täältä Hollannista niitä löytyis? onko mitään tietoa? :)

    VastaaPoista
  2. En ole kaupoissa kyllä nähnyt, mutta esim. Feeluniquelta voi tilata. Vastaavia ponnareita on tosin esim. Hennesillä myynnissä, mutta itseäni ei ainakaan käsituntumalla laatu juurikaan vakuuttanut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti