18.5.2017

Talvi meni, kevät tuli...

Ja mikäs olisikaan enemmän ajankohtaista kuin kuvittaa postaus helmi-maaliskuisilla kuvilla laskiaispullista ja Lahden MM-kisoista. Ei varmaan monikaan asia. Koska olin kuitenkin sen vaivan nähnyt, että kertaalleen työkoneeni joskus viikkoja takaperin kotiin raahanneena käsittelin muutaman kuvan photshopilla, se kun työkoneesta löytyy, on tietenkin ne pari kuvaa tännekin laitettava. Ja siis photoshopin hienous näkyy näissä tasan tuossa alalaidassa tuollaisena sympaattisena vesileimana. Olen aina harmitellut picasan tympeää fonttia ja kun tuota photaria nyt töissä käyttää, ajattelin sitten valotusten lisäksi leikkiä myös vesileimalla... 

Kuten huomaatte, näitä hetkittäisiä blogin muistamisiakin tapahtuu aina välillä. Ehkä se suurin kynnys on keksiä mistä kirjoittaa, kuten ehkä tuossa kuukauden takaisessa postauksessa avasinkin. Pitäisi saada kiinni taas sieltä vuosien takaisesta yksinkertaisuudesta. Mutta joo, blogi on kuitenkin sen verran muistunut mieleen, että yksi työkaveri ensimmäistä kertaa tavatessaan totesi, että olen todella tutun oloinen... ja kuukausien kuluttua keskustelu avautui taas ja hän oli kuulemma havahtunut, että tämä blogihan se. Myös tarinoille voldemortista, tai lähinnä sille muutaman vuoden takaiselle kirjoitustyylille/aihealueelle on tullut naurettua, ja samalla ehkä miettinyt miten tätä hommaa voisi näin hieman "aikuistuneena" tehdä. En tosin vieläkään väitä olevani aikuinen, mutta ehkä sitä miettii nykyään muutaman kerran uudelleen mitä kaikkea tänne sitten lopulta haluaa vuodattaa. Sinkkuna mennään edelleen, mutta jotenkin sille jaksoi silloin 27-vuotiaana nauraa paljon enemmän kuin nyt :D Joskaan en vieläkään ole huumorintajuani menettänyt, mutta toiset vitsit nyt vain vanhenee samaa tahtia ihon kanssa.

Mutta mutta. Niin joo, viime postauksesta nyt on ainakin se päivittynyt, että sain jatkoa työsopparilleni ja ainakin nyt vuoden loppuun saa hengähtää ja keskittyä ihan vaan nykyiseen tekemiseen :) Joskin hetken pidempään jatkuvasta taloudellisesta tasapainosta innostuneena varasin heti äidin kanssa matkan Kroatiaan. Lähtö on reilu viikon päästä, ihan jees. Viimeksi ollut "aurinkolomalla" toukokuussa 2013... vähän nuo Hollanti-vuodet verottivat tuota matkailua ainakin tuollein rantalomakohteiden suhteen. Eikä jää onneksi Kroatian reissu ainoaksi matkaksi, luonnollisesti pitää myös vuosittainen Hollannin matka tehdä ja se osuu tänä vuonna heinäkuulle. Synttäreiden yli ajattelin hengailla Haagissa kaverin nurkissa. En ole tainnut oikeasti koskaan olla Hollannissa tuohon aikaan kesästä. Kerta se on ensimmäinenkin.Mutta niin, nuo kuvat. Töissä oli laskiaisena glitterilla koristeltuja laskiaispullia.. mistä sellaista glitteriä löytää? Minäkin haluan koristella leivonnaiset glitterillä, jos koskaan taas päätän joskus leipoa. Ja laskiaista ennen... olikohan se ennen, vai jälkeen... no enivei, oli Lahdessa nuo kisat. Menin käymään, Lahdessa, en kisoissa. Mutta sen verran käveltiin kisa-alueelle lenkille, että sain itsestä instakuvan, johon pystyin tagailemaan kaikkea todella kansainvälistä urheiluhenkeä nostattavaa. Siinä yksi todista, että nuo kuvapalvelut on oikeasti pelkkää huijausta ja egon nostatusta... en tosiaan olisi maksanut siitä, että pääsen päiväksi tuijottamaan jotain hiihtoladun pätkää ja hankkimaan itselleni jonkun kylmyyden tuoman tulehduksen. Jotenkin urheilun seuraaminen on paljon kivempaa, kun näkee kokonaisuuden... kuten vaikka tenniskentän tai jotain.

Ja hei tennis... pääsin Taivikseen viikkotunneille - vihdoin! Niin kivaa pelata taas säännöllisesti. Onhan se hinnaltaan tietysti hieman suolaista, kun yksi ohjattu ryhmätunti on sen vajaa 30e ja Hollannissa 14 tuntia sai 55eurolla opiskelijahintaan... mutta niin, Suomi on. Uinnin tekniikan jatkokurssin sai kuitenkin 8 kertaa alle satasella, se oli jo ihan ok. Ja nyt osaan ottaa tehot uinnistakin paremmin irti, ainakin ajatuksen tasolla.

Anyhow, nyt pakko mennä nukkumaan. Huomenna herättävä taas töihin ja tuhokiire päivä tiedossa. Miellä on pe-la duunin virkistyspäivä Vanajanlinnassa ja tuo vajaa 200 hengen (vaativan sellaisen) tapahtuma on pitkälti ollut minun hommani koordinoida. Ihan kuoseissa ollaan, mutta onhan tässä monta liikkuvaa palasta. Yritetään pitää kaikki kasassa :)

Öitä. Tai aamua, palataan taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti