Arkea...

Niin kun sanoin, että varastossa on muutama tällainen mihinkään kuulumaton kuva jäänyt pyörimään, niin laitetaan ne nyt kerralla tänne. Kaunista suomenkieltä taas koko edellinen lause, mutta olkoon, en jaksa korjata. Meillä oli tänään viimeinen varsinainen tunti ja nyt sitten pari seuraavaa viikkoa on pelkkää armotonta lukemista tentteihin, että joskus saisi tämänkin vuoden kasaan. Mitään kummallista ei siis ole oikeastaan tapahtunut... odotan tosi paljon, että kesäloma alkaa ja saisi nämä koulupaineet pois niskasta.


Kuvat on todellakin ihan liian kauan puhelimessa seisoneita, mutta olkoon. Tämä oli joltain päivältä, kun NHTV sai vahvistuksen siitä, että ILS Master-ohjelma siirtyy kokonaan sen katon alle. Eli samalla tästä amk:sta tulee ensimmäinen laatuaan, joka tarjoaa (edelleen osittain yhteistyössä Tilburgin yo:n kanssa) akateemisen maisteritutkinnon. Käytännössä se tarkoittaa, että kaikki meidän ensi vuoden opinnot, kunhan sinne asti päästään, on Bredassa... Niin oli sitten tarjolla kakkua ja skumppaa. Maistui paremmalta kuin tilastotieteet sillä hetkellä...


1-IMG_6381

Sitten oli joku pääsiäisen jälkeinen koulupäivä, kun ne aulassa teki tuollaisia drinkkejä... Pääsiäismunat taas saatiin ohikulkeneelta opettajalta. Oli muuten hemmetin pahoja.


1-IMG_6445

Sitten tuli se King's day ja sitä myöten tuli ostettua kaikenlaista oranssia krääsää kyseisen viikonlopun iloksi...


1-IMG_6455

Postissa saapui myös joku aika sitten paketti Yves Rocherilta. Sain kyselyä, josko haluan testailla jotain uusia tuotteita. Valitsin tosin pakettiin lähinnä niitä omia luottotuotteita, ja annoin niiden varsinaisten testijuttujen olla sitten yllätys. Tosi nappiin meni kyllä kaikki, laitan noista jotain erillistä postausta jossain vaiheessa tulemaan... :)


1-IMG_6477

Oli pakko ottaa kuva myös Hennan ja mun mäkkimätöistä yhdeltä päivältä. Olen käynyt täällä asumisen aikana tasan kaksi kertaa mäkissä ja molemmilla kerroilla vetänyt salaatin. Eka kerta oli silloin ihan alussa, kun oli pakko päästä nettiin ja nyt sitten toista kertaa ihan vaan huvin vuoksi. Mäkin ranut tosin kalpenee täällä muutenkin noiden paikallisten rinnalla, joten siinäkin mielessä tuo salaatti on aika jees vaihtoehto...


1-IMG_6490

Niin ja ostin sen blenderin, kuten jossain instassa ehkä mainitsinkin! On hei hyvä... pitääkin kokeilla tuota jääkahvia nyt uusiksi, kun ostin ihan superhyvää nescafen espresso pikakahvipulveria (se on siis oikeasti sellaista jauhetta eikä tuollaista raetta) sekä oikeaa maitoa ja caramel-makuista kahvisiirappia... Tuo eka kokeilu oli meinaan aika pahaa.


1-IMG_6492

Tää nyt oli vaan hauska...

1-IMG_6560

Koska se King's day viikonloppu tuli elettyä vähän turhan leveästi, iski loppukuusta todellinen köyhyys. Sorruin siis syömään ihan liikaa pestopastaa ja se näkyi vajaan kahden viikon jälkeen reiluna kahtena kilona ja todella huonona olona. Voin syödä kohtuullisesti esim. karkkia ja suklaata tai esim. jotain rasvaisia juustoja ja ruokia, mutta vaaleat hiilarit kertyy vyötärölle ihan järkyttävällä tahdilla. Samoin saan kaikesta pastasta, leivästä ja pullasta aivan mielettömän turvotuksen ja se näkyy myös todella nopeasti sekä napakoissa vaatteissa, että vaa'alla.


En siis oikeastaan voi syödä pastaa, mutta nyt oli tällainen pieni kausi ja se kostautui todella huonona olona. Siksi en koskaan osta myöskään vaaleaa leipää tai leipää yleensäkään. Joskus harvoin saatan tuhota jonkun croissantin, joka nyt on lähinnä rasvaa ja ilmaa, mutta siitäkin tulee sellainen närästävä olo. Onkohan tähän joku syy? Reagoin meinaan tuollaisiin jauhohiilareihin ihan käsittämättömän herkästi... Pizzaa taas voin syödä ihan ok, koska se nyt on yleensä lähinnä sitä juustoa, enkä koskaan syö niitä reunoja eli sitä "leipääkään" ei tule liiakseen nieltyä, mutta joo... ei ole pasta oma juttu, vaikka hyvää onkin.


1-IMG_6577

Ja asiasta taas toiseen, tämäkin nauratti... Olisko ihan huikea keksintö?! :D

1-IMG_6578

Blenderin tehokäyttöä.... Nyt on hieman taukoa smoothieista. Sen verran paljon tuli hetkellisesti vedettyä!


1-IMG_6579

Käytiin joku aamu suomi-tyttöjen kanssa lenkkeilemässä. Siellä oli jollain omakotitalon pihalla muutama todella iso hanhi tai mikälie-lintu onkaan...


1-IMG_6584


Viereisen kylän kirkko...


1-IMG_6587


Ja pitihän se jonain päivänä vierailla lähiostarilla sijaitsevassa leipomossa. Ostin macaronseja, jotka oli edullisia, mutta aika pahoja. Muuten kaikki tuotteet oli kyllä todella houkuttelevia...


1-IMG_6590


Niin joo, ei tee vaaleat jauhot hyvää, mutta oli pakko. Ostin tosin vaan yhden leivän ja loput täytteet vedin ihan vaan salaattina... kyllä tuollaisen yhden leivän silloin tällöin vetää, mutta se on tosiaan vaan silloin tällöin. Muuten kertyy saman tien vyötärölle. Ja tällaisten mättöjen jälkeen ei mihinkään ihmisten ilmoille sen turvotuksen kanssa liikuta :D


1-IMG_6593


Ja sitten oli Marliesin ja sen kaverin kanssa pientä tyttöjen iltaa... tein meille parit mustikkashotit, kun Hennan tuomat mustikkakeitot jäi käyttämättä silloin. Oli hyvää, pitkästä aikaa...


1-IMG_6613


Hehe.


1-IMG_6619


Tää oli joku kuva, jonka lähetin siskolle, että onko liian avoin mekko... sain hyväksynnän. Kyseessä oli viikonloppu, kun lähdettiin vissiin kolmena vai neljänä eri iltana kavereiden kanssa viinille ja siinä alkoi sitten vaatekaappi loppumaan kesken (syytän edelleen sitä pastaa). Laitoin pitkästä aikaa myös nuo ihanat Laura Vartion sulkakorvikset :)


1-IMG_6629


Ja sen pitkän viikonlopun jälkeistä jämäkokkailua kaverin kämpillä...


1-IMG_6661


Ramona :)


1-IMG_6663


Että tällaista tällä kertaa. Ei siis mikään päivä mun kanssa postaus, vaan kunhan 0li kaikkea arjen tielle sattunutta ja kameraan juuttunutta. Onko tällaiset postaukset mistään kotoisin vai kaipaatteko niihin jotain suurempaa tarinaa ja sisältöä? Välillä kun tuntuu, ettei täältä arjesta oikein mitään irtoa. Pari juttua tosin aloittelin luonnoksiin, ehkä saan ne tuolta jossain vaiheessa ulos... Ainiin ja joo, olen myös käynyt parilla treffeillä tuon ah niin ihanan mobiiliapplikaation innoittamana. Se mitä muut (sinkut) edellä, minä perässä. Muutama kuukausi takaperin ihmettelin, että eikö se nyt ole ihan hemmetin noloa ja outoa, mutta nyt se on oikeastaan toisin päin... jos olet sinkku etkä käytä tinderiä, olet auttamatta "out". Olen siis toisin sanoen päässyt sen pahimmat treffailukammon ylitse, mutta mitään ihmeellistä ei ole kyllä vastaan tullut. Ei edes mitään tarpeeksi outoa, että olisi jotain todellista ihmeteltävää. Miehet on kauhean tylsiä nykyään... Missä ne kaikki satuolennot on, joita siinä yhdessä välissä eksyi elämään turhankin monia?


Onko teillä jotain hyviä/hauskoja tinder-kokemuksia?!

Kommentit

  1. Oon menossa lauantaina ekoille Tinder-treffeille. Hämmentävä sovellus, mutta onhan toi nyt melkoisen kätevä! :D

    VastaaPoista
  2. No niinpä. Heti kun pääsee pahimmista ennakkoluuloista :D Pidä kivaa!

    VastaaPoista
  3. Hei, mitäs noihin mustikkashotteihin tulee alkoholiksi? Täytyypi tehdä joku kerta.

    VastaaPoista
  4. De kuyper mustikkalikööriä. Alkossa tilattava tuote, joskin kampin lippulaivassa on yleensä ollut myös hyllyssä http://www.alko.fi/tuotteet/900086/. Myös muut mustikkaliköörit käy, lapponia etc. mutta silloin tuo "kerrostettu" fiilis vähän kärsii, kun värierot ei samalla tavalla näy :)

    VastaaPoista
  5. Mä en oo vielä uskaltautunut käymään yksilläkään Tinder-treffeillä, jotenkin ajatuskin pelottaa ihan hirveästi :D Toisaalta taas oon kuullut myös aika paljon positiivisia juttuja Tinderin kautta sovituista treffeistä, joten ehkä sitä pitäis itekin uskaltautua testaamaan...
    Tällaiset postaukset on mun mielestä hurjan kivoja, joten ainakin mun puolesta olis mahtavaa nähdä tällaisia vastaisuudessakin aina siinä vaiheessa, kun puhelimeen on alkanut kertyä liikaa yksittäisiä, mihinkään varsinaisesti liittymättömiä kuvia :D Peukutan!

    VastaaPoista
  6. Itekin kuuntelin todella monet ok-kokemukset, ennenkuin itse juttuun lähdin :D Olen tosi skeptinen, että sovelluksen kautta oikeasti jotain ihan mieletöntä löytäisi, mutta tutustuupa ainakin uusiin ihmisiin ja näin ulkomailla etenkin se ei ole lainkaan pahitteeksi :)

    Kiva kuulla, täytyypä sitten postailla näitä jatkossakin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti