Treat myself.

Ja nyt ihan oikeasti puran nää luonnokset täältä pois ja pian. En edes halua miettiä kuinka kauan näistäkin kuvista on, mutta sanotaanko, että kyllä se sinne loka-marraskuulle taitaa mennä. En ole ikuisuuksiin blogissa sen suuremmin mitään ostoksia esitellyt, kun jotenkin se tuntuu niin sellaiselta, noh, jotenkin hölmöltä. Sinäänsä huvittavaa, että kuusi vuotta takaperin aloin suunnitella oman blogin aloittamista juuri siksi, että voisin fiilistellä kaikkia mahdollisia hankintoja useiden kuvien kanssa - koska niin ne kaikki muutkin bloggaajat teki :D Ja asukuvat, ne oli se toinen juttu... hiljaista on, mutta ehkä taas joskus. 

Kuitenkin tänään tehdään tällainen pieni poikkeus ja tässä esittelyssä viime vuoden puolella tehdyt pienet hankinnat, jotka on olleet ihan jokapäiväisessä käytössä siitä lähtien. Päätin syksyllä myydä useampi vuosi takaperin ostamani ensimmäisen Louis Vuittonin laukkuni, mikä itsessään oli tavallaan hieman kirpaiseva päätös, kun kyseessä oli tosiaan se eka laukku. Mutta sitten toisaalta, jos laukkua oikeasti käyttää ehkä sen pari kolme kertaa vuodessa, mikä järki sitä on kaapissa seisottaa? Sama koskee mustaa Tory Burchin clutchiani, joskaan sitä en ole saanut aikaiseksi myyntiin laittaa, mutta varmaan pitäisi. Anyhow, takaisin siihen Speedyyn... Sain laukusta siis ihan hyvän diilin tehtyä; ostajalle se oli useamman satasen edullisempi kuin sama laukku uutena, mutta itse kuitenkin pääsin muutaman kympin maksamaani hintaa voitolle (koska LV-inflaatio). Ostaja luonnollisesti toivoi laukusta mukaan ostokuittia, joten vierailin Helsingin Vuittonille sellaista hakemaan (alkuperäisen olinpaikasta ei mitään tietoa). Siinä sitten päätin samalla katsastaa tuon pienen avainpussukan (key pouch vai mikä tuon oikea nimi onkaan?), jota olen pitkään miettinyt sellaiseksi iltalaukkuun/kauppaan/lenkille sopivaksi lompakoksi. Hintansa puolesta tuo oli about neljäsosa siitä, millä vanhan laukkuni myin, joten koin oikeutetuksi ostaa jotain tällaista pientä ja käytännöllisempää tilalle. Sitä Speedyä en ollut käyttänyt pitkään aikaan juuri ollenkaan ja pikkuinen key pouch on taas kulkenut viimeiset kuukaudet mukana koko ajan eli ihan hyvä ostos sanoisin. Tykkään :) 


Sitten, vihdoin ja viimein se oma nimikoru. Harvemmin on näissä asioissa menty aallonharjalla ja yleensä olen muutenkin tällaisten juttujen kanssa joko todella muita edellä tai sitten todella jäljessä, tällä kertaa jälkimmäistä. Tilasin tuollaisen jo kerran Hollannissa ollessani jostain ulkomaisesta nettikaupasta kokokultaisena, mutta se oli jotenkin todella huonosti ja epätasaisesti tehty, joten palautin korun ja sain rahat takaisin. Vierähti siis reipas vuosi, ennenkuin sain aikaiseksi tilata korun nyt muualta uusiksi. Tavallaanhan tuollainen koru olisi ollut tosi kiva saada joltain lahjaksi, mutta nyt se on sitten itse ostettu. 

Joskin on pakko sanoa, etten ole edelleenkään tuohon ihan 100% tyytyväinen, sillä koru voisi olla hieman isompi ja kirjaimet jotenkin selvempiä. Tuo kyseinen kappale on tilattu Grouponin kautta (vielä kun kyseinen systeemi oli olemassa) ja hintaa oli huimat 15e, vaikka tuossa oli ihan kunnon 18k kultaukset ja kaikki, eli sinäänsä ihan kyllä hintansa arvoinen. Siskon koruun vaan vertaillessa huomasin, että toisella toimittajalla ne korut on isompia ja jotenkin tekstikin selvempää... Ehkä joskus sitten sellainen. 


Nämä pari pientä juttua olin tuonne postausluonnoksiin kuvaillut, koska ne nyt on olleet sellaisia jokapäiväisessä käytössä olleita hankintoja. Hollannista tuli muutamia kivoja juttuja myös hankittua pitkästä aikaa, myös kodin puolella, joten täytyy vaikka niistäkin jossain vaiheessa kirjoitella. Ja kunhan saan taas tän kodinkin näyttämään kodilta, niin ehkä siitäkin voisi jotain postausta vääntää. Saa nähdä josko tämän kohta vuoden kestäneen writer's blockin saisi vihdoin pois päältä... :p

Kommentit

  1. Moi!

    Täytyy sanoa, että juurikin siksi sun blogi on yksi mun suosikeista, kun täällä ei ole kerta toisensa jälkeen niitä samoja päivän asu-juttuja, mitä suurin osa näistä massablogeista tuntuu olevan. Eikä siinä, on nekin ihan kivoja välillä, mutta täällä sun blogissa on niin paljon muutakin sisältöä, joka kolahtaa mulle. Ja postauksissa mun mielestä laatu korvaa määrän, on aina ilo kun So Long on päivittynyt. :)
    Kiitos siis kivasta blogista! Oon tätä monta vuotta seuraillut, ja tykkään sun tyylistä kijoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista, ilahdutti kovasti! Yritän kyllä tsempata kirjoitustahdin kanssa, mutta se tulee kun on tullakseen. Kiva, että olet niin pitkään näiden juttujen parissa viihtynyt :)

      Poista
  2. Moikka! Olikos se sinun Toryn clutchisi ruskea vai musta? Mikäli se oli musta, voisin olla kiinnostunut sen ostamaan, jos sinä sen päätät myydä! :)

    miratoiv@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti