30/9

Huomenta! Ajastan suosiolla tämän postauksen perjantaiaamulle, koska nyt on taas niin myöhä... Nukahdin 23 pintaan sohvalle katsottuani yhden maailmankaikkeuden vaivaannuttavimmista treffiohjelmista, "kissbanglovemikäliesuomen", ja siirryin Tetén iltapissatuksen jälkeen suoraan sänkyyn ajatuksella oikeasta unirytmistä. Mutta nyt sitten taas alkoi työjutut pyörimään mielessä enkä saa unta,  tuntuu, että oma ideapankki on ihan tyhjä ja stressaan taas miljoonasta asiasta samaan aikaan... Ja yleensä en stressaa, koska en koe sitä millään tavalla auttavaksi asiaksi.

Anyhow, viikonloppu olisi taas käsillä ja tosiaan vaikka viime lauantaina kovasti mainostin lähteväni ulos, kariutui tuokin ilo sitten kaverin sairasteluun ja omaan nihkeyteeni, kun ei vaihtoehtoiset bileet houkuttaneet. Eli eipä tullut siitä bileviikonloppua ei. Josko vaikka tänä viikonloppuna toisin, saa nähdä.




Viikonloppu ja itseasiassa tämä koko alkuviikko koostui lähinnä tästä... Arjesta, vähän töistä ja Tetén kanssa hengailusta. Jos joku koira tykkää katsella lintuja niin tuo. Teté voisi jumittaa tuntikaudet Töölönlahdella vain tuijottelemassa. Sympaattinen otus.

Ja nyt oikeasti ei hemmetti tätä mun läppäriä... Kuten varmaan joskus ikuisuus sitten mainitsinkin, tässä koneessa on tuo näyttöpaneeli hajalla ja u-kirjain irti. Nyt on myös akku alkanut reistaamaan ja herjaa jatkuvasti, että se pitää huollattaa. Akun varaukset ei yksinään kestä mitään, mutta virtalähteessäkin ollessaan se latailee itseään aika satunnaisesti ja vaikka kuvake näyttää latautuvaa, se saattaa silti pudota yllättäen 60%:sta 4%:een, ja sitten taas alkaa latailemaan ylöspäin. Niin outo. Lisäksi koneen laturinjohto sanoi itsensä irti ihan äskettäin ja jouduin ottamaan käyttöön vanhan johdon, jonka luulin olevan tuota "uuttakin" huonommassa kunnossa. Noh, se ainakin lataa, edes hetkittäin. Ja tosiaan tuo piuha on tuettu kiinni koneeseen sähköteipillä, jotta se lataus ei katkeaisi ainakaan vahingossa tai mitään. Todella ärsyttävää, koska kone itsessään ei hidastele ja pelaa muutenkin mitä mainioimmin, mutta sitten se alkaa tällein ulkoisesti menemään ihan palasiksi... Voi että olisi uusi kone tarpeen...

No mutta. Täytyy yrittää kestää. Kivaa viikonloppua ja palataan taas :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti