Studying doesn't suck nearly as much as failing

Kesäkuuta mennään puolessa välissä ja yhden postauksen olen saanut sinä aikana ulos. Ei ihan päästä niihin parhaimpiin reilu 20 postausta kuukaudessa lukemiin tässä kuussa, mutta ehkä se on ihan ymmärrettävää. Hollannissa on ollut ihan mielettömät melkeen 30 asteen lämpötilat tässä viimesen 2 viikon aikana. Itsehän en ole ainakaan missään nimessä nauttinut niistä, vaan istunut kiltisti sisällä lukemassa tentteihin.


Kuluva viikko on ollut pelkkää tilastotiedettä, keskiviikkona teoria, torstaina SPSS ja tänään perjantaina oli opinnäytetyössä käytettyjen analyysien tentti. Näiden arvosanoja saa siis odotella vielä ensi viikkoon. Viime viikon "leisure & urban development"-tentin tulokset kuitenkin tulivat jo tiistaina, ja kuten oli ennustettavissa, se ei koko luokan kohdalla ollut mikään menestys. Kurssilla oli muitakin kuin meidän premaster-luokka (kymmenenkö meitä nyt on), mutta meidän osalta ainakin kolme tiedettävästi ei päässyt läpi. Moni meni rimaa hipoen juuri 5,5-6 arvosanoilla, enkä voinut uskoa silmiäni, kun näin oman arvosani: 7,1 !!!! Siis mitä ihmettä :D


Itseäni lainaten: Tentti meni odotettua paremmin, suhteutettuna siihen, että se on kuulemma ehkä vaikein kurssi mitä tähän koko vuoteen tulee noin niinkuin sisällön laajudeltaan. Joku kysyi viimeisellä tunnilla, että kuinka porukka on yleensä päässyt siitä läpi ja vastaus oli, että ”vaihdellen” :D Mutta kuulemma useat handlaa sen kyllä sitten uusinnassa. Siltä se itsestäkin tuntui. Hemmetin vaikea, mutta ei mahdoton. Unohdin muutamia turhan tärkeitä detaljeja ja arvostelu on sen verran tiukkaa, ettei se yleiskuva asioista ihan riitä, mutta mitään sellaista kunnon ”en ole koskaan kuullutkaan tästä”-fiilistä ei tentissä tullut. Kuitenkaan en luota itseeni tarpeeksi, että voisin väittää tentin menneen heittämällä läpi, koska sitähän ei Hollannissa tapahdu. Silloinkin kun sellainen fiilis on, saa ehkä maksimissaan 7,5/10, koska yli kasin arvosanathan oli niitä ”exceptional”-luokkaan kuuluvia. Eli jos saan sen vaadittavan 5,5, olen enemmän kuin tyytyväinen :D Ja jos en, niin saan sen sitten viimeistään sillä tokalla kerralla.


Mutta siis joo. Ei todellakaan ollut fiilistä, että nyt meni nappiin ja silti olen lähempänä tuota 7,5 kuin 5,5, ja vielä yhdellä luokan, mahdollisesti jopa koko kurssin, parhaimmista arvosanoista. Ette uskokaan kuinka iloinen olin tästä! Ensinnäkin siksi, että kurssi ja sen tentti on kaiken mukaan todella vaikeita, mutta toiseksi, koska tiedän, että olisin pystynyt pienellä lisälukemisella vieläkin parempaan, mikä tuo todella hyvän fiiliksen ensi vuotta ajatellen - jos tämä oli lähinnä niitä maisteritason kursseja, itselläni ei pitäisi olla mitään hätää. Tilastotieteitähän ei ensi vuonna varsinaisesti ohjelmassa ole...


Tietenkään en ole vielä saanut näiden muiden tenttien tuloksia, mutta sen tilastotieteen teorian kanssa oli ihan ok-fiilis (outo fiilis, koska kyseessä on tilastotieteet, mutta opettaja oli laittanut tällä kertaa joukkoon myös avoimia kysymyksiä pelkkien monivalintojen sijaan). SPSS oli odotettua hankalampi, ja tämänpäiväinen ei mennyt ihan niin putkeen kuin olisin toivonut, mutta uskon, että kyllä näiden kanssa vielä selvitään. Lisäksi sain kohtuu huojentavan vastauksen koelautakunnalta, ettei kuulemma pidä nyt murehtia sitä projektia, vaan ainoastaan huolehtia, että saan kaikki muut tentit läpi, niin että se tilastotieteiden ensimmäisen kurssin teoria on ainut, joka jää syksylle. Koko projektihan on ihan yksi katastrofi, kuten viime postauksessa asiaa avasin, joten siitä saa odotella infoa vielä jonkun aikaa. Joka tapauksessa tässä vaiheessa mennään näillä ja toivotaan, että nämä tämänkin viikkoiset tentit olisi menneet putkeen.


Näiden erittäin koulupainotteisten kuulumisten lisäksi halusin tulla vielä vinkkaamaan teille Yves Rocherin kivasta tarjouksesta, jossa saa nyt viikonlopun aikana itse valitsemansa tuotteen tilaajalahjaksi!


Tarjous ei koske yli 40 euron hintaisia tuotteita tai tuotesettejä, mutta muuten voi valikoimasta valita ihan minkä tahansa tuotteen (tietenkin kannattaa se kallein oma suosikki valita) ja klikkailemalla sen ostoskoriin ensimmäisenä, muodostuu hinnaksi automaattisesti 0e. Postikulujakaan ei YR:lta tule, kun ostokset ylittää sen 17e. Tarjous on voimassa 15.6.2014 klo 24.00 asti.


1-Näyttökuva 2014-6-13 kello 14.44.31


Itse sain viimeksi testiin moniakin uusia tuotteita, mutta omat lempparit oli alemmasta kuvasta seuraavat tuotteet...




  • Suihkuöljy, jonka olen itseasiassa saanut aikoinaan ensimmäisen kerran testiin pari vuotta takaperin. Rakastuin siihen aivan suunnattomasti silloin ja siksi pyysinkin lisäämään sen pakettiin. Tuoksu on ihanan itämainen ja öljyn koostumus superpehmeä, kun se muuttuu suihkussa sellaiseksi vaalean maitomaiseksi. Suosittelen todellakin kokeilemaan, ihana tuote!

  • Aurinkopuuteri. Pitääkö tätä enää edes esitellä? Oman meikkipussini luottotuote. (sävy 02)

  • Peitevoide. Tätäkin olen hehkuttanut miljoonasti ja purkki kestää pienen ikuisuuden. Edellinen vetää nyt viimeisiään ja olen käyttänyt sitä silmänalusille reippaasti yli vuoden, päivittäin. (sävy medium 300)

  • Bust lift-voide. Täysin random-kokeilu, mutta jostain syystä kiinnostus heräsi. Tuote on voidemainen ja tuntuu iholla sellaiselta jännän kihelmöivältä. Pitäisi siis kiinteyttää tissien ja dekolteen ihoa... en sano, että ongelmia liikaa on, mutta valitettavasti etenkin dekolteen alue on se, jossa ensimmäisenä ikä ja mm. aurinko alkaa näkymään. En ole vielä ottanut päivittäiseksi tuotteeksi, joten mitään tuloksia en osaa sanoa, mutta tuotte oli saanut ihan hyvät asiakasarviot...


Itseruskettavat, meikkivoide ja valokynä tuli yllätyksinä, joskin tuo kasvojen itseruskettava on jo aikaisemmin kokeiltu ja hyväksi todettu. Muita en ole vielä juurikaan käyttänyt ja meikkivoidekin saa odottaa sitä päivää, että sellaista osaan iholleni levittää :p Joskin sävy oli kyllä täysin nappiin minulle valittu, ilmeisemminkin peitevoiteeseen peilaten :)


1-IMG_6477


Näiden lisäksi suosittelen kurkkaamaan YR:n valikoiman aurinkotuotteista, erityisesti aftersun- tuotteille annan isot pisteet, sekä tietenkin kaikkien tuntema Monoi de Tahiti- sarja on aina maininnan arvoinen.

Postauksen linkit on mainoslinkkejä ja niiden kautta ostoksia tekemällä kerrytätte mahdollisesti muutamalla eurolla opiskelijan kesälomakassaa (unohdin tosiaan, että niistä lentolipuista Suomeen pitää ehkä maksaakin jotain...) Kiitos ja kumarrus, nyt tämä tyttö ottaa pienet päikkärit ennenkuin ehkä siirtyy kaverin luo viinilasilliselle. Univelkaa on niin paljon, ettei silmät meinaa pysyä auki tätäkään kirjoittaessa...

Ainiin ja mun pyörä hajosi. Tai siitä kuuluu niin mieletön kitinä ja vinkuna, ettei sillä kehtaa enää julkisesti ajaa, edes Hollannissa. Maksaa kuulemma sen jonkun osan vaihtaminen takapyörästä about 30e. No enpä ole vaihtamassa. Ostan uuden ja myyn tuon jollekin opiskelijalle... Samoin kun sen toisenkin. Ja sitten ostan jostain pyöräliikkeestä varmasti ehjän ja hyvässä kunnossa olevan uuden version ensi vuodeksi. Jos ja kun siis pääsen tentit läpi ja saan viettää vielä ensi vuodenkin näissä maisemissa. Toivoa sopii :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.