Kolmen viikon turhuudet...

Viime viikonloppuna jäi kirjoittamatta, vaikka aikomus kova olikin. Viikonloppu ei sekään mikään liiallisen kiireinen ollut, mutta jotenkin se jäi... päivisin teki asioita ja illalla oli liian väsynyt. Niin ja perjantaista jäi vain se ärsytys mieleen, että jostain syystä sivusto, jolta aina uusimman GA:n katson, ei pyörittänyt sen illan jaksoa kunnolla ja kyllä taas turhautti tekniikka... kuinka siitä voikaan olla niin riippuvainen?

Mutta tämä viikonloppu. Se tuli erittäin tarpeeseen ja oli tällä kertaa tennistä täynnä niinkin paljon, että nyt on syöttökäsi niin kipeä, että pelkkä nostokin treeneissä teki tänään kipeää. Perjantaina menin korvaamaan yhden tunnin ja koska seuraavallakin tunnilla oli paikka, jäin sitten vielä toisellekin. 2h yhteensä. Samalla lupauduin viime hetken ilmoittautujana mukaan lauantain nelinpelikisailuihin ja niissä tulikin sitten peliä 3h, kun meidän lohko oli aivan käsittämättömän tasaväkinen ja lopulta vika peli jouduttiin katkaisemaan tie-breakilla kesken kaiken, jotta päästiin kotiin... Ja sitten vielä tänään omat treenit 1h. Oikean käsi on sen verran jumissa, että yöksi levittelin kipugeeliä ja napsin tuplat magnesiumia. Toivotaan, että huomisen aikana toipuu, kun tiistaina taas peli...

Yllä olevan teksin aloitin viikko sitten sunnuntaina ja sekin jäi kesken - oli tarkoitus palata asiaan myöhemmin samana päivänä, mutta eihän se mennyt ihan niinkuin olisi pitänyt. Nyt menneenä viikonloppuna äidillä oli synttärit, joten vein hänet Tallinnaan niitä hieman juhlistamaan. Matkan taitoimme ihanan rauhallisessa Tallinkin business loungessa mennen tullen ja perillä majoituimme Tallink Cityssa junior suitessa (koska ne synttärit). Käytiin hieronnassa ja shoppailtiin  tein tarpeellisia hankintoja, joten erittäin onnistunut reissu. Hieronta etenkin oli erittäin tervetullutta tuon tennisvamman jälkeen. Ne viikon takaiset sunnuntaitreenit oli ihan kamalat, koska sattui... mutta peli meni ihan hyvin (9-2), vaikka syöttö jäikin hieman heppoiseksi pienen kipuilun takia. Mutta nyt siis reilu viikon lepo, joten eiköhän sillä kohta taas palloa tuttuun tapaan mätkitä.

Sellaiset tiivistetyt kuulumiset. Kuvitukseksi olin tähän alkuperäiseen postaukseen valinnut jotain Harry Potter -teemaista naamiaisasua, koska tarkoitukseni oli päivitellä teillekin Facebookin HP fans ryhmää ja niitä postauksia, mutta en enää muista mikä se päällimmäisin hämmennys on ollut, joten jätetään tähän nyt vain tällainen hyvin kevyesti liitännäisen kuvan... 10 pistettä teidän tuvalle, jos keksitte mikä tässä aiheeseen viittaa, hehe.

On muuten perjantainen GA:kin katsomatta, kun silloin nukutti ihan liikaa, lauantai meni reissussa ja sunnuntai-ilta treffaillessa, joten aika vaan loppui kesken. Ei siis epäilystäkään mitä tänään teen, kunhan asioiltani kotiudun... 


Ja tosiaan tämä oli taas vaihteeksi tällainen "kirjoita vaan jotain, jotta kirjoitat" -postaus. Omaa pääntyhjennystä siis. Kiitos ja anteeksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.