Ystävä, mikä ihana tekosyy.

Hyvää iltaa. Ilta on erityisen hyvä siksi, paristakin syystä. Ensinnäkin edelliseen postaukseen viitaten, siinä kirjoituksen loppupuolella ihmetelty äkillinen pahoinvointi osoittautui sitten parin päivän raivokkaaksi vatsataudiksi, ja siitä on nyt selvitty. Yksi hyvä asia. Se esseen kirjoitus ei mennyt ihan niin putkeen kuin olisi toivonut tuon pienen oksennuksen katkuisen yllärin takia, mutta laitoin sen raakileen proffalle edes jonkinlaisen palautteen toiveessa menemään, jotta saa sitten uusinnassa tehtyä paremman version. Koska tuohan ei läpi mene, vaikka tietysti hyvä, että se on nyt hetkellisesti ohi.


Ja se paras asia on ehdottomasti Sanna, joka tänään Tukholmasta lensi tänne Hollantiin pitkäksi viikonlopuksi!


1-1912368_10151974800306190_1138046612_n

Kuten kuvista näkee, meillä oli viime maaliskuussa Tukholmassa ihan tosi kiva viikonloppu Sannan opiskeluiden mukana tuomiin kuvioihin tutustuessa, ja nyt olisi toinen samanlainen tarkoitus viettää täällä Bredassa, ja ehkä vähän vierailla muissakin kaupungeissa.


Ylimääräistä aikaa ei noiden koulujuttujen ohella olisi kyllä tippaakaan, mutta nyt päätin kyllä ottaa tällaisen oman loman jo ihan oman pääkopan kannalta. Tällä viikolla jäi nyt tunnit muutenkin välistä, joten vedetään sitten vapaaviikko ihan kunnolla loppuun asti. Ehkä sitä jopa voisi muutaman viinilasillisenkin viikonloppuna nauttia, ei epäilystäkään :D


1-4-kuva otettu 14.3.2014 klo 21.36 (koottu)

Niin ja kun kyselyä tuli siitä postauksesta liittyen kouluhakuihin tänne hollantiin, niin postailen asiasta kyllä heti kun aikaa kattavan postauksen kirjoittamiseen edes vähän on. Joka tapauksessa lupaan sen tehdä hyvissä ajoin ennen varsinaisia kouluhakuja :)


Nyt nukkumaan, huomenna pitkä päivä... vapaalla!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti