Home safe.

Kotona. Elossa, ja todella väsyneenä. Perjantaista keskiviikkoon tuli tosiaan katseltua entisen opiskelukaupungin Bredan karnevaalimenoja ja hauskaa oli! Kuvia löytyy kamerasta useampikin, mutta laitetaan tähän nyt pari puhelinkuvaa, joiden tunnelma useimmiten korvaa sen laadun :)

Hollanti. Tuntuipa tietyllä tapaa hassulta matkustaa sinne ns. turistina. Joskaan turistilla harvemmin on valmiina jokaisen kaupan kantiskortteja ja kuvallisia junalippuja, mutta kuitenkin. Se ei enää ole asuinmaani (miten se kaksi vuotta menikin niin nopeasti?!), mutta yllättävän vähän asiaa mitenkään kaipuulla fiilistelin. Kahmin kyllä matkalaukun täyteen mitä kummallisimpia ostoksia ihan vaan, koska ne on Hollannissa halvempia tai Suomesta ei jotain saa, mutta silti jotenkin tällä hetkellä taas tunnen kuuluvani huomattavasti vahvemmin Helsinkiin. On ihanaa, kun asiat hoituu, asunnossa pelaa lämmitys ja muutenkin tietyt asiat ja elämän osa-alueet ei ole jotenkin niin raskaita. "Pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle" on sanonta, joka pitää paikkansa ihan liiankin hyvin.

Joka tapauksessa oli todella kivaa ja jos jotain suomalaiset voisivat oppia hollantilaisilta, niin juhlimisen taidon! Siis voi ziisus sitä heittäytymistä ja karnevaalipukujen monipuolisuutta sekä panostusta niihin ikään ja sukupuoleen katsomatta... ja tosiaan sen reilut neljä päivää putkeen :)







 Ehkä täytyy tänä vappuna ottaa pukeutuminen vastaavalla tavalla haltuun myös Helsingissä... ;) Mutta joo, palataan näihin tunnelmiin vielä paremmilla kuvilla myöhemmin. Nyt öitä!

Kommentit

  1. Yees it was awesome!! Too bad we didn't really have time to catch up :) That's for next time! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, it was! :D And yes idd, to the next time! Maybe you'll have a little road trip to Finland next summer with Steven and Tootsie ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti