Breda 2007

Selailin vanhoja kuvia tuossa joululoman aikoihin ja vastaan tuli mm. matkakuvia Hollannista, täältä Bredasta vuodelta 2007. Olin silloin 21-vuotias ja reissussa J:n kanssa tenniskisojen merkeissä. Jälkeenpäin kun miettii, niin on kyllä tullut vietettyä aika hemmetin paljon aikaa tenniskentän laidalla matseja ja treenejä seuraten ihan täysin vapaasta tahdosta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Luulisi, että siitä olisi noiden vuosien aikana saanut jo tarpeekseen, mutta viimeksi tänään mietti, että missäköhän välissä sinne Rotterdamiin tällä viikolla kerkeäisi niitä kisoja seuraamaan... On tää tällaista.


Joka tapauksessa takaisin Bredaan… Tältä se näytti 2007.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA



OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA



OLYMPUS DIGITAL CAMERA



OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Niin joo ja tuolta sitä näytti itse kuusi vuotta sitten. Tänä päivänä en kyllä millään saa mieleeni mikä älynväläys on pukea tuollainen huppari-farkut-tennarit yhdistelmä mustan käsilaukun kanssa? Ja tuosta vyöstä nyt en edes aloita, mutta siis niin, vajaa 7 vuotta sitten tätä kaupunkia valloitettiin tuon näköisenä, ei siinä hittoikaan. Ja hopeiset korut oli pop! Nykyään nuo kaikki lojuu jossain korulaatikoiden pohjalla käyttämättömänä. En edes muista milloin varsinaisesti siirryin vain kultaisiin koruihin...


Mutta se nyt ei ollut ehkä se pointti. Bredan keskusta on noista muutamasta kuvasta päätellen aika samannäköinen, puistossa on samat lätäköt ja suihkulähteet, eikä tuo kirkkokaan ole mihinkään kadonnut. Tuolla tennisklubilla olisi kyllä mielenkiintoista käydä, jos yhtään muistaisi missä se oli... ehkä siellä on kisat tänäkin kesänä?


No joo, kuvittelin tän postauksen mielessäni jotenkin paljon sisältörikkaammaksi, mutta ehkä se johtuu siitä, etten oikeastaan tuolloin luonut kyseiseen kaupunkiin sen kummempaa sidettä. Tulin tänne J:n seurana tenniskisoihin ja niihin se reissu oikeastaan keskittyikin. Näin yhtenä iltana paria vanhaa lukioaikaista vaihtotuttua (tai oikeastaan toinen vaan oli oikeasti tuttu, toista en edes muistanut, vaikka oltiin kuulemma jossain tavattu), mutta enpä ole näihinkään tyyppeihin mitään yhteyttä pitänyt sen kummemmin.


Joka tapauksessa postauksen ajatus oli ehkä jonkinlainen miete siitä, ettei kyllä koskaan osaa arvata mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ensinnäkin tuossa vaiheessa sen tulevaisuuden kuvitteli täysin toisenlaiseksi, enkä todellakaan olisi tuolloin uskonut, että tänne takaisin palaan ja vieläpä näissä merkeissä. Se on jännä miten ihminen elää sellaisessa tietynlaisessa kuplassa toisinaan kuvitellen, että elämä kulkee jonkun tietyn suunnitelman mukaisesti, vaikkei se todellakaan niin tee. Mutta niin...


Elämä on.

Kommentit

  1. Voooi kun näytät nuorelta tytöltä näissä kuvissa :D

    Itsekin olen nyt useamman kerran jo selannut vanhoja valokuvia ja löytänyt "ennekuvia" esimerkiksi olen kuvauttanut itseni nykyisen kotikadun varrella, en edes muistanut että olisin kävellyt koskaan nykyisellä kotikadullani ennen kuin tulin tänne asuntonäyttöön mutta kuvat todistivat toisin.

    Entisen työpaikkanikin "ennustin" valokuvalla :D Kävin huoltamassa ripsipidennykseet ja pyysin kaveria ottamaan valokuvan niistä kännykällä kadulla kÄvellessämme. Siihen taustalle juuri sattui ruma toimistorakennus mutta enpä olisi sitä huomannut siinä ripsien säihkeessä. Myöhemmin löysin kuvan ja huomasin että tuonnehan sitten pääsin töihin parin kuukauden päästä valokuvan otosta :D

    VastaaPoista
  2. Näinpä, ja noita tilanteita tulee kaiken lisäksi yllättävän paljon vastaan. Hassua :)

    VastaaPoista
  3. Nää, musta toi valkoinen vyö on tosi fäshöön, ainakin vuonna 2007. Mulla oli muuten just samanlainen, just tommonen punosjuttu. :D Meidän exät on muuten kuin samasta puusta veistettyjä. :)

    Niin ja tosta elämän yllättävyydestä. Been there done that. Tietkö, sehän just parasta onkin tässä poikamiestyttöelämässä, ei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. ;)

    VastaaPoista
  4. Iteltä tais löytyä tollaset punosvyöt myös mustana ja sellasena, johon oli punottu kaikki mahdolliset metallinsävyt sekasin. Ja nehän oli hemmetin muodikkaita sillon :D

    Ja näinhän se on, huomattavasti tapahtumarikkaampi elämä kieltämättä on ollut juurikin tän viimeisen kahden vuoden aikana, kuin mitä ennen sitä :)

    VastaaPoista
  5. Hei. Vaikee sanoo, miksi tää postaus jotenki kolahti niin syvästi. Ehkä se on toi elämän arvaamattomuus ja se, et ikinä ei tiedä missä sitä on vaikka vuoden päästä. Asuin itse Damissa viime vuonna ja enää on erittäin vaikee kuvitella omaa elämäänsä Suomeen (täällä silti ollaan ainakin vielä). Erittäin mukava lukea sun kirjoituksia Hollannista, sillä miellän sen enemmän kodikseni kuin Suomen.

    Kaikkea hyvää jatkoon! :)

    VastaaPoista
  6. Kiva kuulla, ja kiitos :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti