Ekat syyslomapäivät...

Ihan tällainen pikainen "olen elossa"-päivitys, sillä edelleenkään blogin kirjoittaminen ei mitenkään liian kivalta tunnu vieraalla koneella. Sain onneksi ihanalta Anulta lainaan Macin, joten ainakin tämän koneen käyttö on tuttua. Jännästi sitä hermostuu moniin Windowsin ominaisuuksiinkin, kun ei niitä ole hetkeen käyttänyt, vaikka tilanne oli reilu vuosi sitten ihan päinvastainen.


Joka tapauksessa oma läppäri on viety huoltoon eikä sieltä ole toistaiseksi kuulunut mitään, mikä on huono, koska ne ei aloita huoltoa ennen hinta-arviota (jonka vakuutus vaatii) ja oletin todellakin saavani sen tänään. Ärsyttävää. Noh, huomenna on pakko kuitenkin aloittaa kouluhommat ihan todella ja sitä varten suuntaankin suosiolla kirjastoon. Vili ei ihan anna työskentelyrauhaa.


Ja Vilistä puheenollen, oli aika hassu tuo jälleennäkeminen. Tulin kotiin lauantaina iltapäivällä ja kuten asiaan kuuluu, hiivin Vilin luo ja herätin sen suukoilla (täysin normaalia toimintaa, koiraihmiset ainakin ymmärtää) ja olisitte nähneet sen ilmeen! Se ei tosiaankaan ollut sellainen iloinen "En tiedä miten päin olisin, kun on ollut niin hirveä ikävä", vaan ennemminkin sellainen "Mitä helvettiä tää nyt on?" Vili oli todellakin enemmänkin hämmentyneen loukkaantunut, eikä oikein osannut suhtautua koko hommaan. Lähdin samana iltana Anun kanssa leffaan ja kun sieltä tulin, sain kuulla äidiltä, että kyllä sillä Vilillä sitten varmaan kuitenkin oli ollut ikävä... Se meinaan oli herättänyt äidin huomion ihmeellisellä rapinalla kesken illan ja kun äiti kävi kurkkaamassa mitä poika touhusi, niin siellähän se lapsi petasi itselleen petiä mun avoimeen matkalaukkuun vaatteiden sekaan. Kuinka liikkis voi olla?! :')


1375311_10151669136661190_1934471711_nMatkalaukkuepisodista tosin ei valitettavasti ole kuvamateriaalia, mutta näitä "Vili nukkuu" kuvia on sitten senkin edestä... :)


Tulin Helsinkiin torstai-iltana koneen ollessa tunnin myöhässä. Suuntasin suoraan siskon luo omaan vanhaan kämppään, (joka kyllä edelleenkin tuntui aika omalta, kun siellä niin paljon omia huonekalujakin oli) ja seuraavana päivänä oli vuorossa messuilua ja keskustassa kiertelyä Anun kanssa. Käytiin myös Hulluilla Päivillä joskaan sieltä nyt ei oikeastaan mitään löytynyt macaronsien lisäksi. Miten se muuten kirjoitetaan silleen oikealla tavalla Suomeksi? "Macaron-leivoksia" vai miten? :D Joka tapauksessa niistä on tänä viikonloppuna tullut kyllä taas kiintiö täyteen. Illalla otettiin muutana viinilasillinen kotona mustikkashottien kera ja suunnattiin Maxinen kautta Apolloon. Oli ihan kiva ilta, mutta jotain tuo Hollanti on tehnyt, kun ei ulkoilu oikein enää maita ihan samalla fiiliksellä kuin ennen. Miettii vain kauhulla seuraavaa päivää ja kuinka paljon menettää tehokasta opiskeluaikaa, jos sille päälle sattuisi. Outoa.


Noh, lauantaina olikin sitten aikainen herätys, joka tosin ei toiminut ihan suunnitellusti ja kiire siinä tuli. Halusin ehtiä Lahteen, niin että kerkeän heittää koneen huoltoon ajoissa (joka tietenkin on toiminnassa vaan arkisin eikä lauantaisin päivystä kuin myymälä), joten lähdettiin ennen yhtä Helsingistä. Illalla mentiin leffaan, jotta sain käytettyä lompakossa ikuisuuden odottaneet leffaliput ja sieltä suoraan kotiin Vilin luo.


Sunnuntaina kierreltiin äidin kanssa keskustassa ja illalle tuli hieman erikoisohjelmaa, kun kaverilla oli konsertti Sibeliustalolla. Houkuttelin äidin mukaan ja näin tuli sitten itselläkin hämmentävä ensikosketus vähän niinkuin klassisempaan musiikkiin :D Kirjoitan tähän liittyen varmaan ihan erillisen postauksen, koska tämä oli ihan out of line mitä omiin musiikkifiilistelyihin yleensä tulee. Nyt kun oikein mietin, olisi varmaan pitänyt tehdä tästä yksi kouluraportti, meillä kun on noita erilaisiin vapaa-ajan viettomuotoihin liittyviä tehtäviä vaikka muille jakaa!


Mutta joo, palataan tähän myöhemmin. Nyt käyn nukkumaan ja huomenna suuntaan Lahden kaupungin kirjastoon toivoen, että niillä on siellä edelleen ne samat pöydät, joiden ääressä aikoinaan yo-kirjoituksiin valmistauduin. Vähän nostalgiaa tähänkin opiskeluun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti