Vappuja

Toukokuu - ja mitkä kelit! Työt alkaa reilun viikon päästä, joten on kyllä todella tuuria, että tähän juuri ennen sai tällaisen ihanan minikesän (mitä ilmeisemminkin se on jo huomenna ohi...) Mutta tosiaan taas jäänyt tässä kirjoittelussa pari viikkoa väliin, syystä jos toisesta.

Vappukin meni, ja vappuaaton aattona saatiin hieman inhottavaa ohjelmaa, kun Teté provosoi isompaa koiraa koirapuistossa ja sai sitten oikein kunnolla köniinsä. Tietenkin. On se jännä kuinka noilla pikkukoirilla on aina kymmenenkertainen ego vähintään, jonka voimalla ne sitten uhoavat kaikille, joille ei missään nimessä pitäisi uhota. Onneksi selvittiin kuitenkin vain säihkähdyksellä ja yölisellä lääkärireissulla. Koirapuistossahan en edes vahinkoa ensin huomannut, mutta kotona hassua ääntä pitävä niskanahka sitä nostaessa herätti epäilyt ja sieltähän se reikä korvan takaa löytyi. Lääkäri ei lopulta edes tikkejä laittanut, kun olisi kuulemma vain kerännyt nestettä. Viikko mentiin sitten vaan haavaa huuhdellen ja antibioottikuurin voimin. Kaikkea sitä sattuukin :(




Vappuaattona oli aika hyytynyt olo tuon lääkärireissun takia (istuttiin Viikin aseman odotushuoneessa melkein viisi tuntia muiden kiireellisempien tapausten mennessä edeltä). Aamulla juoksin kolme apteekkia läpi niiden antibioottien perässä ja jotenkin tuntui, että kaikki mahdollinen meni pieleen sillä reissulla, joten siinä ei paljoa vappufiiliksestä nautittu... Tytöt kuitenkin saapuivat tähän meille skumppapulloineen neljän pintaan, jonka jälkeen sitten pikkuhiljaa päästiin siihen vappufiilikseenkin ja kuudeksi suunnattiin nipinnapin mantalle - ensimmäistä kertaa ikinä näin edes osan siitä lakituksesta :'D

Ja kun nyt miettii, edellisestä vapusta olikin jo aikaa, 2013 kirjoittelin vappukuulumisia tähän malliin. Eniten kyllä huvittaa tuo kommentti: "Ensi vuonna tosin mietin, että voisi jopa suunnata Hollantiin kokeilemaan heidän King's dayn. Tänä vuonna oli viimeinen Queen's day ja ensi vuonna juhlitaan sitten kuningasta. Tosin se juhla aikaistuu pari päivää, eli periaatteessa ehtisi juhlimaan sekä Hollannissa että Suomessa. Voisi toimia :D Saa nähdä. Siihen on vielä aikaa se vuosi... vaikkakin sekin menee aivan liian nopeasti nykyään."

Tuossa vaiheessa todella toivoin, ettei kyseessä tarvitsisi olla pelkkä reissu Hollantiin, vaan että siinä vaiheessa vetelisin premaster-vuoden viimeisiä - ja niinhän siinä sitten kävikin, mutta suomalaisena pessimistinä ei vielä voinut näitä haaveita blogissa kirjoitella, kun ei ollut hakuprosessi vielä päättynyt, eikä oikein voinut kenellekään noista suunnitelmista oikeasti kertoa... Tuntuu vaan niin käsittämättömältä, että tuonkin tekstin kirjoittamisesta on jo kolme vuotta!!! Mihin ihmeeseen se aika on juossut... huh huh.



No mutta tämä vuosi katseltiin taas Suomen touhuja ja kyllä tuli omalla tavallaan ikävä sitä Hollannin King's dayta, koska jopa Bredassa juhlinta oli jollain tapaa isompaa kuin tämä meidän vappu. Ehkä se on se puuttuva musiikki ja lavat ja muu festivaalifiilis. Täällä oli ensimmäistä kertaa jonkinlaista menoa kehitelty rautatientorille, mutta sekin maksullista - ja lopulta järjestäjät jakelivat niitä rannekkeita ilmaiseksi ympäri Espaa... reilukerho lipuista maksaneille. No joo, ehkä ensi vuonna sekin on hoidettu jotenkin paremmin. 

Illaksi päätteeksi olin voittanut jostain facebookin arvonnasta Maxineen "vip-paketin" (joka tosin lopulta oli aika nihkeä luvattuun nähden), mutta kaiken tuon Teté-episodin sun muun jälkeen oli kyllä jotenkin olo niin väsähtänyt, ettei sellaista kunnon bilefiilistä missään vaiheessa ehtinyt syntymään. Tai sitten se vaan on tämä ikä, ettei sitä enää oikein meinaa millään saada käyntiin :D 

No joo, mutta tällaista vappuun. Meinasin laittaa tähän joku parikymmentä kuvaa lisää viime viikoilta, mutta jätetään ne seuraavaan kertaan, niin ompahan jotain näytettävää :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti

DIY: ikkunalautojen uudistus

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.