Joulunodotusta...

Huh, kun on taas aika mennyt vauhdilla, kai se on tämä aika vaan vuodesta, kun on miljoona eri juttua koko aika meneillään ja päivät vaan katoaa. Joka tapauksessa, joulumoodissahan sitä on täälläkin omalta osaltaan tavallaan oltu.

Pidettiin mm. tyttöporukan kesken pikkujouluja, ja oli niinkin kivaa, ettei muistettu kameraa kaivaa koko illan aikana esille. Paitsi sitten ihan viimeisillä hetkillä, kun jo baarissa oltiin. Parina iltana  nyt tässä pikkujoulukautena ollaan sattumalta testattu Kamppiin tullutta uutta Steam Hellsinki nimistä baaria (tai no uutta ja uutta, minulle uutta), ihan mielenkiintoinen paikka, suosittelen kurkkaamaan. Tämä kuva on sieltä Anniinan kanssa, joka tosiaan on itsekin nyt sitten viimein muuttanut Bredasta takaisin Suomeen. On kyllä hassu olo, kun nyt ei enää siinäkään kaupungissa ole sellaista "toista kotia" mihin palata. Jopa Marlies on muuttamassa sieltä pois. Höh.




Mitäs muuta jouluista... Noh tietenkin joulukalenterit. Sellaiset tuli hankittua sekä Tetélle että itselleni, joskin olen tosi pettynyt itseeni sen suhteen, että olin taas niin myöhässä noiden kanssa. Tetélle sain kalenterin vielä tilattua, mutta itse jouduin sitten tyytymään sellaiseen pahanmakuiseen perus My Little Pony -versioon. Ensi vuonna paremmalla tuurilla.

Ja jos jostain jouluruuasta tykkään, niin riisipuurosta! Olen muutamaan kertaan ostanut Alepasta sellaisia edullisia "kotimaista"-riisipuuropurkkeja, mutta jotenkin nuo maitopohjaiset tuotteet isoina määrinä ei sovi enää vatsalleni lainkaan, joten oli kyllä iloinen löytö nyt jo ihan lähikaupasta tämä maidoton vegaaniversio! Tuossa maistuu lämmitettynä hieman liikaa kookos (ihmettelin, kun joku siitä jossain fb-ryhmässä valitti), mutta tosiaan itse syön puurot kylmänä, niin enpä ole huomannut. Paljon parempaa sillein, menee ihan jälkkäristä. Hollannissa ostin aina niitä riisifruttimaisia riisijälkkäreitä, joita söin kanelin kanssa ja se nyt on sitten jäänyt päälle myös näiden riisipuurojen osalta. Ihan superhyvää sokerin ja kanelin kanssa, kokeilkaa vaikka :D



Puuron lisäksi tuli jouluherkkujen puolelta pitkästä aikaa testattua myös joulutorttuja. Sen jälkeen, kun löysin muutama vuosi takaperin tuon omena-kanelimarmeladin, ei ole tämäkään jouluruoka enää ollut ällötyslistalla (kuten luumuisat serkkunsa). Ja tosiaan kuten näkyy, meillä ei hillon kanssa säästellä - sehän se paras osa noissa on! :)

Ja kyllä, mitä joulukoristeisiin tulee - nyt roikkuu mistelinoksakin lampussa. Jokunen vuosi sitten metsästin noita ties mistä, kun olisin halunnut työpaikan pikkujouluihin tuollaisia ihan vitsillä, mutta silloin en löytänyt niitä sitten niin millään. Tänä vuonna tilasin ebaysta useammankin, joista edelleen on pari ylimääräisena (jos joku haluaa vaikka jouluksi, niin täältä voi tilata) :D Eipä tuollainen nyt tässä vaiheessa juuri oikeaan käyttöön tule, mutta ihan kivalta se tuossa lampussa näyttää.



Ja niin, kun viimeksi niitä takkiostoksia hehkuttelin, niin voitte vaan arvata, että pieleenhän sekin tilaus meni. Se Vilan takki näytti ihan hullulta säkiltä päällä ja Peakin takki oli maailman omituisimman mallinen siihen nähden, että yleensä merkin vaatteet ovat aina olleet omaan makuun istuvuudeltaan mitä parhaimpia. Ei jatkoon. Mutta, en luovuttanut. Ja laitoin nämä palautettuani Sportamorelta tilaukseen Kari Traan parkan, joka itseasiassa ratkaisee ikuisen lenkkit/ulkoilutakkiongelmani nyt niin syksyllä, talvella kuin keväälläkin. Tuo takki on nimittäin yhtä kuin kolme takkia. Päällä on tuulen ja sään pitävä kuoritakki, ja sisällä kevyttoppis. Yhdessä nuo on erittäin lämmin talvitakki myrskyisemmillekin keleille, ja erikseen päällistakki toimii ulkoilussa myös lämpimämmillä keleillä siinä missä kevyttoppis menee varmaan jopa kylmässä kesäsäässä. Erinomainen ostos, väittäisin. 

Ja on muuten ollut päällä ihan koko ajan kaikilla Tetén lenkeillä ja jopa kaupungilla pyöriessä... jotenkin tuli hassu olo, kun en yleensä käytä millään tavalla "sporttisia" vaatteita tuollein arkena ja nyt sitten ensimmäistä kertaa ikinä omistan oikeasti ulkoiluun sopivan takin ja se on päällä koko ajan, muutenkin kuin vain lenkillä.





Ja mitäs vielä.. no bileet! Kyllä. Ylempi kuvakin on tavallaan tuollainen ennen ulos lähtöä napattu kuva jostain viime viikolta. Päälläni erittäin perusbaarivaatetus - shortsit, sukkikset ja t-paita. Joskin eräs ystäväni totesi joku aika sitten tämän lookin olevan hieman ehkä liian "nuorekas" ottaen huomioon meidän ikämme... Mutta niin. Olkoon. Itse pidän siitä rennosta fiiliksestä, mikä noissa vaatteissa tulee. Ja kai se oma hyvä olo vaatteessa kuin vaatteessa on tärkein. Eikä minusta varmaan muutenkaan saa koskaan mitään tiukkista mitä pukeutumiseen tulee... mekkoja alan taas käyttämään enemmän, kun niihin jossain vaiheessa paremmin mahdun. Nyt on sen verran monta liikakiloa taas kerätty, että liian moni kiva asu odottaa taas sitä hetkeä, että niiden kanssa voi jopa hengittää.

Mutta hei ne bileet... tosiaan huomenna onkin sitten ihan oikea asukriisi tämän suhteen. Muistatteko, kun joskus nelisen vuotta sitten innostuin järkkäämään työpaikallani 20-luvun teemassa pikkujoulut? No ei vaan, en edes oleta, että muistaisitte, kunhan kysyin. Oli kyllä hauskat juhlat mitä näin jälkeenpäin sitäkin aikaa muistelee...  Tuohon aikaan ei ollut vielä ilmestynyt Great Gatsby -elokuva, joka lopullisesti räjäytti pankin kyseisen teeman osalta täällä Suomessakin, mutta silti, parhainta noissa meidän pienemmissäkin juhlissa oli tietenkin se pukeutuminen ja teeman fiilistely, onhan siinä 20-luvussa sitä jotain. Noh, nyt sitten sattui muutaman mutkan kautta työkuvioissa tilaisuuden järjestäminen samalla teemalla, mutta hieman isommassa mittakaavassa, ja nämä bileethän on tosiaan huomenna illalla!! A Night of Live Music, Stand Up Comedy & Fun! Tulkaa, tulkaa! Tulee kivaa! 


Huomenna meneekin koko päivä, ilta ja yö tämän kanssa, joten pitäisi taas pikkuhiljaa mennä nukkumaan - kiva, mutta pitkä päivä edessä. Samin kanssa on vaan niin hauska ollut tehdä tämän parissa töitä, kun se lähtee aina ihan yhtä sekopäisellä innolla kaikkiin ideoihin mitä itse jaksaa keksiä. Sillein tämäkin syntyi, vahingossa jostain keskustelusta, että joo joo, 20-luvun bileet, siistiä! Ja nyt ne sitten on :)

Lippuja saa muuten vielä ostettua täältä, ja julisteesta poiketen niiden hinta on kaikkine kuluineen sen 15e (ei 17,50). Hauska ilta tiedossa! Toivottavasti nähdään huomenna :)

Kommentit

  1. Mitäs nyt kuuluu sinulle ja kokeilimme?

    VastaaPoista
  2. Koiralle siis tarkoitin, taisin kirjoittaa väärin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvää, ja kiitos potkusta persauksille tämän kirjoittelun kanssa! Uusimmassa postauksessa enemmän :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus