Sailor dress

Voihan blogi. Luonnoksia on vaikka kuinka paljon, mutta jostain syystä ei osaa päättää mistä lähtisi tätä kaaosta purkamaan. On testailtuja tuotteita ja toivepostauksia hiuksista ihonhoitoon sekä lempparisarjoihin, mutta kun sitä viimeistä silausta ei ole saanut aikaiseksi, niin ei kai sitä silloin voi postata. Mietin myös, kun puhelin on täynnä kaikkia ihan hölmöjä arkisia kuvia, että mihin niitä nyt käyttää, kun ei ne liity mihinkään? No ehkä niistä voi koota ihan oma "arkihaaste"-postauksen. Vähän kuin päivä V:n kanssa, mutta silleen arki V:n kanssa. Tai jotain. Olen ehkä viime aikoina ollut enemmänkin aktiivinen  Instagramin (@virpi_dov) ja Facebookin puolella, kun vihdoin jälkimmäisenkin kanssa tajusin, että hei, voin jakaa kaikki itseäni naurattavat videot ja muut mukahauskat jutut myös sinne oman seinän lisäksi. Eli tosiaan vaikka täällä toisinaan on hiljaista, niin noiden kautta voi seurailla tätä perustylsää arkea kuvien muodossa.


Näistäkin kuvista on yksi vilahtanut pari viikkoa takaperin Instassa. Ostin tuon mekon joskus maaliskuussa Zarasta ja voi että kuinka siitä tykkäänkään! Ihanan kesäinen kuosi ja selkä sellainen avonainen (eipä tosin näy kuvissa...) Joka tapauksessa vajaa 40e mekoksi ihan huikea löytö ja toimi myös talvemmalla mustien sukkisten kanssa.




  • dress / Zara

  • clutch / LV

  • pumps / Guess

  • watch / Michael Kors

  • jewellery / Nomination, Massimo Dutti


1-IMG_8472

1-IMG_8455

Tänään oli alunperin tarkoitus mennä Tilburgin yliopistolle sellaiseen "Career Day" tapahtumaan, joka sisälsi mm. kaksi eri workshoppia, joista piti valita mieluinen. Toinen niistä oikeastaan vaati sen, että tietää jo erittäin vahvasti mitä tulevaisuudeltaan haluaa ja toinen taas oli enemmän sellainen "talent" tyyppinen "mitä osaan parhaiten juttu. Noh, halusin tähän jälkimmäiseen, koska en ole todellakaan täysin tietoinen mitä kaikkea sitä voisi koulun jälkeen tehdä (hieman huolestuttavaa tämän oman iän huomioon ottaen), mutta sitten saatiinkin viestiä, että sori, mutta se pidetään hollanniksi. Täh? "International career day" ja sitten toinen workshopeista onkin hollanniksi... Tää on niin tätä. Eikä muuten ole eka kerta.


Jätin siis päivän väliin, koska ärsytti koko homma, ja nyt väsäilen motivaatiokirjettä ensi vuodelle (kyllä meidän pitää siltikin hakea ihan normaalisti sille maisterivuodelle, vaikka pääsy on periaatteessa taattu, niin kauan kun kaikki kurssit on kasassa - terkut tilastotieteille vaan). Periaatteessa olen yleensä aika optimistinen sisällyttäen ajatusmaailmaan sen, että jos joku ei mene suunnitelmien mukaan, se on sitten tarkoitettu niin. Olen aikaisemminkin ilmaissut täällä huoleni tuon yhden aineen suhteen ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei sen läpipääsy huoleta. Kyllä se huolettaa. Koska jos se ei mene läpi, siinä saa sitten miettiä jotain kivaa ohjelmaa vuodeksi... Ei juuri houkuta. No mutta, katsotaan nyt ensin tentit läpi ja mietitään sitten uusiksi.


1-IMG_8425 1-IMG_8452

Mitäs muuta. Täällä on ollut ihan mielettömät ilmat viime päivinä, tosin ensi viikonlopulle näyttää jo hieman taas viilenevän. Ilmeisesti Suomessakin on saatu nauttia ihanasta toukokuisesta kesästä... Voikun tällaiset säät olisi sitten kesälläkin. Maanantaina oltiin Ramonan kanssa puistossa makoilemassa ja tyyliin ainoat pelkissä bikineissä. Asteita oli kuitenkin reippaasti yli 25 ja henkilökohtaisesti en ymmärrä auringonottamista farkuissa ja topissa... Vielä en siis suuremmoisia rajoja itselleni hankkinut, mutta kesä on virallisesti alkanut siinä vaiheessa, kun pitää vetää ne bikinit päälle ja iskee kamala paniikki vatsamakkaroista. Kuukauden tauko pastasta vähintäänkin!


Maanantaina tuli soiteltua myös tuota adoptioasiaa vaihteeksi. Sain kaverilta lahjakorttikoodin sellaiseen conference call palveluun, jonka kautta oli tosi simppeliä soittaa Suomeen (tai mihin tahansa puhelimeen ympäri maailmaa). Käytännössä sinne sivuille rekisteröidytään ja sitten soittaessa laitetaan oma numero ja sitten se numero, johon halutaan soittaa. Tämän jälkeen se systeemi soittaa molempiin valittuihin numeroihin ja puhelu muodostuu puhelinten välille, nettiä ei tarvita tuon jälkeen. Soittaminen on kohtuu edullista, itsellä on mennyt vajaa 5e ja olen puhunut sillä yhden vajaa tunnin puhelun (siitä koiran adoptiosta) ja muutaman lyhyemmän äidille etc. Sivuilla taitaa automaattisesti tulla pari euroa pohjalle, että pääsee kokeilemaan hommaa, jos oikein ymmärsin, ja sitten sitä credittiä voi sinne latailla tarpeen mukaan... Kannattaa kurkata, jos esim. ulkomailla asuu ja tarvitsee ympäri maailmaa soitella suoraan jonkun puhelimeen ilman skypesäätöjä ym.


1-IMG_8480 1-IMG_8481

Mutta siis tosiaan tuo koira-asia on kovasti työn alla ja odotan vaan sitä hetkeä, että saa vihdoin vahvistuksen siitä omasta. Mitään tiettyä hauvaa ei ole vielä valittu ja tosiaan tätä omaa tilannetta saa hieman työllä selitellä, kun se elämäntilanne ei ole juuri tällä hetkellä kaikista yksinkertaisin. Voitte vaan kuvitella kuinka vakuuttavalta koiranomistajalta kuulostan, kun en osaa kertoa tulevaisuuden suunnitelmia muutamaa kuukautta pidemmälle; Kesän olen Suomessa, osittain Hollannissa, syksyllä toivottavasti koulussa, mutta jos huonosti käy niin ehkä töissä, mutta maasta en tiedä, ja joo on se asuntoasiakin hieman työn alla sitten jos ja kun pieni karvapallero elämääni ilmestyy. Voin vain yrittää vakuuttaa, että ihan sama mikä tilanne on, kyllä tähän enemmän tai vähemmän kaoottiseen elämään on ennenkin koira mahtunut! Mutta tosiaan näillä siis mennään ja odotan todella hetkeä, että saan kaikille asioille jonkun varmistuksen. Asioilla kun on tapana järjestyä, mutta miten, se jää nähtäväksi...


Mutta tällaista siis tänne, nyt palaan noiden koulujuttujen pariin. Yritän keretä postailemaan parhaimman mukaan useammin, mutta jos ei muuta niin ainakin sitä Instagramia päivittelen :)

Kommentit

  1. Heippa! Ajattelin kysellä sulta Hollannissa opiskelusta, koska olen itsekin miettinyt hakevani sinne. Tosin haen Groningenin yliopistoon. Eli ihan ekaks mikä toi pre-master juttu on? Olen etsinyt siitä tietoa mutta jotenkin en ole saanut vastausta :D Yliopiston sivuilla lukee, että itse ohjelma on 12kk niin tiedätkö yhtään onko tuo realistinen tavoite? Ja olet ilmeisesti muutenkin viihtynyt siellä?

    Tsemppiä koira-asiaan ja hyvää kevättä tai no kesää ;)
    Siiri

    VastaaPoista
  2. Premaster-vuosi mahdollistaa akateemisen maisteritutkinnon suorittamisen, jos pohjakoulutus on kaupallinen. Esim. itselläni on amk-tutkinto pohjalla (tradenomi) ja täydennän tällä vuodella puuttuvia opintoja, jotta voin lukea yhteiskuntatieteiden maisterin paperit sitten ensi vuonna. Noita premaster ohjelmia on erilaisia ja monien kautta pääsee suoraan sille maisterivuodelle, kunhan kaikki kurssin on hyväksytysti suoritettu. Harmillisesti vaan tosi monissa yliopistoissa ne premaster-opinnot on järjestetty vain hollanniksi, vaikka itse maisteri olisikin kansainvälinen.

    12kk on ihan normaali aika suorittaa maisterin paperit hollannissa. Meillä ensi syksy koostuu kursseista ja tammikuusta elokuuhun on tarkoitus vääntää gradua. Ja olen todellakin viihtynyt, siksi onkin niin kovat paineet noiden kurssien läpipääsemisen takia. En missään nimessä halua mitään välivuotta tässä vaiheessa :D

    VastaaPoista
  3. Moi, minkä rotuinen mahtaa olla tuo koira kuvassa joka on tuossa oikealla? Ystävälläni on sekarotuinen koira jossa on borderterrieriä ja kääpiösnautseria, tämä ystäväni koira on hyvin samannäköinen kun tuo kuvassa oleva koira! Näytin kuvaa ystävälleni ja ajattelimme että pakko kysyä asiasta :-)

    VastaaPoista
  4. Vili on sekarotuinen, tosin ei tarkkaa tietoa mitä rotuja pienessä oli. Molemmat vanhemmat olleet myös sekarotuisia, äidinäiti kuulemma lhasa apso ja isässä ollut ehkä pystykorvaa. Varmasti jotain terrieriäkin löytyy, mutta en sitten tiedä miltä puolelta :)

    Enemmän kuvia löytyy tuola Vili-tagin takaa: http://www.rantapallo.fi/daysofv/tag/vili/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti