29/1

Mission accomplished. Olen syönyt kaapit tyhjiksi kaikista mahdollisista herkuista ja vihdoinkin tajunnut, ettei tällä omaamallani itsehillinnällä yksinkertaisesti voi ostaa Nutella-purkkia 'pahan päivän varalle'. Koska se paha päivä on yleensä heti. Ja kyllä, kuulun niihin ihmisiin, jotka ensin aloitti viattomasti nutellalla leivän päällä tai ehkä jopa leipätikkuja dippaamalla, mutta nykyään se menee ihan suoraan purkista, jos tarpeeksi kova makeanhimo iskee. Niin ja tiedättekö, kun facebookissa on välillä niitä 'katso tästä kymmenen nutella reseptiä'... Ei moro, niitä ei tosiaan voi katsella iltaisin, etenkään jos ei ole mitään 'pahan päivän' varastoja. Ja nyt niitä ei ole. Viimeiset päivät olen periaatteessa syönyt ihan kohtuu terveellisestikin. Karnevaalit tulossa ja pitäisi ehkä mahtua yhteen kesämekkoonkin...


tumblr_m7iubnKDlx1qiuiebo1_1280

Terveelliset banaanipannarit nutellalla ja kookoshiutaleilla. Because I can...


1-IMG_8763

Ehkä tuo ylläoleva kuva vähän syö ajatusta banaanipannareiden jollain tapaa terveellisemmästä koostumuksesta, mutta niin. Sellaista se on. Ja onko muuten ihan törkeän hyvää, no on!


tumblr_mt4k6hJOxT1qiuiebo1_1280

Ei tässä oikeastaan mitään asiaa edes ollut. Muuta kuin, että välttelen tuota itp:n kirjoittamista. Yök. Ja sunnuntaina pitäisi palauttaa. Tai no jos maanantaiaamuksi. Joskin aihe on kyllä todella mielenkiintoinen, mutta silti. Shitting bricks, kuten Ramona aina toteaa... Ainiin ja tuli viimeisinkin kurssiarvosana siitä yhdestä paperista, 7,5. Kiitos. Keskiarvo jäi siis kaikista aineista hyvin yli seiskan, eli saa olla ihan tyytyväinen. Eikä hei mitään uusinnoissa, pelkkä gradu siis hoidettavana... Tässähän helposti tuudittautuu sellaiseen väärään vapauden tunteeseen.


Kävin muuten menneellä viikolla ekaa kertaa Bredassa leffassa. En edes tiedä miten se on mahdollista, mutta eipä vaan ole tullut käytyä. Mentiin katsomaan Anniinan kanssa Hobitti, ja olihan se nyt vähän pettymys. Jotenkin tosi turha leffa, jos voi niin sanoa. Lyhyestä kirjasta vääntämällä väännetty kolme elokuvaa... Ja en edelleenkään ymmärrä miten jotkut örkit tainnuttuu sillä, että hobitti heittää niitä pienellä kivellä päähän ja sitten toiset örkit ei kuole saatana ei sitten niin millään. Siis kuinka kauan se kääpiö ja Legolaskin niiden parin tyypin kanssa väänsi? Enkä edes aloita siitä Legolaksen hyppimisestä sortuvalla 'sillalla'... Ja tykkään kyllä katsella Orlando Bloomia, etenkin Legolaksena, mutta eihän koko kaveri oikeasti edes kuulunut kirjaan, jos tarkkoja ollaan. Mutta edelleen olen kyllä vankkumaton TSH-fani, ei siinä sen puoleen. Kunhan nyt taas avaudun avautumisen ilosta.


1-10957791_10152606552916190_273487156_n


Mutta leffakokemus oli sinäänsä ihan jees. Otettiin VIP-liput, jotka maksoi sen 20e/kpl. Normaali lippu olisi ollut 12,50, mutta paikat oli ihan menneet. Tuollaiseen parempaan lippuun kuuluu salin yläosassa sellaiset mukavemmat sohvat, sekä lisäksi voi käydä juomassa vip-tilassa skumppaa ja ottaa leffaan mukaan sieltä herkkustoresta ihan mitkä vaan kaksi tuotetta. Itse otin popparit ja jonkun lapsille tarkoitetun setin kaikkea pientä. Valinnanvaraa oli kyllä nachoista limppareihin, että ihan kiva systeemi. Ja siinähän nuo lisäjutut jo periaatteessa maksaa sen lipun erotuksen ja edelleen saa ne todella hyvät paikat.


Ainiin ja päätinpä taas värjätä hiukset vaaleiksi, vaikka niin vannoin, ettei sitä enää tapahdu. Mutta miksi sitten värjäsin? Koska vaikka se pitkälle vedetty juurikasvu oli ihan kiva tiettyyn pisteeseen asti, niin nyt siinä vaiheessa, kun kasvoja kehysti hiuksia auki pidettäessä ainostaan ne tummat hiukset, tuli jotenkin ahdistava fiilis. En vaan tykkää siitä tummasta omia kasvojani vasten, en millään. Ja tällä kertaa värjäyskokemuskin oli mieluisa, kun ei tarvinnut pelätä mitään vihreää lopputulosta. Yleensä kun on tummasta palannut vaaleaan se vaalennettava hius on ollut värjättyä. Nyt ei, joten väri tarttui ihan kivasti. Ja tällä kertaa sentään tajusin kaikista epäilevistä fiiliksistä ottaa sen tarpeeksi vaalean värin, eikä siitä silti tullut liian vaalea. Ei se tosin noin punertava ole oikeasti mitä tuo kuva valehtelee.


1-10952277_10152606553036190_487062575_n


Mietin ensin, etten laita tänne mitään kuvaa, kun kaikissa näyttää meikittä niin kuolleelta, mutta ihan sama. Tällaisena peikkona tulee nää päivät täällä kotona lähinnä vietettyä, joten mikäs siinä. Ja onpa muuten naama kalpea, näkee kyllä niin, että on jäänyt beetakaroteenit tältä talvelta syömättä :D

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.