31.5.2016

This and that. Kesää!

Kylläpä aika taas rientää! Tänään loppui uudessa työpaikassa ns. 'perehdytys' ja huomisesta eteenpäin ollaan hommassa omillaan. On ollut vauhdikas kaksiviikkoinen ja kesäkin näyttää erittäin kivalta, oman alan duunit ja iso sydän. Kiitos kyllä.


Kuvat on taas tällainen sekamelska kaikesta mitä ympärillä on toukokuussa tapahtunut, ja kuten näkyy, aikalailla kesästä nauttien ollaan menty. Töölönlahella lenkkeillään päivittäin ja Teté kyttäilee lintuja ihan vedestä käsin... välillä se unohtaa seisovansa järvessä ja vasta istuutuessaan havahtuu siihen veteen. Hölmö tyttö.

Ja note yläkulman kuva: Vilshult Amsterdam! Vihdoin se löytyi jostain fb:n kirppariryhmästä. Taas yksi pala hollantia lisää kotiini :)


Lenkkeilyä Sibeliuspuistossa, treffejä seurasaaressa, Anssi Kelaa ja hyvää ruokaa Kampin aukiolla sekä vähän lisää aurinkoa Hesperian puistossa. Voikun nää ilmat jatkuisi ikuisesti...

Lisää iltaista Töölönlahtea ja Tetén lintukyttäystä. Löysin myös Tigerista aitoja hollantilaisia siirappivohveleita 'stroopwafels' - ja oli hyviä! Näistä on jos jonkinlaista wannabe-versiota ollut niin Lidlissä kuin S-marketissa, mutta tämä oli oikeasti todella maukas ja sellainen aidolta maistuva tapaus! Ja valikoimassa oli kaikenlisäksi noita ihan parhaita miniversioita. Hintaa pussilla 3e, kalorit ja nautinto mittavia. 

Sanna on käymässä stokiksesta ja sen kunniaksi avattiin vihdoin tuo hyllyssä viime kesän 3-kymppisistä asti seissyt Samppanja. Olihan se ihan hyvää, mutten edelleenkään ehkä huvin vuoksi maksaisi pullosta nelinkertaista hintaa, kun hyvää saa halvemmallakin. Mutta kuten tuo coasterinikin sanoo, 'Life is too short to drink cheap wine' eli kyllä jatkossakin ne kaikista halvimmat pullot saa hyllyyn jäädä... ;)

Ja mitä vielä, sunnuntaista jalkapallopeliä vähän niinkuin töiden siivellä ja pääsin (eli jouduin) jakamaan parhaimman pelaajan palkinnonkin lopuksi... elämäni hetkellisesti ahdistavimpia hetkiä, kun oma nimi pärähtää niistä kajareista titteleineen ja sitten marssitaan astetta enemmän aikuisena edustaen viemään palkinto voittajalle. Sellaista se.

Tätä tänne, ja nyt nukkumaan, että jaksaa taas huomenna. Ottaa taas hetken tottua tähänkin rytmiin, mutta on niin kiva, että on taas jotain elämää kodin ulkopuolellakin :D Palataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti