4.7.2016

Heinäkuun eka. Toivottavasti ei vika :'D

Viime viikolla tuli töiden myötä tutkittua hetki blogia jos toistakin, minkä myötä kynnykseni kirjoitella tänne taas hieman matali. En ole selkeästi ainut, jolla tällaisia pidempiä katkoksia kirjoittelussa tulee. Viimeisin postaus käsitteli kesäisiä fiiliksiä ja tämä nyt voisi olla aikalailla sitä samaa, joskaan mitään maata mullistavaa ei edelleenkään ole tapahtunut.


Juhannuskin meni ja valtavirrasta poiketen päätin olla postaamatta yhtä ainutta fiilistelykuvaa, koska varsinaisesti ei juuri tullut juhannusta sen kummemmin fiilisteltyä. Jälleen kerran vietin kyseisen viikonlopun Helsingissä siskon ja kaverin seurassa sen kummempaa juhannusta miettimättä. Nautittiin perjantaina skumppaa ja suunnattiin jo melkein perinteisesti Mollyyn – joskin tänä vuona muiden baarien skarpatessa aukiolollaan ei ihan viime vuosien väkimäärään päästy. Ihan kivaa oli kuitenkin ja livebändi oli poikkeuksellisen hyvä! Lauantaina lähinnä loikoiltiin auringossa ja illalla lenkkeiltiin ympäri Töölöä ja Hakaniemeä. Sunnuntaina suunnattiin auringon toivossa heti aamupäivästä stadikalle, mutta se reissu ei kyllä aurinkoa sitten kovin kummoisesti nähnytkään. Tuli sitä kuitenkin uitua puolentoista kilsaa ja kulutettua edes muutama viikonloppuna kerätyistä herkuttelukaloreista. …En edes tiedä onko kyseessä uutuudet vai tulenko vain tosi jäljessä, mutta siis Fazerin Omar-munkki sekä Dumle-vohvelit – ei terve tuollaisia paholaisen välipaloja saisi edes valmistaa!! :D Ihan tuhottoman koukuttavia herkkuja. 

Mitäs muuta. Arkipäivät on todella tehokkaasti täyttyneet töistä eikä sitä sitten ole paljoa muita juttuja mielessä pyörinyt. Tietenkin sipsikaljavegaanien innoittamana olen itsekin kunnostautunut entistä vahvemmin vegaanisten tuotteiden kokeilussa ja jopa innostunut kokkailemaan kotona kohtuullisen paljon – mikä sinäänsä on harvinaista, sillä Hollannissa vietetty aika kyllä tappoi sen homman ihan kokonaan. On kyllä tosi hienoa huomata, että kaupat tarjoaa nykyään yhä enemmän vaihtoehtoja lihalle eikä oikeastaan enää juuri kelpaa syyksi, ettei tuotteita olisi saatavilla… odottelen mielenkiinnolla sen vegaanisen lippakioskinkin avautumista, ihan kotikulmilla nimittäin on kyseinen tönö :)
No sitä nyhtistä!! 
Friends & Brgrs vegaaniateria - oli hyvää!
Itsellä ei juurikaan kesälomia tänä vuonna ole, kun koko kesä menee töiden parissa. Olen kuitenkin kovasti miettinyt, josko sinne syyskuun lopulle jonkun kivan ja edullisen kohteen keksisi. Olisi tavallaan kiva käydä jossain ihan uudessa kohteessa, mutta jos joku on ehtona, niin aurinko ja rannat… mutta olisi kyllä kiva, että kaupungissa olisi myös jotain näkemisen arvoistakin. Ja en haluaisi juuri neljää tuntia enempää koneessa viettää, lentäminen on todella turhauttavaa touhua. Että siinä onkin sitten sitä miettimistä. Ja matkaseurakin on ihan täysi arvoitus, saa nähdä.

Duunissa. Suomen kesä.

Duunissa. Himomammaa...
Ja niin joo, tulipa piiitkästä aikaan taas käytyä kampaajalla muutakin kuin hiuksia leikkauttamassa. Lopputulos on tietenkin se perus, eli kukaan ei huomaa mitään eroa (paitsi yksi meidän duunin promotytöistä, jonka olin aiemmin peräti kahdesti tavannut!!), mutta siis juurta laitettiin tummemmaksi ja muuta päätä kylmempään suuntaan kellastunutta kuontaloa häivyttäen. Ja jossain vaiheessa toiveena olisi saada vielä joukkoon lisää tummempia raitoja, mutta sitä sitten syksyllä. Miten joku kampaajakäyntikin voi vaan saada fiiliksen niin paljon paremmaksi? Niin ja tietenkin ne kampaajalta vielä mukaan ostetut uudet hiustuotteet (sain kovaa palautetta, kun en aikaisemmin ole hopeahoitoaineeseen tutustunut, shampoosta puhumattakaan). No mutta kuitenkin, hyvä fiilis itsellä – sehän se tärkeintä on :)
Oikeasti menin paikalle hieman tuoreemman Anistonin kuvan kanssa. Että sellaiset vaaleat raidoitetut olisi tosi jees. Harmi, ettei naama tule kaupanpäälle, vaikka hiuksiin ihan tyytyväinen olinkin...


Tällaista siis tänne. Katsellaan, josko tässä bloggaamisessa taas pääsisi hieman kunnostautumaan. Ainakin ajatuksen tasolla :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti