2016 - Uusi Vuosi ja sitä rataa.

Noniin josko sitä olisi aika tänne bloginkin pariin palata. En taas tajua mihin nää päivät onnistun aina kadottamaan, mutta niin ne vaan lahjakkaasti menee vauhdilla ja nyt ollaan jo tammikuun puolivälissä. Ziisus. Mutta tosiaan oli tuossa tuo uusi vuosikin välissä ja jos nyt johdonmukaisesti yritetään aloittaa tämä kirjoittelu jostain edes jollain tapaa ajankohtaisesta, niin tässäpä postaus täynnä näitä kuvia.

Vietettiin siis aattoiltaa Vantaalla yhden tutun kämpillä, joskin ehkä termi 'huvila' voisi tuotakin taloa hieman paremmin kuvata, sen verran on puitteet kunnossa. Onneksi kutsu oli vapaasti avecillinen, joten sain napata myös pari kaveria mukaan ja ihan kiva iltahan siitä muodostui. Edelleen tosin hieman pudistelen päätäni kutsussa maininnoille "tulkaa kuin tulisitte mökille" ja "tarjolla jotain pientä purtavaa ja juotavaa"... Niin no, nämähän on tietenkin hyvinkin laajoja käsitteitä, mutta olin ihan tyytyväinen, että laitoin päälle lopulta mekon, enkä sen suuremmin täyttänyt vatsaa ennen illan viettoon suuntaamista.










Että niin. Syötiin, juotiin, kuunneltiin livemusiikkia, pötköteltiin hierontatuolissa, katseltiin taikurin esitykset sekä myöhemmin illalla ilmeisesti mitä hienoimmat kotikutoiset ilotulitukset. Viimeisimmän kohdalla hiippailin itse aika nopeasti sisälle, koska en yhtään tykkää siitä paukkeesta ja olisin pärjännyt myös hienosti ilman kyseistä ohjelmanumeroa. Kaiken kaikkiaan ilta oli mitä mukavin, meiltä tosin jäi loppuillan karaoket, saunomiset ja paljuilut väliin, koska suunnattiin kohti keskustaa ajatuksena vielä juhlia viimeiset tunnit yökerhossa. Virhe. Niin täynnä kaikenmaailman känniääliöitä oli ainakin oma vakkaripaikkamme, ettei ehkä ollut se fiksuin valinta. Mutta ensi vuonna viisaammin, eipä ole muutenkaan tullut uv:ta hetkeen kunnolla juhlittua, joten oli tämäkin jo taas vaihteeksi tosi jees :)

Niin ja tosiaan tuota 'Villa Grande'-huvilaahan voi myös vuokrata omiin juhliinsa. Isäntä tosin on valikoiva sen suhteen millaisia bileitä siellä pidetään (minkä ymmärrän kyllä täysin, onhan kyseessä kuitenkin oma koti), mutta noin niinkuin yleisesti ottaen on todella varteenotettava vaihtoehto. Eikä ole mikään maksettu mainos, ihan mielettömän siistit puitteet kaikenlaisiin juhliin - täysin siis omasta kokemuksesta annan nämä kehut :) Itsellä ei nyt ihan tuon luokan bileitä ole tarvetta ainakaan lähitulevaisuudessa järjestää, mutta ehkä joskus. 








Että sellaista. Miten teidän uv vietot meni? :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti